Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Sam kiedyś brałem w tym udział... w tym całym zwiastunowym oczekiwaniu... to było nawet zabawne... po raz pierwszy widziałem takie zainteresowanie nie tyle filmem, co zwiastunem... nie mam zamiaru Was obrażać... choć sam zapewne zostane zmieszany z błotem... ale cóż. Jeszcze nigdy nie widziałem takiego śmietnika jak na tym forum. A wiele zaśmieconych for widziałem... sprawiacie tylko,że co raz mniej osób tu wchodzi... 10 tematów o "pewnej" dacie zwiastunu... 6 tematów "załogi Kuriosity"... jak myślicie? dlaczego wprowadzili ogranicznik? Bo serwer zaczął się wieszać od Wasych offtopów...
od gadania o wszystki i o niczym jest gadu-gadu, bądź chaty... po cóż tu robić taki śmietnik? Istny Kraniec Świata się tu zrobił... a mogło być tak pięknie. Chciałbym próbować dotrzeć do Waszego rozsądku... ale chyba jesteście już w takiej fazie, że nic nie można zrobić...:/ Rzekłem.

Within_Destruction

Nie wszyscy są na etapie nie przyjmowania opinii innych.

swoją droga pisanie że zwiastun będzie "we wtorek o 15.30" jest objawem ... właśnie czego?
głupoty? no bez przesady.
niedoinformowania-może

A może sadyzmu? Satysfakcji ze świadomości, że co najmniej kilkanaście osób wejdzie o danej na podaną stronę, z mocniej bijącym sercem czekając aż się załaduje kompletnie nic.

jak już szukacie zwiastunu wklepcie słowo "zwiastun" w wyszukiwarce.
Po to ona jest naprawdę. wcale nie po to żeby zajmować miejsce na stronie.

ocenił(a) film na 5
Within_Destruction

W całej rozciągłości popieram założyciela... Te forum jest straszliwie infantylne, powiem więcej - razi idiotyzmem niektórych userów... Palcem wymieniać nie będę...;-)
A serwer się wiesza... Właśnie od takich debilizmów...

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Ja czekam na zwiastun cały czas i po kilkanaście razy dziennie odwiedzam strony [nie tylko filmweb] poświęcone PZK jednakże nie zakładam różnych tematów typu ,,zwiastun będzie napewno jutro" ani na nie nieodpowiadam. Gdyż po pierwsze szkoda mi na to czasu, a po drugie nie mam zamiaru zaśmiecać forum takimi wyssanymi z palca newsami :)

Within_Destruction

Ja informuje o NEWSach potwierdzonych przez rózne źródła... więc nie czuje sie winna.
dziekuję za uwage

Within_Destruction

Victorian - taki pytani !! Dlaczego zapisawałeś/ałaś się do Curiosity a później ich obrażasz ??

Jacek_Wrobel

Na takie pytani... taka oto odpowiedź... NIGDY. NIE. ZAPISYWAŁEM. SIĘ. DO. TEGO. WASZEGO. ŚMIESZNEGO. STATECZKA. Wystarczająco jasno się wyraziłem? Sprawdź sobie moją wypowiedź... na Waszym Superaśnym i Totalnie Odjechanym Blogu KURIOSITI... pisałem wierszem... mogłeś nie zrozumieć... w konkluzji (trudne słowo - zapamiętaj) wyszło na to,że:

a) nie mam zamiaru se do Was przyłączać,

b) macie wypierdalać na inne forum, bo tu robicie burdel niesłychany

mniej poetycko... może teraz zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 5
Within_Destruction

Raguelu, Victorianie, Rafale - Widzę, że mądrość i rozsądek znalazły sobie w Twojej osobie kompana i teraz kroczycie w szeregu, niszcząc napotkane dzieci NEO...

Tak, Jacku Wróbel - Jesteś infantylnym NEOsem (i to z groźnego szczepu; Karaibskie pochodzenie;-)), a ta infantylność widoczna jest na każdym kroku...
Cała załoga tego waszego śmiesznego tematu "Kiedy będzie" to banda dzieciaków, którym znudziła się zabawa w piaskownicy i nie mają, co robić...
Naszczęście administratorzy pomyśleli i ograniczyli wam swobodę limitem postów... Brawo dla tego pana, który to wymyślił!

Ale jak widzę - wy się nie poddacie... To jest dopiero NEO Power...
Nara...

