Czy w Waszych miastach rozpoczął się już szała na Piratów? U mnie w Krakowie pomału się wszystko rozkręca. Już widziałem jeden wielki bilboard przy hipermarkecie real z Johnnym, Keirą i Orlandem. W Multikinie wiszą już plakaty oraz 6 banerów, a na dniach zostanie powieszona tzw. 'siatka' na zewnętrznej ścianie kina od strony parkingu(wiem, bo pracuję tam i sam ją rozpakowywałem :D). A co u Was sie dzieje??
U mnnie tzn. w Gdańsku w Cinema City Krewetka jest jeden wielki bilbord z 5 piratami oraz wielkie pojedyńcze też z całą piątką :D narazie tylko tyle widziałam :D
Aha, i piszcie też jeszcze, czy w jakiś gazetach są już plakaty, czy w TV jakieś spoty widzieliście itp :)
Widziałam spoty na MTV. Jest nawet konkurs w którym nagrodą jest wyjazd do Japoni-Tokio oraz wizyta na premierze filmu :D
Później podam linka bo musi mi sie strona załadowac.
u mnie w szczecinie to cale Multikino jest wytapetowane poojedynczymi bohaterami P.O.T.C. czyli Jack'em Barbossą lizzie willem i jest tez plakat daviego Jonesa na czerwonym tle sa tez jeden duzy plakat na wielkiej scianie kinowej ze wszystkimi bohaterami :D:D:D
A ja mieszkam na takim zadupiu że nawet kina nie mam i se gówno kampanii Piratów zobaczę xD Trza wykombinować bilet i dojazd do kina :)
W cinema-city w silesi są powieszone telewizory na których puszczany jest zwiastun . Są również plakaty
A u nas nic niema !! Ale wystarzy kilka dni we Francji by zobaczyć jaka tam jest kampania ! Po wszystki stacjach metra w Paryżu porowieszano po 5-10 plakatów PzK ( z całą piątką piratów na czerwonym tle, tego plakatu jeszcze nigdzie w necie nie było )a przechodząc przez niektóre uliczki widać na każdym kroku plakat z Jackiem , Sao Fengiem lub Barbossą ! A na Allegro już sprzedają plakaty !
A u mnie przed blokiem stoi różowy słoń, który co 15 minut wypuszcza z trąby taką dużą bańkę, a w środku siedzi Jack Sparrow z małpką, bańka powoli unosi się do góry i na wysokości piątego piętra wybucha.