Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialam ze po napisach koncowych pokazane jest 10 lat puzniej ciekawe ile z was tego jeszcze nie widzialo
http://www.youtube.com/watch?v=4HSG7rkJ9l4

Dollface

ja niedawno też się kapnołem bo moia siostra cioteczna zawsze czeka na to jak się skoncz litery a ja nigdy więc jak do niej poszedłem to wtedy się kapnąłemm

ocenił(a) film na 10
Dollface

no popatrz:) w sumie też nie widziałem :)
Ogólnie co do całej serii "Piraci z Karaibów" 10!!/10 super film:)

kontaktpatryk

O kurczę - nie widziałam tego!! :D A co z moim ukochanym Jackiem?

ocenił(a) film na 6
Dollface

*załamka* Od pierwszej części po napisach zawsze jest jeszcze jedna scenka. Jak można tego nie zauważyć? Fani.

Wkurzona_Lunatic

Najwyraźniej można :D Co nie przeszkadza być wielkim fanem tego filmu ;p

Dollface

jak się jest wielkim fanem filmu to powinno się takie rzeczy wiedzieć

femles_CS

O, fantastycznie! Kto by pomyślał, że "aby być wielkim fanem PzK powinno się..."
Kolejny punkt kodeksu :D

ocenił(a) film na 10
_queen__

Sory, ale jak ktoś nie zauważył ostatniej sceny w pierwszej części, to skąd ma wiedzieć, że w drugiej i trzeciej też coś będzie ;) (a zapewniam,takich osób - fanów PzK - jest wiele, wystarczy pośledzić komentarze na You Tube)
Shahid Kapoor - co myślisz o tej scenie, gdy Elizabeth zjawia się nagle z 10-letnim synem i czekają na Willa?

koa222

koa222 ale jak ktoś robi z siebie wielkiego fana PzK to powinien wiedzieć o takich rzeczach. Wystarczy w ciekawostkach przeczytać, że jest dodatkowa scena. Zresztą bardzo wkurzają mnie ludzie którzy ogladną film i wyłączają go po napisach :/ I to mają być maniacy filmowi? W wielu filmach, powtarzam w wielu filmach są sceny po napisach albo w trakcie napisów i są bardzo fajne :) Zresztą jak można wyłączyc film po napisach kiedy często zajefajne muzyczki lecą ;)

Dollface

"Shahid Kapoor - co myślisz o tej scenie, gdy Elizabeth zjawia się nagle z 10-letnim synem i czekają na Willa?"
Chociaż pytanie nie było do mnie to i tak odpowiem, taka już moja wredna natura ]:> Nie podobała mi się ta scena. Lizzie powinna nie czekać na Willa tylko go olać i pić rum, a dziecko utopić w morzu. Will z rozpaczy znalazłby siostrzyczkę Krakenka i ta by go zeżarła muhahahahah! ;> Wiem okrutna jestem...

femles_CS

Więc [(pomijając, że nie zaczyna się zdania od 'więc') najpierw odpowiedź do koa222 :)]
Scena jest okropna :D Jak żyję zawsze miałam nadzieję na to, ze Sexowny Jack i Piękna Elizabeth będą razem, a tu proszę - wierna pozostała :D
I jeszcze do tego syn. To takie ckliwe i przewidywalne ;p

Cpt. Devil CS
Nie muszę robić z siebie wielkiego fana PzK - ja po prostu nim jestem :) A co do wyłączania filmów po napisach wydaje mi się dość naturalne. Jedyna rzecz, po której jeszcze przez piętnaście minut pozostałam w bezruchu, ze wzrokiem utkwionym w ekranie to mecz Polska - Słowacja. Kto oglądał ten rozumie :D
Poza tym (jak głośno krzyczy mój nick i avatar) jestem olbrzymią fanką Bollywood, które jak na razie rzuca cień na Hollywoodzkie produkcje i sprawia, że niezbyt trzeźwo patrzę na świat :D

WIELKA FANKA PIRATÓW Z KARAIBÓW, OLBRZYMIA FANKA BOLLYWOOD.
Ok?
Temat uważam za skończony ;p

ocenił(a) film na 10
_queen__

zaraz, zaraz, to jeszcze nie koniec :)
"A co do wyłączania filmów po napisach wydaje mi się dość naturalne." - no właśnie, bo co innego można robić po obejrzeniu napisów, oglądać reklamę pasty Colgate albo proszku do prania? Większość ludzi wyłącza film po napisach ;>
Cpt. Devil CS - nie wszyscy robią tak, że najpierw zaglądają do ciekawostek, a później oglądają film (nie zaglądają też ze względu na to, że w ciekawostkach wymienione są wszystkie wpadki, nieścisłości i błędy i wtedy film nie wydaje się już taki doskonały).
Co do końcówki to mi się podobała ;) Kończąc film w taki sposób postawili "kropkę nad i".
A ja nigdy nie widziałabym Liz i Jacka razem. Nawet Scarlett i Giselle go nie chciały :D To co mówić o takiej dziewczynie jak Liz.
Aha, jesteś wielką fanką Bollywood, Shahid Kapoor. Teraz już wiem, dlaczego Twój nick wydawał mi się znajomy :)
Teraz temat może być zakończony ;)

ocenił(a) film na 6
koa222

No cóż.
"oglądać reklamę pasty Colgate albo proszku do prania" - w kinie, na DVD, czy VHS nie ma reklam.
"nie wszyscy robią tak, że najpierw zaglądają do ciekawostek" - ale to już jest 3 część! W wielu tematach na forach wszystkich części często o tym piszą. Wystarczy trochę uważniej przyjrzeć się literkom i poczytać.

Co do scenki: Beznadzieja. Twórcy zamknęli przed sobą wiele wątków, które można by wykorzystać. Jeśli spróbują zrobić coś w stylu "Niesamowity 10-letni pirat ratuje cały świat" to chyba nie pójdę do kina.

ocenił(a) film na 10
Wkurzona_Lunatic

"w kinie, na DVD, czy VHS nie ma reklam." - w telewizji publicznej są.
"W wielu tematach na forach wszystkich części często o tym piszą. Wystarczy trochę uważniej przyjrzeć się literkom i poczytać." piszą razem ze spoilerami. Poza tym nie zachwyciłoby mnie, gdybym przed oglądaniem trzeciej części dowiedziała się, że na końcu jest "dodatkowa scena, w której występuje Liz i jej 10-letni syn". A jeśli ktoś lubi sobie psuć cały film to już nie moja sprawa.

ocenił(a) film na 6
koa222

"w telewizji publicznej są" - a w telewizji, o ile pamiętam, nie puszczają tej scenki. A gdyby puszczali, to na pewno nie wstawiliby między nią a napisy reklam. Zresztą nigdy nikogo nie zdziwiło to, że zawsze, choć jeden człowiek, zostaje w kinie na napisy?
"piszą razem ze spoilerami" - o takich dodatkach można poczytać także na forum 1 i 2 części. To nie będą spoilery. A od 2003 roku można się chyba skapnąć, że po każdej części takie coś jest? No chyba, że POTC oglądasz tylko w TV.

Dollface

A przecież nie musiałaś wchodzic na ten temat tylko wystarczyło przeczytać nagłówek, który najczęściej był zatytułowany "Scena po napisach" ^^

Dollface

http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?q=Scena+po+napisach&forum=21015836