Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

KWARANTANNA

ocenił(a) film na 3

Postanowiłem zrobic pewna rzecz, wam zalecam to samo. Otóż niecały rok temu odbyła się premiera Skrzyni Umarlaka. Ja biedaczek, udałem się do kina dopiero 3 dni później. Jednak zanim poszedłem do kina postanowiłem(dzien po premierze filmu) zajrzec tu, na filmweb. Ciekaw byłem jakie sa opinie o filmie. I co widzę? Wielką czcionką napis "Ludzie, na końcu filmu Jack umiera". I wiecie co? Zepsułem sobie w ten sposób zakończenie filmu. A własciwie te osoby ca takie rzeczy wypisywały. Nie wiem jak wy, ale ja niue mam pojęcia jak można byc takim je****m sk****m do kwadratu żeby tak postępowac (sory za klnięcie, mam nadzieje że docenicie wykropkowanie;)). Czy naprawdę poznawszy zakończenie taka osoba uważa siebię za "naród wybrany', powołamy do oznajmienia tego całemu światu??? A może po prostu sadystyczna chęc zepsucia innym zabawy?

Ja juz podjąłem decyzję - z dniem jutrzejszym (swiatowa premier filmu w Disneylandzie) wypadam stąd. I wrócę gdy juz zobaczę film w kinie.

Wam zalecam to samo, i to z troski i wasze dobra wrazenia z zobaczenia filmu. Bo wierzcie mi, przyjemnie byc zaskakiwanym na filmie, i nie byc z góry uprzedzonym o wszystkich wydazeniach w filmie. Bo wiedząc co się wydazy, film zacznie was bardzo szybko nudzic...

JaszczurXP

Zgadzam sie z Tobą po części:) Wkurzaja mnie ludzie ktorzy uwazaja za punkt "honoru" zepsuc zabawe innym. Ale coz tego nie zmienisz i nie przekodzisz im w wypisywaniu tego TUTaj. Chamstwo chamstwem pozostanie

ocenił(a) film na 9
JaszczurXP

Potwierdzam. Ja obejrzałam film znacznie później, ale wczesniej wpadłam żeby coś wiedzieć o filmie. Ale nie miałam na myśli dowiedzenia się ow szystkich ważnych rzeczach - pocałunek Lizzy i Jacka, śmierć Jacka, Kraken itp. Bezsens. Pozdrawiam

JaszczurXP

Dla bezpieczeństwa... lepiej nie zaglądać na fora dopóki się nie obejrzy filmu ;) Ja tak zrobię- na pewno!!

ocenił(a) film na 3
Liriel_

Nie wchodzenie tutaj na pewno będzie dobryw wyjsiem. A ci goscie i tak będą mieli satysfakcje. Zrobili na złośc, ot co - mją powód do dumy.
I to niestety wszedzie tak jest. Tyle ludzi che dopiec innym tylko dla satysfakcji. To smutne i przerażajace za razem...

JaszczurXP

Ja wiem:P Ale nie jestem pewna czy bede mogla sie powstrzymac przed wejsciem na to forum:)

JaszczurXP

hehe....ja tam tego problemu nie mam...bo nie wieże w nic co jest napisane na tym forum..oprócz informacji potwierdzonych przez jakieś wiarygodne w miarę źródła.Sama odwiedzam tu przedwszystkim jeden temat :P SPECJALNIE DLA FANÓW i tylko ten..bo reszta to powtarzalnia wciąz tego samego!:P

Jaszczur zgadzam sie...źle zrobili z tym tematem Jack ginie na koncu- to było przegiencie.....
Dlatego na Forum POTC 2 weszłam dopiero po zobaczeniu drugiej częsci.Zamierzam zrobic tak samo po 24 maja....poprostu nie bede tu wchodzic do pókisama nie zobacze..a mam juz zamówione bilety na 26 maja...:P mniam..wiec już niedługo.:P
Pozdrawiam
PChełka

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

co prawda bylam na polskiej premierze skrzyni umarlaka i zakonczenie zdziwilo mnie niesamowicie (do dzis pamietam jak nie moglam zamknąc szczeki ze zdziwienia;)) ale tez nie lubie byc uprzedzana i podpisuję sie pod twoim ze tak powiem apelem. Pozdro

ocenił(a) film na 10
Kpt_Jack_Sparrow

Też tak robię. A film będzie miał dla mnie mnóstwo niespodzianek, bo obejrzałem tylko trailer i nic poza tym...Ale będzie jazda!!!!

ocenił(a) film na 3
Kristofer

Do Hermioneczki: Ja tez sie przy okazji drugiej czesci nie mogłem powstrzymac - I to mnie zgubiło;)
Nie powtarzajcie mojego błędu!