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

To wy wypieprzajcie na inne forum .... !!! Najwidoczniej nie wiesz jak to jest być wielkim fanem fantastycznego filmu ... a i swoje oddzywki zachowaj dla siebie bo szaro się tu gęsisz .. i nie obrażaj ludzi którzy czekają z wielką wytrwałością od świąt bożego narodzenia na zwiastun Jak byś chciał wiedzieć ja nie podaję newsów wynikających z ludzkiej głupoty i nie odpisuję na takie głupie tematy .... Pozdro dla fanów Piratów z Karaibów !!!!

ocenił(a) film na 7
Within_Destruction

I tak od spokojnego apelu przeszło do obrzucania się błotem. Spokojnie Victorian, niektórzy po prostu muszą do pewnych spraw dorosnąć. Proponuję zakończyć dyskusję, bo "prawdziwi fani" zarzucą nam, że teraz my zaśmiecamy forum. Ech... no comment... Sparrow się w kloace Krakena przewraca...

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Sam se dorastaj dzieciaku ....!!! I przestań obrażać innych .... Napisałabym wam kilka mocnych słów prawdy ale ja mam w sobie kulturę osobistą nie tak jak inni ................. !!!

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

A i żebyś wiedział że są Ci PRAWDZIWI fani tego filmu poza tym ja w moim poście nikogo nie oskarżam i nie używam przekleństw tak jak Victorian bo tak jak wspomniałam ja mam kulturę osobistą .... rodzice mnie tego nauczyli a niektórych widać że nie ...

ocenił(a) film na 5
karolcia996

Naprawdę korzystanie z filmwebu robi sie powoli uciążliwsze. Serwer jest ostatnio naprawdę spowolniony :/
Myślę, że sam pomysł robienia "załogi" jest naprawdę fajny, ale jeżeli w większości tematów napisane jest po sto tysięcy razy "dawać zwiastuna" to mi ręce opadaja.
Załóżcie sobie forum, pogadajcie na chacie, a to miejsce troszeczkę zluzujcie.
Nie chcę tu Was w żaden sposób obrazić i mam nadzieję , że są tu tacy którzy nie obrzucą mnie odrazu mięsem.
Bo wybaczcie ale poziom rozmów tutaj jest drastycznie niski, panuje bitwa na ogórki kiszone.
Pozdrawiam

Peacock

Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Z wyjątkiem tego, iż pomysł załogi jest na prawdę fajny. Nie jest fajny. Jest żałosny i infantylny. A filmweb.pl to przede wszystkim nie jest miejsce na takie zabawy. Macie kilka swych blogów... forów... chatów... piszcie sobie tam. Ja jestem z natury spokojny. Ale, jak ktoś mi bezczelnie wpiera,że się bawiłem w statek... w każdym by coś pękło.:D

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Victorian .... my się w statek możemy bawić ty nam tego nie zabronisz .. a to że się tobie to nie podoba to już nie jest nasz problem ... a i ja też jestem bardzo spokojną osobą ale jak mnie ktoś wkurzy to jest inaczej .... tobie się to udało.... gdybyś nie używał przekleńst może byłabym mniej zdenerwowana .......

Within_Destruction

Drogi Victorianie Raguelu cz jak ci tam. Nie przyszłam tutaj żeby cie zwymyślać o nie. Chce ci tylko uświadomić jaki straszny błąd popełniasz, gdyby nie ty nikt dawno już by nie pisał na naszym temacie więc jeżeli serwer się tnie to nie z naszej winy tylko z twojej. Więc po co to wszystko ciągnąć dalej. Acha i skoro my nie piszemy już na tym forum to miło by było gdybyś ty nie wchodził na nasz czat i nam nie truł że to wszystko nasza wina bo to nie prawda. Więc bardzo cię proszę daj sobie spokój z tymi głupotami bo i tak nic ci one nie dadzą.
Z poważaniem Marta62.

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Marta zgadzam się z tobą w 100 procentach ....!!!!

karolcia996

Tak... Straszny błąd popełniam... straszliwy wręcz... jak śmiałem wejść na Waszego czata... na Wasz temat... i cokolwiek tam napisać... przecież to Wasz temat... tam mogą pisać tylko członkowie załogi, prawda? A wszystko (łącznie z moimi reakcjami) to Wasza wina. I śmiem wątpić, czy próba przemówienia do rozsądku kilkunastu gimnazjalistek to głupota... może i tak. Wszak Wam już nic nie da rady wpoić... niereformowalne fanatyczki. Propouje jeszcze... zarabiać na Waszych stronach (bo można... zbudować własny statek... pływać po Wiśle... i grabić pobliskie wioski... i modlić się do plakatu Deppa.

