Powiedzcie proszę, czy 25 maja oznacza, że pramiera będzie miała miejsce w pierwszych sekundach dwani 25, który jest piątkiem, i wynika z tego, że premiera będize miała miejsce w nocy z CZWARTKU NA PIĄTEK? Kończy się o trzeciej film i tu jeszcze zaraz do szkoły iść? Czy to jest logiczne? Czy się mylę?
kto ci takich głupot nagadał??!! XD bedzie o normalne godzinie 18 lub cos w tym stylu <lol>
Pewnie, że będzie... ale nie premiera.
"Skrzynia" niby czemu była o północy? i czemu na niej byłem :)?
Moim zdaniem premiera będzie z nocy 25 na 26. Mam nadzieję, że w multikinie zrobią maraton. Wyobraźcie sobie... trzy części piratów obejrzeć na wielkim ekranie *_*. Byłam na przed premierze ,,Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka" z siostrą i zrobili z nas gwiazdy. Nie mogłyśmy dosłownie przejść niezauważone przez ludzi. Sama szefowa multikina zrobiła nam sesję zdjęciową, a później przed całą salą pełną ludzi zaczęła wychwalać, ze jesteśmy aż takimi wielkimi fankami PZK normalnie miałam uśmiech od ucha do ucha, a gdyby nie uszy bym się dookoła śmiała ;)... ech to były piękne czasy. Pewnie w tym roku powtórzymy ten nasz sukces ;). Nie zapomnę jak małe dziecko [taki chłopczyk blondynek miał z 3 latka] wyrwał się ojcu i do nas leciał z rozłożonymi dłońmi, a ojciec za nim. Mały chciał się na nas rzucić ze szczęścia, ale ojciec go złapał dosłownie metr przed nami :) Nie no chyba się troszkę rozpisałam :)
Teraz już naprawdę wszystko rozumiem... O Boże! Jakże traumatyczne wspomnienia (?) wypełnione po brzegi samouwielbieniem, wielka Monico T. A zresztą... pisz co chcesz, będzie śmiesznie.
ja jestem poinformowana i dla tych ktorzy mieszkaja w krakowie oglaszam ze bedzie w multikinie maraton (przynajmniej sie o to staraja) tak mi powiedzieli!!! wiec robcie co chcecie ale ide na maraton a tak konkretnie wydaje mi sie ze to bedzie z piatku na sobote!!!
Pewnie, że będzie z piątku na sobotę tak jest zawsze. Ja muszę w piątek wskoczyć do multikina i się podpytać czy w moim mieście też zrobią maraton PZK. Chociaż zazwyczaj maratony są takie same we wszystkich multikinach [czasami różnią się tylko jednym filmem] :)
Szczerze, ja nie chciałbym, żeby u mnie organizowano tylko maraton. Mogliby dać na maraton ze dwie sale, resztę na pojedynczy film. Poprzednie części jeszcze wystarczająco dobrze pamiętam.
Ja nie wiem, ale wydaje mi sie, ze bedzie z 24 na 25 bo podobnie chyba bylo z premiera "2". Pozyjemy zobaczymy :)
Ludzie to jest chyba w miare logiczne...skoro premiera jest 25 maja to 25 maja chwile po pólnocy sie zacznie;)
premiera na świecie jest 23 maja w związku z tym podejrzewam że po 23 będzie już pewno w necie film.