Idzie sobie Willek eunuch i kozi bobek wraz ze swoim ojcem Buciorem przez las. Nagle Will senior mówi do Willa juniora "Patrz! Telewizor leci!". A na to Will: No...pewnie gdzieś tutaj ma gniazdko.
Stoi Will eunuch koło drogi. Zatrzymuje się samochód. Kierowca do tego ciamajdy: "Podwieść cie?". A Will na to: "Nie po trzysta"
Dlaczego Bóg stworzył Elizabeth Swann i Jacka Sparrowa? Bo jest mądry. A czemu stworzył Willa Turnera? Bo ma poczucie humoru.
Skąd Will bierze dżem/marmoladę? Obiera pączki.
Ojciec Willa klaszcze u Rubika, a Will ma konto na Naszej Klasie.
Jack wysłał Lizzy i Willowi kartkę świąteczną. Will czyta i się śmieje. Elizabeth się pyta "Z czego się lejesz debilu?!" A Will na to: "Bo Jack napisał życzenia przez ż!"
Eunuch występuje w puszczy.
Eunuch spawa szyny.
Eunuch gryzie meble.
Eunuch szczeka na pociągi.
Eunuch goni własny ogon.
Eunuch kupuje w Lidlu.
Eunuch prasuje trawnik czajnikiem.
Eunuch ma mydło w tubce.
Eunuch kopie rowy uszami.
Eunuch łowi w pralce.
Eunuch przemyca ser z Bułgarii.
Eunuch klaszcze czołem.
Eunuch jest na żetony.
Eunuch pije piwo z Biedronki.
Eunuch pije Pysia.
Eunuch jest emo.
Eunuch mieszka w chatce z bambusa
Kurde!! co ty dziewczyno dobra wiem ze nie lubi Will'a Turnera/Orlanda Blooma .Ale nie musisz pisac o nim caly czas gówien!!Pomyśl czasem o innych a nie tylko o sobie!!! czeba byc na prawde głupim zeby pisac o innych takie rzeczy!!!!!
A czy ja Cię obrażam? :O Jeśli chciałaś mnie obrazić to powiem Ci, ze ci się to nie udało :P Jak nie chcesz czytac takich rzeczy to po co tu wchodzisz? Jezu to tylko postać filmowa xD Spadaj na drzewo prostować banany!
Wiecie jak można zakonczyć serial Moda na sukces? Wystarczy zeby zgromadzić wszystkie postacie w jakimś ogrodzie i dać im pokazac zdjęcie nagiego willa koziego bobka. Wszyscy się zarzygają na smierć.
Siała Lizzie mak. Nie wiedziała jak. Eunuch wiedział, nie powiedział no i przyszedł Chuck.
Wiem, durne ;)
Albo tak- "Siała Lizzie mak, nie wiedziała jak, Eunuch wiedział, nie powiedział no i przyszedł JACK" ;))
Wiecie czemu Will jest kaki jest?? Bo jego matka piła wode po pierogach a syneczkowi myła zęby Cifem! Buahahaah:D
Will do Lizzie: - Ty mnie nie słuchasz!
- Słucham, Will, słucham...
- Własnie,ze nie! Gdybyś mnie słuchała, to już dawno byłabyś wku***na!
Zderzak, zderzak da bufory
Eunuch targnął dziś na tory
Raz dwa trzy
Dziś z eunuchem będziesz ty!
to z miodowych lat ;)