Ja też mam Twą pseudointelektualną wypowiedź w poważaniu. Głębokim.

ocenił(a) film na 5
Within_Destruction

Boże, Raguelu, Victorianie, głupota, jak widzę to na forum piratów rzecz normalna...

Pamiętaj, to Ty jesteś winny tego, że oni piszą na tamtym temacie. To przez Ciebie. Co z tego, że to oni tam teraz pisują, a nie Ty? To wszystko wina Platformy...;-)

Nogi z dupy wam powyrywać powinni, bo wy ledwo od ziemi, dzieciaczki poodrastaliście i się wam rozum z gównem miesza. Dupa za blisko głowy, kapisz?

Filmweb powinien być jak media markt - nie dla idiotów. Niestety, jesteśmy świadkami zupełnie innej sytuacji, za sprawą naszych kochanych NEOnówek.

Podajcie mi swoje adresy... Wyślę rodzicom list z gratulacjami "udanego dziecka". Prześlę też nowy zestaw łopatek, żebyście mieli zajęcie i już tu nie zaglądali.

Słowo na dziś: Altruizm... Dnia dzisiejszego jesteśmy świadkami antonimu w/w wyrazu z powodu waszego egoizmu, nadęcia i nieuleczalnej głupoty. Czy wy macie dupogłowie, że nie rozumiecie, iż wasz śmieszny "stateczek" (ot, tu się kłania wasza bujna wyobraźnia - według mojej diagnozy to rozdwojenie jaźni) psuje poważnym ludziom dostęp do tego serwisu?

Teraz wynocha do spania. Jutro rano macie przecież szkółkę...

Pa, pa, dzieciaćki...

Within_Destruction

Po pierwsze Victorianie powinieneś docenić że jako jedna z nielicznych osób ja nie nagadałam ci na samym początku i wcale jak narazie nie mam takiego zamiaru. I jak sam widziałeś w grzeczny sposób poprosiłam cię żebyś przestał się już czepiać ale najwidoczniej do niekórych ludzi to słowo poprostu nie dociera. Nie jestem głupia żeby jeszcze raz cię o to prosić bo i tak to pewnie nic nie da. A po drugie to drogi JA nikt cię nie nauczył że się nie wtrąca. Widocznie nie. Mam szczęście że chociaż victorian może mnie nie koiecznie lubić to przynajmniej nie jest takim kretynem jak ty i moge mu spokojnie powiedzieć co myśle.

Marta62

JA widze tu tylko jednego idiote i jesteś nim ty JA.

ocenił(a) film na 5
Marta62

Ty językowa ignorantko...

Nie zaczyna się zdania od "I", to raz...
Naucz się pisowni "nie" z przymiotnikami i przysłówkami.
Na razie piszemy oddzielnie, to nie jest jeden wyraz, dziecko.
Jak chcesz napisać pytanie, to zakończ je, z łaski swojej znakiem "?".
Wiesz, co to interpunkcja? Sorry, to było pytanie retoryczne - jasne, że nie wiesz. W nauczaniu początkowym uczą tylko tabliczki mnożenia i alfabetu.

Wtrącać się będę, kiedy będę miał na to ochotę, bo w stosunku do takich małych głupich, zakompleksionych dziewczynek - jestem chamem i uosobieniem braku kultury...
Szanuje tylko ludzi inteligentnych, gardzę natomiast osobami Twojego pokroju, które jak zobaczą Deppa, Blooma albo innego Millera w telewizji, mają pełne gacie.

A teraz niech Cię dobry Bóg pobłogosławi i da Ci rozum, którego wcześniej poskąpił...

