Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

powstania kolejnej częśći przygód kapitana Jacka Sparrowa i jego załogi?
Zróbmy głosowanie
ja jestem za

ocenił(a) film na 10
Secret_Fairy

a ja w tej sytuacji niezabardzo mi nie wydaje z nie bedze 4 czesc

Secret_Fairy

za kilka lat jestem za powstaniem
w tym momencie uważam ze byłby to nie wypał.Nie dopracowany scenariusz i wszystko naciągane.

Secret_Fairy

nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie

Liczy się jako 50 głosów?

ocenił(a) film na 8
Cyanide

wolałbym mieć w swojej kolekcji trylogie Piratów. Zrobenie czwartej częsci bylo by oznaką totalnej komercji. A wogule o czym rozmawaimy czy ktos juz obejrzał 3 cześć(zapwnie nie) jeśli w 3 piratów nie dokąnczą jakiegoś wątku tak jak w 2, to będze 4 częśc. A jeżeli wszytko się zgra i żadna bestijka nie pożre nikogo(aby pózniej cala zaloga mogła tego kogoś odszukać) to będzie koniec Piratów. 25- go maja na pewno się dowiemy jak będzie dalej z losami naszych PIRATÓW

Secret_Fairy

Według mnie trzy części w zupełności wystarczą. Lepiej oglądnąć porządną trylogię niż pięć czy sześć kontynuacji, z których każda jest coraz gorsza. Jednak, jeśli już miałaby powstać część czwarta to nie szybciej niż po dwóch, trzech latach. Mogła by ona pokazać losy bohaterów przed wydarzeniami z pierwszej części np. pracę Jacka dla Kompanii, bunt na Czarnej Perle itd. ;]]

Puzdro ~Nesy ;**

ocenił(a) film na 9
Nesy

nie moznaby powiedziec ze kazda bedzie coraz gorsza. jak widac kolejne czesci piratow sa coraz lepsze! tak tez mysle o trzeciej czesci ze bedzie jeszcze lepsza od ostatniej. ja nie mam nic przeciwko 4 czesci ale piata to by bylo juz przegiecie.

Secret_Fairy

Nie mówię, że druga część była gorsza od pierwszej, ani, że trzecia będzie mniej udana, ale jeśli miałyby powstawać kolejne sequele (4,5,6?) to zepsułyby efekt filmu. Ciężko by było wymyślać kolejne części, które byłyby równie oryginalne i ciekawe. ;>

Pozdro ~Nesy ;**

Secret_Fairy

Nie!!!!!!!!!!!! Wystarczrczy trzy. Niech nie robią druguch Gwiezdnych Wojen.

Nimfadora01

elfik- wiesz o czym były Gwiezdne Wojny :>?

ocenił(a) film na 9
Cyanide

Jak narazie mamy 2 glosy za i 5 przeciw. Zgłaszajcie dalej swoje opinie!

Cyanide

Wiem. Ale mnie chodziło o ilość części . Odrazu pomuślisz , że Harry Potter ma ich więcej , ale to ekranizacja ksiązki .

Secret_Fairy

Ja popieram film świetny a J.Deep grający JAcka...

Secret_Fairy

NIE słuchajcie.... To może zroóbmy tak niech beda trzy mozliwości...
1. Nie
2. Tak -w tym momencie niech już biora sie za kręcenie
3. Jestem za ,ale jeżeli już to za kilka lat (biorąc przykład z Indiana Jones'a)
ja jestem za trzecia... więc trudno powiedziec czy jestem za czy przeciw....
Bo Pkt 2 u mnie kategorycznie odpada!

Cpt_Pchelka

Hmmm... Ja jestem napewno za powstaniem 4 czesci, bo uwielbiam J. Deppa w roli Sparrowa, ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam ze naprawde lepiej będzie jeżeli nastąpi to dopiero za kilka lat.

Jestem kategorycznie za TAK, ale dopiero za kilka lat, tak aby wszystko bylo dopracowane na cacy ;]

użytkownik usunięty
nicole_b

NIE
NIE
NIE
I jeszcze raz nie.
Niech Piraci juz zakończą swoją przygodę.

Jak odchodzić- to z klasą.

Każdy zapamięta te filmy, jako przezabawne historie, które odświezyły gatunek i dały początek wspaniałej trylogii.

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

Secret_Fairy

Ja chciałbym, żeby powstała czwarta część, ale - zgodnie z pchełkową opcją 3 - niech popracują, pomyślą, ułożą DOBRy scenariusz i kręcą.

(choć może 9 lat - jak przy Indianie Jonesie to może trochę za dużo... żebym nie zgrzybiał do tego czasu :) )

ocenił(a) film na 10
Secret_Fairy

Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać Tak ma powstać

Kurde wielkie sorry ale chyba płyta mi się troszkę zacieła ;)

Secret_Fairy

tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak i razy 10000000000000000000000000000000 tak jestem za nakręceniem kolejnego filmu(mojego ulubionego),a ci co są za nie niech się nie dozywaja i oglądają ten syf co lubia bo sie pewnie na filmach nie znają i oglądają przemineło z wiatrem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
elizabeth_swan

Och, ależ Ty jesteś dziecinna- na filmach zna się tylko ten, kto lubi "Piratów"? Nie chcę, żeby powstały kolejne części, ale jedynka jest moim ulubionym filmem. Natomiast "Przeminęło z wiatrem" to to kawałek niezłej klasyki, który warto obejrzeć.
Kategoryczne NIE kolejnym częściom!

ocenił(a) film na 10
karaiby

A ja jestem za powstaniem kolejnej części i wisi mi to, czy będzie lepsza czy gorsza. Przecież ostatnia częśc nie zepsuje mi oceny poprzednich, a nigdy nie jest za dużo Jacka Sparrow ;PPP

PS: Do God of War: Johnny nazywa się DEPP, a nie DEEP.

ocenił(a) film na 7
TheCloudEater

Właśnie- że też wszyscy nie mogą się raz a dobrze nauczyć nazwiska DEPP. Ależ mnie to denerwuje, nawet w prasie są takie błędy...