Ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialam ze po napisach koncowych pokazane jest 10 lat puzniej ciekawe ile z was tego jeszcze nie widzialo
http://www.youtube.com/watch?v=4HSG7rkJ9l4
ja niedawno też się kapnołem bo moia siostra cioteczna zawsze czeka na to jak się skoncz litery a ja nigdy więc jak do niej poszedłem to wtedy się kapnąłemm
no popatrz:) w sumie też nie widziałem :)
Ogólnie co do całej serii "Piraci z Karaibów" 10!!/10 super film:)
*załamka* Od pierwszej części po napisach zawsze jest jeszcze jedna scenka. Jak można tego nie zauważyć? Fani.
O, fantastycznie! Kto by pomyślał, że "aby być wielkim fanem PzK powinno się..."
Kolejny punkt kodeksu :D
Sory, ale jak ktoś nie zauważył ostatniej sceny w pierwszej części, to skąd ma wiedzieć, że w drugiej i trzeciej też coś będzie ;) (a zapewniam,takich osób - fanów PzK - jest wiele, wystarczy pośledzić komentarze na You Tube)
Shahid Kapoor - co myślisz o tej scenie, gdy Elizabeth zjawia się nagle z 10-letnim synem i czekają na Willa?
koa222 ale jak ktoś robi z siebie wielkiego fana PzK to powinien wiedzieć o takich rzeczach. Wystarczy w ciekawostkach przeczytać, że jest dodatkowa scena. Zresztą bardzo wkurzają mnie ludzie którzy ogladną film i wyłączają go po napisach :/ I to mają być maniacy filmowi? W wielu filmach, powtarzam w wielu filmach są sceny po napisach albo w trakcie napisów i są bardzo fajne :) Zresztą jak można wyłączyc film po napisach kiedy często zajefajne muzyczki lecą ;)
"Shahid Kapoor - co myślisz o tej scenie, gdy Elizabeth zjawia się nagle z 10-letnim synem i czekają na Willa?"
Chociaż pytanie nie było do mnie to i tak odpowiem, taka już moja wredna natura ]:> Nie podobała mi się ta scena. Lizzie powinna nie czekać na Willa tylko go olać i pić rum, a dziecko utopić w morzu. Will z rozpaczy znalazłby siostrzyczkę Krakenka i ta by go zeżarła muhahahahah! ;> Wiem okrutna jestem...
Więc [(pomijając, że nie zaczyna się zdania od 'więc') najpierw odpowiedź do koa222 :)]
Scena jest okropna :D Jak żyję zawsze miałam nadzieję na to, ze Sexowny Jack i Piękna Elizabeth będą razem, a tu proszę - wierna pozostała :D
I jeszcze do tego syn. To takie ckliwe i przewidywalne ;p
Cpt. Devil CS
Nie muszę robić z siebie wielkiego fana PzK - ja po prostu nim jestem :) A co do wyłączania filmów po napisach wydaje mi się dość naturalne. Jedyna rzecz, po której jeszcze przez piętnaście minut pozostałam w bezruchu, ze wzrokiem utkwionym w ekranie to mecz Polska - Słowacja. Kto oglądał ten rozumie :D
Poza tym (jak głośno krzyczy mój nick i avatar) jestem olbrzymią fanką Bollywood, które jak na razie rzuca cień na Hollywoodzkie produkcje i sprawia, że niezbyt trzeźwo patrzę na świat :D
WIELKA FANKA PIRATÓW Z KARAIBÓW, OLBRZYMIA FANKA BOLLYWOOD.
Ok?
Temat uważam za skończony ;p
zaraz, zaraz, to jeszcze nie koniec :)
"A co do wyłączania filmów po napisach wydaje mi się dość naturalne." - no właśnie, bo co innego można robić po obejrzeniu napisów, oglądać reklamę pasty Colgate albo proszku do prania? Większość ludzi wyłącza film po napisach ;>
Cpt. Devil CS - nie wszyscy robią tak, że najpierw zaglądają do ciekawostek, a później oglądają film (nie zaglądają też ze względu na to, że w ciekawostkach wymienione są wszystkie wpadki, nieścisłości i błędy i wtedy film nie wydaje się już taki doskonały).
Co do końcówki to mi się podobała ;) Kończąc film w taki sposób postawili "kropkę nad i".
A ja nigdy nie widziałabym Liz i Jacka razem. Nawet Scarlett i Giselle go nie chciały :D To co mówić o takiej dziewczynie jak Liz.
Aha, jesteś wielką fanką Bollywood, Shahid Kapoor. Teraz już wiem, dlaczego Twój nick wydawał mi się znajomy :)
Teraz temat może być zakończony ;)
No cóż.
"oglądać reklamę pasty Colgate albo proszku do prania" - w kinie, na DVD, czy VHS nie ma reklam.
"nie wszyscy robią tak, że najpierw zaglądają do ciekawostek" - ale to już jest 3 część! W wielu tematach na forach wszystkich części często o tym piszą. Wystarczy trochę uważniej przyjrzeć się literkom i poczytać.
Co do scenki: Beznadzieja. Twórcy zamknęli przed sobą wiele wątków, które można by wykorzystać. Jeśli spróbują zrobić coś w stylu "Niesamowity 10-letni pirat ratuje cały świat" to chyba nie pójdę do kina.
"w kinie, na DVD, czy VHS nie ma reklam." - w telewizji publicznej są.
"W wielu tematach na forach wszystkich części często o tym piszą. Wystarczy trochę uważniej przyjrzeć się literkom i poczytać." piszą razem ze spoilerami. Poza tym nie zachwyciłoby mnie, gdybym przed oglądaniem trzeciej części dowiedziała się, że na końcu jest "dodatkowa scena, w której występuje Liz i jej 10-letni syn". A jeśli ktoś lubi sobie psuć cały film to już nie moja sprawa.
"w telewizji publicznej są" - a w telewizji, o ile pamiętam, nie puszczają tej scenki. A gdyby puszczali, to na pewno nie wstawiliby między nią a napisy reklam. Zresztą nigdy nikogo nie zdziwiło to, że zawsze, choć jeden człowiek, zostaje w kinie na napisy?
"piszą razem ze spoilerami" - o takich dodatkach można poczytać także na forum 1 i 2 części. To nie będą spoilery. A od 2003 roku można się chyba skapnąć, że po każdej części takie coś jest? No chyba, że POTC oglądasz tylko w TV.
A przecież nie musiałaś wchodzic na ten temat tylko wystarczyło przeczytać nagłówek, który najczęściej był zatytułowany "Scena po napisach" ^^