słyszałam że jack w 3 cześci zginie!!! wiem ze juz chodza ploty o 4 ale to tylko plotki! mówie wam jack umrze :( ale ja sie z tego nie ciesze....
Jacka nie da sie zabic on ma więcej niż 9 żyć...sam Johnny Depp tak powiedział :D hehehe
Ja słyszałam że ma zginąc Lizzie!
A tak w ogóle...dlaczego wszyscy wiezycie w plotki..
Swoją droga Śmierć Elizabeth wiele rzeczy by rozwiązała..naprzykład wyjasniłaby pobyt Willa przy sterze, z blizna na sercu na Latającym Hlendrze Zgineła Trach wyciął sobie PIk Pik... bo nie mógł wytrzymac z miłosci do niej
Jack i Śmierć-te dwie rzeczy do siebie nie pasują!
Fajnie. Ale on przecież umarł w drugiej części. Nawet na trailerze pojawia się zdanie "czworo z was próbowało mnie zabić, jednemu się udało". Ja rozumiem, że dla niektórych kinomanów śmierć to zniknęcie bohatera z fabuły, ale opamiętajcie się ludzie i myślcie trochę.
a masz gdzies fotke z tego momentu?? bo widzialam gdzies w necie ale sie nie przyjrzałam ;/
http://www.ka-bloom.org/gallerie/displayimage.php?album=521&pos=23
powiększ ja sobie klikając na nia
A ja słyszałam, że ma zginąć liszka, bo rozdepcze ją kotek przechadzający się po ulicy.
Musicie już teraz wiedzieć, kto umrze? Naprawdę chcecie się dowiedzieć wszystkich szczegółów przed filmem i nie mieć żadnej niespodzianki?
Sperma ,ale tu nie chodzi o to żeby dojść do wniosku kto zginie...tylko o to żę wszyscy gadają o śmierci któregos z bohaterów...nawet nie wiedząc co sie stanie i to zaczyna być wkurzające!!!!!!!!!!!
Na moje oko nikt nie zginie i wszystko skonczy się Happy Endem
Tak, wszyscy gadają o śmierci któregoś z bohaterów, próbując dojśc do wniosku, kto zginie. Gdyby przewertować wszystkie tematy powstałe na tym forum, wyszłoby na to, że zginie Jack, Will, Lizzie, komodor, ojciec Lizzy, pies, małpa, papuga, wszyscy piraci, kraken, Davy Jones, ojciec Willa, ojciec Jacka i jeszcze połowa ludzkości (+ wieloryby, ma się rozumieć. :*)
Naprawdę, LUDZIE, jeśli tak strasznie nie możecie się doczekać Piratów, szczerze polecam odizolowanie się do 25 Maja od świata, bo szkodzicie sami sobie i innym, zaśmiecacie net, macie skręty mózgowia i tworzycie historyjki wywołujące kłótnie, opowiastki ciągnące się w nieskończoność, analizujecie każdy liść i pyłek ze zwiastunu, a wiecie, CO SIE OD TEGO WSZYSTKIEGO DZIEJE? Psują Wam się oczy. Otóż to.
Zastanówcie się poza tym, co się z Wami stanie, jak zobaczycie premierę. Okaże się, że wszystko, czego byliście pewni kierując się tym super forum i własnymi domysłami, jest nieprawdą, a wyjdzie na jaw, że 3 częśc Piratów dotyczy rozmnażania bezkręgowców. Co w tym momencie nastąpi? Zatrzymanie akcji serca będzie najłagodniejszą przypadłością. W kinie dojdzie do wypadania gałek ocznych, łamania zębów, rwania włosów, rozczłonkowywania i jeszcze gorszych dolegliwości (wbicia sobie stopy w czaszkę etc.).
Piraci w końcu się ukażą, nie martwcie się ;) jeszcze niecały miesiąc, a oczekiwanie stanie się przyjemniejsze, gdy główek nie będzie zasmiecała Wam mieszanka głupich teorii i domysłów.
Wyjątkowo - pozdrawiam.
Jeżeli wierzysz w plotkę o czwartej częśćie piratów to licz się tym, że ona przekreśla śmierć Jacka, bo chyba chyba nie ma takiej opcji - Piraci Bez Sparrowa.
Przecież ktoś musi zginąć !!! Ale wiedząc że produkcje Walta Disneya opierają się na - ,, i żyli długo i szczęśliwie,,( i wszystko się dobrze kończy) trudno mi uwierzyć że któryś z trzej głownych bohaterów umrze. Owszem, czarne charaktery mogą zginąć, ale co do tych dobrych... to jakoś nie jestem przekonany.
