Jest ktoś z Opola(albo z wojewówdztwa opolskiego)kto idzie na premiere Piratów3 do Kinoplexu???Moze sie pojdzie wieksza ekipa???
Jestem z Opola, też sie wybieram na ten film. Wątpie żebys zebrał na filmwebie duża 'ekipe'.
.
.
.
ja jesem z Opola i obowiązkowo idę na premierę do naszego ukochanego kinoplexu. Mam nadzieje że premiera będzie o północy i żeby tylko przyszykowali lepsze atrakcje a nie tylko jakiś laser jak to było na Gwiezdnych Wojnach III. A i jeszcze za darmo pizza była :)
A ja biedna z Łodzi... pizza za darmo mówisz? Może po premierze wszyscy sie zwalimy na jakąś konferencje i sie podzielimy wrażeniami. nie mówie o forum ale np. o czacie grupowym na skype;) pożyjemy zobaczymy
Na premiere o północy to się na pewno nie wybiore ;(
Ale na film wybiorę się jak najszybciej w dzień ;)
Jestem za konferencją :D
to fajno...mozna sie gdzies zgadac w Opolu.Ale mam nadzieje ze premiera bedzie gdzies popoludniu albo pod wieczor,bo w nocy nie mam jak wrocic,bo ja jestem z Kluczborka(45 km od Opola),a autobusy jezdza do 22.00
moze zalatwi sie jakis transport...ja sam jade z paroma osobami do Opola.Mam nadzieje ze cos sie wymysli.
Koniecznie na premierę! Chyba, że mnie szlag trafi po maturze :P Ciekawe ile za bilet sobie kochany kinoplex zażyczy...
A które kino cen nie wyciąga...;) Wiedzą dobrze,że ludzie jak chcą to i tak pójdą ;)
taak;) ja chodze sie zaopatrywać do kina naprzeciwko do "żabki". Sprawdzona metoda:p
A ja jedzonko zawsze wiozę z Brzegu ;) Chyba że jeszcze,jak w Opolu mam czas do filmu i się na coś pysznego natknę,to też kupię :D
Ja tam jade do opola do KINOPLEXU....tylko przydało by sie jeszcze kilka osób :)
jedziemy Daro do tego Opola ale fajnie by było jakby doszło jeszcze kilka osób..w grupie zawsze lepiej:D...zobaczymy kto będzie z nami:))
a ty jesteś z centralnego Opola??:D ma to coś do rzeczy że jestesmy z innego rejonu a chcemy na film jechać do Opola??
A co z tego,że dużo osób spoza Opola,jak masa osób do Opola się wybiera?
No nie? :P
dokładnie..zgadzam sie..chodzi o to by sie dobrze bawić...a ja bardzo chce poczuć w sobie te efekty filmowe i muzyczne:))nie moge sie doczekać:P
Zgadzam sie z toba Maniek,bo dla mnie opolski Kinoplex ma najlepsze głosniki i sale kinowe;)...polecam to kino wszystkim fanom piratow!I innych filmow rowniez!
I ja również Kinoplexik polecam :) Jest świetny-nawet czekajac na film jest tam świetnie ;P
pewnie że nie ma nic do rzeczy, myślałam że ktoś jest może na miejscu.
ps. w sumie to jestem ze ścisłego opola, ale już niedługo...:p
Wie ktoś moze o ktorej godzinie zaczyna sie premiera Pzk3 w Opolskim Kinoplexie???Bo ja jestem z poza Opola,a slyszalem,ze w Kinoplexie juz podaja date,godz. i program premiery.pozdro;)
jak narazie jeszcze nie ma chyba podanych godzin wyświetlania PzK ale są godziny pokazów (przedpremierowe raczej) w czwartek 24.05. - 20:00 i 21:15
Wejdźcie w rezerwacje-tam sądo 31 repertuar podany.
Ja w sobotę na 17 jadę :D Jupiii
hahah, a ja idę dzisiaj (czw) na 22 :> do Kinoplexu, chyba jakąs przedpremiera czy cus :) z moim znjaomymi klepnęlismy cały rząd ;>>>