Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Powiedzcie proszę, czy 25 maja oznacza, że pramiera będzie miała miejsce w pierwszych sekundach dwani 25, który jest piątkiem, i wynika z tego, że premiera będize miała miejsce w nocy z CZWARTKU NA PIĄTEK? Kończy się o trzeciej film i tu jeszcze zaraz do szkoły iść? Czy to jest logiczne? Czy się mylę?

ocenił(a) film na 10
przemol919

możesz se z tego dnia zrobić święto Światowe i nie iść do szkoły.
proste.

ocenił(a) film na 10
przemol919

kto ci takich głupot nagadał??!! XD bedzie o normalne godzinie 18 lub cos w tym stylu <lol>

___Ylona___ania9970

Pewnie, że będzie... ale nie premiera.

"Skrzynia" niby czemu była o północy? i czemu na niej byłem :)?

ocenił(a) film na 10
___Ylona___ania9970

Moim zdaniem premiera będzie z nocy 25 na 26. Mam nadzieję, że w multikinie zrobią maraton. Wyobraźcie sobie... trzy części piratów obejrzeć na wielkim ekranie *_*. Byłam na przed premierze ,,Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka" z siostrą i zrobili z nas gwiazdy. Nie mogłyśmy dosłownie przejść niezauważone przez ludzi. Sama szefowa multikina zrobiła nam sesję zdjęciową, a później przed całą salą pełną ludzi zaczęła wychwalać, ze jesteśmy aż takimi wielkimi fankami PZK normalnie miałam uśmiech od ucha do ucha, a gdyby nie uszy bym się dookoła śmiała ;)... ech to były piękne czasy. Pewnie w tym roku powtórzymy ten nasz sukces ;). Nie zapomnę jak małe dziecko [taki chłopczyk blondynek miał z 3 latka] wyrwał się ojcu i do nas leciał z rozłożonymi dłońmi, a ojciec za nim. Mały chciał się na nas rzucić ze szczęścia, ale ojciec go złapał dosłownie metr przed nami :) Nie no chyba się troszkę rozpisałam :)

ocenił(a) film na 7
Monica_Turner

Teraz już naprawdę wszystko rozumiem... O Boże! Jakże traumatyczne wspomnienia (?) wypełnione po brzegi samouwielbieniem, wielka Monico T. A zresztą... pisz co chcesz, będzie śmiesznie.

ocenił(a) film na 6
przemol919

ja jestem poinformowana i dla tych ktorzy mieszkaja w krakowie oglaszam ze bedzie w multikinie maraton (przynajmniej sie o to staraja) tak mi powiedzieli!!! wiec robcie co chcecie ale ide na maraton a tak konkretnie wydaje mi sie ze to bedzie z piatku na sobote!!!

ocenił(a) film na 10
Eli_6

Pewnie, że będzie z piątku na sobotę tak jest zawsze. Ja muszę w piątek wskoczyć do multikina i się podpytać czy w moim mieście też zrobią maraton PZK. Chociaż zazwyczaj maratony są takie same we wszystkich multikinach [czasami różnią się tylko jednym filmem] :)

Monica_Turner

Szczerze, ja nie chciałbym, żeby u mnie organizowano tylko maraton. Mogliby dać na maraton ze dwie sale, resztę na pojedynczy film. Poprzednie części jeszcze wystarczająco dobrze pamiętam.

przemol919

Ja nie wiem, ale wydaje mi sie, ze bedzie z 24 na 25 bo podobnie chyba bylo z premiera "2". Pozyjemy zobaczymy :)

przemol919

Ludzie to jest chyba w miare logiczne...skoro premiera jest 25 maja to 25 maja chwile po pólnocy sie zacznie;)

przemol919

premiera na świecie jest 23 maja w związku z tym podejrzewam że po 23 będzie już pewno w necie film.

puma

Ba, może być wcześniej, pierwszy publiczny pokaz jest chyba 19 w Disneylandzie, jedyne $1500.

przemol919

ostro.niezła cena.