Witam wszystkich maniaków Piraciczków :) Och jej, ja to szczerze mówiąc gorzej sypiam od momentu pojawienia się zapowiedzi 3 części. Liczę na paluszkach kiedy w koncu bedzie ten 25 maj i wychodzi, że już tuż tuz. ktoś miał rację pisząc i wariacji na temat tego filmu. Jestem chyba największym entuzjastą tego filmu jak i całego kunsztu filmowego kotka, ktory niestety zadeptuje na śmierć tą biedną liszkę :(
Nareszcie jakaś bratnia dusza, która troszczy się o los liszki :( Ja stawiam, że to o niej będzie film, oto, co wydedukowałam ze zwiastunu.
czytalam ze Verbinski powiedzial ze 4 czesc bedzie ale to dopiero za kilka lat zeby aktorzy mogli odpoczac i zeby powstal scenariusz.a kto umrze(jezeli ktokolwiek umrze)dowiemy sie w maju. powiem szczerze ze sie juz doczekac nie umiem premiery:D:D:D
Sperma ,Plemniczek !!! to tak zalosne!!! "bratnia dusza" fajnie ze zalozylas sobie drugi profil,kazdy chce miec przyjaciela,ale czy urojony jest konieczny??,nie ważne,czytajac twoje kometarze... to w zasadzie nie ma sensu z toba pisac.Prosze idz na forum jakiegos innego filmu pokrecic sobie bede,to tu jest juz to nudne ;);)
O rajciu, cóż za zdemaskowanie! Niesamowite, naprawdę, wynagradzają Cię za robienie porzadku na forach?? Bo coś Ci słabo idzie, do detektywa masz daleko, bo chyba każdy zauważył że plemniczek i sperma bywają online również w tym samym czasie (co jest niemożliwością jeżeli jedna osoba miałaby te dwa konta) :} Ale próbuj dalej!! Po trupach do celu, w końcu się uda.
Wiesz co, Misiu z Legalną Blondynką 2 w avatarze i ciekawym profilem? Troszke mnie rozsmieszyłaś. Ostatniego zdania nie rozumiem w ogóle. Ale strasznie mi się podoba fakt, że dowartościowujesz się w kwestii własnego geniuszu myśląc, że zakładam sobie dwa konta na filmwebie, o przybliżonych nazwach. Jaki idiota by to zrobił - nie wiem, w każdym razie nie usiłuję być śmieszną, pisząc spermą i plemniczkiem jednocześnie na forum Piratów.
A teraz SZCZERY, POWAŻNY I ISTOTNY APEL DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW:
JEŚLI JESTEŚCIE MĄDZREJSI, FAJNIEJSI, INTELIGENTNIEJSI, BARDZIEJ OBEZNANI W JAKIEJKOWLIEK KWESTII, POSIADACIE WIĘKSZĄ ERUDYCJĘ I WASZYM JEDYNYM ZAJĘCIEM NIE JEST SIEDZENIE NA FILMWEBIE ------- NIE ODPISUJCIE MI, GŁUPIEMU IMBECYLOWI, SKORO UWAŻACIE MOJE WYPOWIEDZI ZA ZBYT PROWOKUJĄCE I UBLIŻAJĄCE WASZEMU NIEKWESTIOWANEMU GENIUSZOWI. JEŻELI KTOKOLWIEK UWAŻA, ŻE KONWERSACJA ZE MNĄ NIE MA SENSU, PROSZĘ - NIECH NIE KOMPROMITUJE SIĘ "JEDNAK ODPISUJĄC TEJ DEBILCE: 1. BY JĄ WYGONIĆ 2. BY NAUCZYĆ KULTURY" CZY CZEGOKOLWIEK INNEGO.
nie zależy mi na układaniu się z ludźmi, którzy nie widzą sensu w moich wypowiedziach.
To już się robi paranoja... Piszecie że zginie Jack, Potem że Elizabeth, na końcu że Will... Tak, niech wszyscy zginą, zakończenie pasujące do filmu Disneya ;p
ojej ale awantura ;] taak niech zginą wszyscy łącznie z psem i małpką elizabet niech zje plankton a willa rybki z ferajny XD tak piraci to zajebisty film
Spermo, bardzo chętnie bym Cię poznał. Podobaja mi sie Twoje kąśliwe uwagi i to bardzo. Ja mieszkam w Krakowie, a Ty? Można niesmiało zapytać skąd taka ciekawa osóbka do nas klika?
Kategorycznie zabraniam pytac. To raz.
A dwa, ze nie zdradzam tak latwo swojego miejsca klikania, z powodu rasizmu i efektu cieplarnianego.
zadna lizzy, ani jack nie zginą to przeciez nasz kochany will ma wykapowac w trojce albo czworce. troche szkoda bo bloom nawet fajnie tam zagral no ale coz to ten caly rerzyser wymysla kto ma zyc a kto nie
(narazie zostanmy przy tym ze to tylko pogloski)
"no ale coz to ten caly rerzyser wymysla kto ma zyc a kto nie "
Cóż za popis znajomości sztuki filmowej.
A ja całe życie myślałam, że to ustala scenarzysta pisząc scenariusz.
:}
Śmierć Jacka nie miałaby sensu. ;] Na początku filmu by go uratowali, a na koniec znowu zabili? ;DD Jeśli już kogoś mają uśmiercić to zapewne nie jego. ;>>
Pozdro ~Nesy
Słyszałeś, że Jack umrze w 3 części. Czy to prawda dowiemy sie pod koniec maja. A wiesz, co ja słyszałem?? Że Lech Wałęsa jest mądry