Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Kto z tąd idzie na premiere i gdzie? Ja z bratem idziemy do Kinepolis Poznań

wera21212

Ja zdaje sie do grudziądzkiego Heliosa z przyjaciółmi :)
Jeśli ktoś jeszcze w tamtym kierunku to serdecznie pozdrawiam :)

wera21212

LUDZIe...moglibyście omawiac to na GG albo gdzieś indziej?
Wiem nerwowa dzisiaj jestem..ale jeszcze jeden temat kto gdzie idzie to poprostu powiesze..hehe..wiem zrobie wam blog i temat i bedziecie sie tam umawiać.
Co wy na to?

wera21212

Albo zostancie na tym jednym ostatnim TEMACIE i bedzie spokój.
P.S ja ide 26. maja ....w Łodzi

Cpt_Pchelka

Tak ... do Silver Screena ,albo do Cinema City..ale chyba do Cinema...bo mam bliżej..hehhe..prawie pod domem!:D

wera21212

Ja jade na premiere do Cinema City do Janek niedaleko Raszyna jeżeli kojażycie gdzie to jest. :D:D:D

ocenił(a) film na 10
wera21212

a ja do "Cinema City Krewetka" w gdansku:d, bo tam najlepiej, z tym ze nie napremiere,a dwa,trz dni puzniej,w dzien premiery zbyt wiele ludzi bedzie :D,a poco mam sie meczyc :D:D

wera21212

a ja, cholera, wyjeżdżam za granicę, i wrócę do Polski dopiero tydzień po premierze. nie wiem jak wytrzymam ten tydzień

wera21212

Ja zamierzam iść do Plazy w Sosnowcu (najbliżej). Ewentualnie do Heliosa lub Ciemna-City w Katowicach. Mam nadzieję, że będą rozdawać jakieś gadżety. ;DD Chociaż plakaciki. *,*

Pozdro ~Nesy ;**

ocenił(a) film na 10
Nesy

A ja sie wybieram do Kinoplexu w Opolu :)

ocenił(a) film na 10
Nimfadorka

Ja pewnie pójdę do Kinoplexu w Kielcach, na premierę, jak myślicie, jak długo przed premierą trzeba zamawia bilety ...???

oleczka_3

jak tylko pojawią sie w sprzedarzy!:D

Cpt_Pchelka

A KIEDY POJAWIą SIę W SPRZEDAZY?? :)

Ja ide do Kinoplexu w Bielsku ;] Na premiere Of Corse :P

nicole_b

heh..jakby sie pojawiły to juz bym je pewnie miała

nicole_b

Pewnie gdzieśtak pól roku po premierze w kinach. Tak przynajmniej wyszła ,,Skraynia Umarlaka", ale mogę sie mylić.

Nimfadora01

Przepraszam napisałam nie na temat. Ajeśli chodzi o bilety to w jankach chyba już niebługo będą. tak mi się wydaje.

ocenił(a) film na 10
Nimfadora01

Ja ide ze znajomymi do Silvera w Łodzi ;)

Ashen

Ja ide ze znajomymi do Multikina w Gdańsku

ocenił(a) film na 8
Kinomaniak20

ja również do multikina gdańsk. no chyba, ze w krewetce da się dostac plakat:D ale i tak wolę multikino

Nimfadora01

Nmzc ;] Chyba chodziło Ci najpierw o DVD :)

ocenił(a) film na 8
nicole_b

Ja ide do Cinema City Krewetka w Gdańsku albo do Multikina w Gdańsku ;] aha a tak na marginesie to w Cinema City Krewetka w Gdańsku są już powywieszane ogromne plakaty piratów (każdego osobno) na ścianie oraz jeden wielki (wszyscy są na nim razem) jak się wychodzi schodami to go widac jak jest powieszony u góry :D

sweetka

A dałoby się jakiś 'pożyczyć'? ;DD W końcu mają ich pełno. ;PP

Pozdro ~Nesy ;**

Nesy

Jeśli jest taka mozliwosc to ja też "pozyczam" :P

ocenił(a) film na 10
wera21212

Ja standardowo do kinoplexu w opolu ;)....moze ktoś też jeszcze idzie do kinoplexu(oprucz ,,daro,,)...bo fajnie by było iśc na piratów większą ekipą :D