Sayonara.

ocenił(a) film na 10
_Ja_

Wiecie co jestescie śmieszni. Przyznam się, to ja wpadłam na pomysł zalożenia statku.
Po co zostal założony ten temat?? AAA chyba wiem, poprostu miałeś za przeproszeniem wku*wa i zachcialo Ci się na kims powyżywać. No więc najlepiej na młodszych od siebie. prawda ??? Co z tego że jesteś może i starszy o 6-7 lat jak i tak widać jesteś bardzo głupi... Szukasz zaczepki a tak właśnie robią tylko te niby "małolaty"...
A co do interpunkcji i ortografi to może ktoś ma dyslekcję i nie bedzie zaglądał co 5 min do słownika.
Ogólnie biorąc do "zakompleksionych dziewczynek" to nie wiem co to ma znaczyć, nie znasz nas i nikt nie ma prawa nas oceniac. Ci niby starsi o 5-6 lat myśla że kazda dziewczyna to głupi bolndynka... Oooo nieeeeeee, nie bedzie nikt w ten sposob żadnej dziewczyny obrażał... nawet jeśli ktoś jest blondynką. Chyba lepiej jeśli będziemy fankami Depp czy tam kogo innego niż mamy stać pod blokiem i pić, palic i bóg wie co jeszcze. Mamy swoje hobby i robimy to co lubimy... a że macie jakieś problemy co do zaśmiecania forum to może byście powywalali te wszystkie stare tematy.

_Ja_

JA szlag mnie zaczyna trafiać jak widzę twoje wypowiedzi!!

To nie tak... tu błąd...
A tam zjadłaś/łeś literkę!! O mój BOŻE!! Ogonek ucięło!!

Ojej... to jest zbyt straszne... podoba mi się Depp/Bloom/Miller/Butler...
Jakikolwiek aktor...
Doprawdy tak nie można!! Może mi się tylko i wyłącznie JA podobać, nieprawdaż?
Człowieku zluzuj trochę!!

Ach... i zdecyduj się- piszesz po polsku czy po angielsku?
Because not everyone might understand what you're writing about!

Within_Destruction

Drogi RaGuelu , tu coś o tobie !
Restartowali nam temat a ty pisałeś wtedy byśmy znów zaczeli że ty chcesz być w załodze itp.
Teraz zwalasz na nas że to my. Jakby cię w pierwszej klasie ( o ile tam doszedłeś ) Pani pedegog ( jakbyś pamiętał ) nie uczyła, że nie można krytykowć ludzi, czasami to może dojść do złych skutków.
Niedługo to wpłynie w twoją psychikę co spowodować może debilstwo itp. ale ty już to chyba masz !

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Nie będziesz obrażał gimnazjalistek ... bo jak byś chciał wiedzieć one wcale nie są głupie a wręcz lepsze niż ty Victorian .... potrafią się uczyć ..... ja mam średnią 5,36 i jestem blondynką i co jestem głupia tak?? sam jestes głupi ..... a każdy z nas ma prawo do jakiegoś hobby DO KTÓREGO TY SIĘ WTRĄCAL NIE BĘDZIESZ

ocenił(a) film na 10
Within_Destruction

Drogi panie JA ... wielki nauczycielu języka polskiego, który zna ortografię i słownik na pamięć ... wyluzyj bo w gaciach to ty masz pełno jak widzisz fajną laskę .... i powiedziałam przestań obrażać młode dziewczyny bo kiedyś też byłeś smarkiem, który ledwo odrastał od ziemi .... a poza tym nawet nie wiesz jak wyglądamy .... wcale nie jesteśmy zakąpleksione .... i nie wiesz jak zachowujemy się gdy zobaczymy deppa, blooma więc nie komentuj .... bo my mamy więcej rozumu niż ty ....

ocenił(a) film na 10
karolcia996

I Victorian na naszym temacie moga pisac tylko fani Piratów z Karaibów a ty nim nie jesteś więc czego tam szukasz ??

ocenił(a) film na 5
karolcia996

Eee...
<rozgląda się czy nie leci w nią kawałek kotleta mielonego i wychyla się z okopu zbudowaniego ze zwałów niepotrzebnych literek>
Proponuję zakopać topór wojenny i skończyć ten temat.
Ostatni raz tu zaglądam (czekałam aż ta storna się otworzy ponad 5 min.)
i poroponuję następujące rozwiązania...

