Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

az mi wstyd za te forum i te tematy !!!! Piszecie o jakis pierdolach i tyle :/ a przeciez ten film jest podobno najbardziej wyczekiwanym filmem w Polsce a tu niektorzy takie bzdury wypisuja ze szkoda gadac.. !!!

Black_Spiderman

idź i sie utop...........................................................

ocenił(a) film na 10
Silje

To po co jeszcze zaśmiecasz to forum swoja głupia gadanina???

Black_Spiderman

@Black spider zgadzam sie z Toba w całej rozciągłości. Weszłam na forum, żeby dowiedzieć sie co nieco o wyczekiwanej przeze mnie premierze(tak, lubię ten film)a tu szok...:/
Jeśli wyrażenie osobistej opinii, nie obrażajacej niczyjego światopoglądu, na tle tych wszystkich offtopików blokujących serwer, jest zaśmiecaniem forum, to cóż widocznie też jestem prowokatorką

aniula2a ale żeby tak od razu z jadem na człowieka?

Mauritius_2

Uważajcie... ja za podobny temat zostałem wrogiem publicznym nr 1... witajcie w klubie. Offtopiców już tylu nie ma... ale szał na zwiastun (któremu ja również uległem)... szkoda gadać... z 20 tematów (o prawie identycznej treści) na temat zwiastunu i jego dostępności na FW... Koniec Świata...xD

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

wez jak ci niepasuje to wyjdz z tad !!!!!

ocenił(a) film na 10
BK_201

nie lubie cie

ocenił(a) film na 1
Sayuri

Tak to wlasnie jest jak ktos wygrzebie ,,stary,, temat
Gdy ja to napisalem wiekszosc komentarzy była idiotyczna, a teraz moim zdaniem tak nie jest.
Tak wiec ten kto pisze odpowiedz do tego tematu niech sie zastanowi , ze ona nie byla napisana np dzisiaj tylko , jakies 2 , 3 tygodnie temu!!! :/
A nie ktos wypisuje na mnie bluzgi!!!!

ocenił(a) film na 1
Black_Spiderman

niektorzy z was przypominaja mi takie ,,mucherowe berety,, na tym forum , na ktore nie mozna powiedziec kompletnie niczego zlego!!!
Bo od razu wielka awantura, ludzie uspokojcie sie...

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

Zgadzam sie z BlackSpiderem ! To hańba ! Co to za shit pisanie tematów "Badamy fabułe" albo "Ciąg dlaszy gdzie zwiastun" !!! Forum jest do tego aby zeby pisac durne tematy...

ocenił(a) film na 10
Klocek

A tak apropo to nie ma tu inteligetnych osób tylko są jak myslicie:
podam przykład: Osoba napisała opd: "nie lubie cię"
Asia, Ukochany aktor: Johnny Deep,
Nimfomanki !Kurna

ocenił(a) film na 10
Klocek

ale to najczęsciej taki nimfomanki prezentują dziewczyny z IQ 40, kochającego Johnnego deepa i mające avarat "spokrewiony" z Piratami :D
LOGIA !

ocenił(a) film na 10
Klocek

Chodz znam mądre fanki które serdecznie pozdrawaim : Pchełka !

Klocek

dziękuje!;D

Klocek

nie bulwersuj sie tak klocku mnie też juz szlak bierze jak widze kolejny temat "widzieliście już, dajcie swój komentarz" ..-okey tu sie zgadzam...

temat o badaniu fabuły jest bardzo fajny
Ja też bardzo lubię Johnnego Deppa i sie tego nie wstydze powiedzieć...czy też mnie nazwiesz NIMFOMANKĄ?

A RESZTA ...spójżcie ile już jest tych tematów przystopujcie troche!!!!
Dziekujmy FW że nie ma punktów karnych za oftpy i spam

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Jestes nimfomanką ale nei jak reszta :D I apropo jestes sympatyczna a nie jak resza która odpowiada " głupi jestes czy nie lubie cię" !!! Powinny za takie spamowanie BANY I WYGNANIE Z FW !

Klocek

mówię że jestem im za to wdzięczna mi też sie to czasem zdarza:D
"głupi jesteś"- kto ci tak napisał?? :P

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Pchełko czyżbyś nie mapiętała wcześniejszysz tematów gdzie cała połeczność fanów-piratów obrzucała mnie gnojem ? Oprócz ciebie
:D

Klocek

hmmm.... jakos nie moge sobie przypomniec chyba że mówisz o temacie "zabawa" ..hehe to pamiętam!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

To miałem na myśli :D hehhe wtedy to była dopiero "zabawa" :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Klocek

NOoo....cóż piękne czasy..hahaha..tylko to było na forum POTC 2 tu jeszcze żadnej zadymy nie robiłes..widzę że zaczynasz sie klocuszku rozkręcac!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

czas doprowadzić Polskie społeczeńswto do ładu i porżadku ! Po pierwsze : PRAWO
drugie: Sprawiedliwośc
trzecie: rozpierducha :D
czas powrotu !!!

Klocek

Witaj spowrotem!