Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

już wiemy że tate Jacka zagra Keith Richards jego ubranie będzie podobne do Jacka więc zachowanie też z tego wynika że film będzie 100 razy lepszy od innych jesze powinno by więcej akcji no i komedi i NAPEWNO WIĘCEJ JACKA

ocenił(a) film na 10
jonsson

Zastanawia mnie jedno. Jakim cudem Grand Sparrow będzie miał podobne, powiem więcej łudząco podobne ubranie, bo nawet dredy i chustkę na głowię będzie miał (dobrze chociaż, że nie czerwoną), skoro ani on nie zna swego syna (nawet nie wie jak się nazywa), ani Jack nie zna ojca?
Tak przynajmniej wynika z opisów zwiastunów bardzo powszechnych w internecie. ;P

jonsson

Wiesz Jack nosi podobne ubrania co jego ojciec to chyba u nich normalne.

ocenił(a) film na 10
jonsson

hehe noi co z tego, że się nie znają?? przecież to ojciec Sparrowa (gitarzysta Rolling Stone o ile się nie mylę. przecież to rodzina, więc i odruchy te same,i strój też xD

ocenił(a) film na 10
Karo_91

Pewnie Jack kiedy był mały widział swojego ojca stąd strój jaki nosi.
Ale wydaje mi się też że Ojciec Jacka mógł być kapitanem Czarnej Perły i to pewnie dlatego Jack za wszelką cenę chce właśnie mieć ten statek ;) - no ale zobaczymy w filmie bo w 3ciej części mają w końcu wytłumaczyć dlaczego Jack tak bardzo kocha Czarna Perłę

argahawk

może Carna perła to matka Jakca?? hehhe może dlatego....

jonsson

czytałam z Teraz Rock ze Richards gra w PzK ale nie wiedziałam ze ojca.

myslałam że będzie tylkoz palmy spadał xDDDD