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

ja tez robie tak samo bo ide na film(jak dobrze pojdzie) w czerwcu. jak dobrze nie pojdzie to dopiero po 8 lipca!
ja juz napewno od pon nie wejde na to forum bo na FW napewno.
pozdrawiam;)

Lady_of_the_Curiosity

A czemu tak pozno ( 8 lipca) idziesz??:) Tak pytam:P

Dzieki Jaszczur za rade:P Chyba sie zastosuje:)

Hermioneczka

Mi też debil na FW zepsuł zakończenie 2 ... dlatego od 24 do obejrzenia nie wchodzę tu ;)

ocenił(a) film na 10
Grievous

Rozumiem Cię doskonale, ale w takim razie nie tyczy się to tylko i wyłącznie spoilerowania. To może dotyczyć też większości informacji, które sobie przekazujemy od bardzo dawna. Niektóre się sprawdzą inne nie, ale i tak będziemy mieć wrażenie, że film łatwo przewidzieć, tylko dlatego, że wiemy jak niektóre sceny się potoczą. Ja na szczęście nie mam problemu ze zniechęcęceniem do filmu. Dla mnie Piraci nigdy nie będą nudni. Dowód? Obejrzałam PotC:DMC 187 razy i wynik wciąż się poprawia, a PotC:CotBP jakieś 133 razy i wogóle mi sie nie nudzą ;PPP (wiem, mam obsesję, ale wisi mi to ;P).
Podpisuję się pod apelem do tzw. osób:
"-Ja już wiem jak się skończy film, a wy nie. Powiedzieć wam?
-Nie!!!
-To wam powiem."
To bardzo dziecinne zachowanie. ;PPP

TheCloudEater

The Black Pearl nie mow jak sie skonczy film.

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

Nie zamierzam mówic jak się skończy film, nawet gdybym wiedziała. To był przykład takich osób, niektórzy poprostu nie wytrzymają jeżeli nie pochwalą się swoją wiedzą ;P

TheCloudEater

Wooooooooooooooooooow, to super jestescie, ze tu nie wejdziecie! Niesamowite - tak kochacie Piratow, ze AZ zrezygnujecie z filmweba!
Podziwiam Was. Moze na ten okres choc raz to forum okaze sie miejscem w miare spokojnym i przyjaznym.

sperma

Dla mnie to bez roznicy
Chyba kazdy zna Kapitana Jacka Sparrowa :P

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

No właśnie Jaszczur. Też tak robie. Już ludzie nie raz zepsuli mi przyjemność z oglądania i teraz juz uważam :)

ocenił(a) film na 3
Captain_Zbig

Tjjaa. I jeszcze jedno ostrzezenie. Jeśli znajdziecie dlugi tekst o przezyciach jakiejs osoby o filmie - NIE CZYTAJCIE! Tak osoba moze między linijkami textu zamiescic zakończenie i inne informacje o filmie. I jak zdacie sobie sprawę ze czytacie spojlery, bedzie juz za późno. To tania i niestety skuteczna sztuczka. Ba, nawet uzytkownik o nicku Kruk zapowiedział ze postąpi w ten sposób, posługujac sie nawet innym Profilem (uspi w ten sposób waszą czujnośc). Takie małe ostrzezenie.

No i tak jak zapowiedziałem - dzis 19 maja, premiera światowa w Disneyalandzie. Wypadam stąd i wróce 27 maja, po obejrzeniu filmu. BĘDĘ wchodzic na filmweb, ale nie tu!

Nie płaczcie za mną;)

JaszczurXP

wiec ja na Forum Pzk do 25 maja nie wejde:P Biore przyklad z Was:) Pozdrawiam i do zobaczenia hmm 25 lub 26 maja:) Zycze milego seansu:)

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Ja idę na film dopiero 26 na 20 :P Ponieważ jadę na 5 dniowy biwak ... Nie wejdę tu bo nie będę mogła :P Cieszę się że ja sobie nie popsułam 2 części piratów film webem ^^ Łaziłam z koleżanką po mieście i postanowiłyśmy iść do kina na 1 lepszy seans :D i tak jakoś wyszło że bardzo polubiłam ten film >) potem obejrzałam 1 część xd

ocenił(a) film na 10
Captain_Zbig

do Hermioneczki: mysle ze pojde w czerwcu a jak nie to dopiero po8 lipca bo 22 czerwca wyjezdzam na wakacje na 2 i nie bede miala jak obejzec;)

Lady_of_the_Curiosity

Nie wytrzymalam zreszta narazie jeszcze moge wchodzic:P Ale przeciez premiera jest 25 ( 24) maja:P a jedziesz dopiero 22 czerwca:)

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

Dziękuję za radę, muszę się do niej zastosowac, cho wiem już sporo, bo czytałam to co było w albumie na naklejki,który ma mój młodszy brat... Napiszę tu znów 26 maja, bo 25 idę na 20.00.

ocenił(a) film na 8
oleczka_3

łoooooo, to mało filmwebowiczów w najbliższym czasie wpadnie na stronę;];]