1. Przestać się tu nawzajem zeszmacać, bo obie strony zdązyły się już tu porządnie ośmieszyć
2. Klubowi statkowiczów proponuję założyć forum na jakimś serwisie (np. fora.pl)
3. Wysłać wszystkich na kurs samoakceptacji

Dziękuję za ewentualne wysłuchanie!
Mam nadzieję, ze sytuacja niedługo się zmieni bo to już się nudne robi..
Każda strona ma rację. Rację mają przeciwnicy, że poziom rozmów jest tu dosć niski i spowalnia serwis. A statkowicze maja pełne prawo dyskutować sobie jezeli mają ochotę, kochac Deppa, Blooma czy kogo jeszcze tam. Więc najlepsze rozwiązanie zdązyłam już tu zaprezentować. I lepiej by sprawa niedługo juz się wyjaśniła, bo jeżeli nie, administratorzy poprostu zablokuja wam te tematy i bedziece mogli pomachać klubowi Kjurjositi :P Na profesjonalnym forum będziecie mogli 2000 na sekundę pisać "dawać zwiastuna" albo grać w dialogi, pisać offtopicki... moim zdaniem bawicie się w piaskownice nie w miejscu do tego przeznaczonym.
Chce abyście zrozumieli że nie pluję nienawiścią do nastolatek, bo sama mam 16 lat, a to wcale nie tak dużo, literówki robię, ale przynajmniej chce korzystać z filmwebu bez problemów technicznych. Myślę, że w tym miejscu popiera mnie spora część użytkowników serwisu.
Mam nadzieję, ze zostałam zrozumiana. Licze na wasz pozytywny odzew z obu stron.
Pozdrawiam serdecznie.

Peacock

Peacock!! W dniu kobiet, jako twoja rówieśniczka przyłączam się do apelu o nieagresję!!
Wiem, sama się bawię w statek, opieprzam jadę po wszystkich z którymi się nie zgadzam, na żywo poprawiam ludzi na każdym kroku i robię literówki!!

Darujmy sobie wreszcie!
Dziękuję! (a wczoraj było nawet sympatycznie :)

karolcia996

Ja nie jestem fanem Piratów z Karaibów??!! O proszę. Miło wiedzieć. Dziękuję,że mnie uświadomiłaś. Ale zgodzić się nie mogę. I na powyższą prowokację nie odpowiem.

Within_Destruction

A co do propozycji Peacocka... jestem pod wrażeniem. Rozsądna... obserwująca całą sytuację... otwarcie przyznająca się do swojego wieku... i
jeszcze otwarta na konstruktywną konwersację... ale pewnie zajęta...:P

Within_Destruction

VICTORIAN ZA BURTE!!! ALBO TELEGOSTOSOM GO!! heheh :D

nicole_b

Pelegostosom.

ocenił(a) film na 3
Within_Destruction

Forum jest miejscem publicznym i każdy ma prawo się tu wspisawac. Wyjątkiem są wpisy wulgarne, oraz takie które prubuja ośmieszac inną osbę oraz ewentualnie spamy. Jedna osoba nie powinna dyrygowac innym "co jest dobre a co bee i jak trzeba robic". Wiesz, rozumowanie "jesli ja tak mysle, to tak jest" za wiele dobrego ci nie da. Może i masz rację z tym zasmiecaniem forum, ale dostrzez tego przyczynę - wiekszosc piszacych tu osób kocha ten film. Sproboj to zrozumiec.
Po prostu- wiecej tolerancji i zrozumienia. A jako że, jak juz wspomnialem, forum to jest miejscem publicznym, wiec daj im spokoj, bo wiele nie wskórasz. Ale jak jednak swoje racje masz, to prawda.

JaszczurXP

Każdemu mogą puścić w pewnym momencie nerwy... mi puściły. Na tym temacie. Dla Twej wiadomości, spór został już dawno zarzegnany. Załoga opuściła FilmWeb. A co do owej przyczyny śmietnika,który sie tu tworzył... ja też kocham ten film. Nie mniej, niż oni wszyscy... ale, jak widać, ja nie zaśmiecałem forum masowymi postami... to tak w ramach sprostowania.

ocenił(a) film na 3
Within_Destruction

Ja WIEM że nie zasmiecałes forum. Ja wchodze na nie niemal codziennie. Ale żadko sie na nie wpisuję. Powód- ten sam dla którego ty tez nie zasmiecasz forum.

Zapraszam do mnie. Mozna tam zobaczyc moje Rysunki oraz Filmiki (zwłaszcza zachecam do obejrzenia najnowszego filmiku oraz w miarę możliwosc, skomentowania.)
Pozdro.