Który z bohaterów Piratów najbardziej wam sie spodobał? Piszcie swoje typy! Mnie najbardziej spodobał się Jack Sparrow:-)
mi tez sie najbardziej podobal jack!!! ma swietna gre ale w koncu to johnny depp
Jack Sparrow najbardziej, fajni byli też (z całej trylogii): Anamaria, Pintel&Raghetti, Barbossa, Norrington, Gibbs, ojciec Jacka... właściwie prawie wszyscy :-)
"prawie wszyscy" tak więc, który z bohaterów Ci się nie za bardzo podobał? :P
A tak na serio to oczywiście Jack Sparrow jest moim ulubionym bohaterem z filmu ;)
Każdy był na swój sposób ciekawy, ale do ulubionych nie zaliczyłabym np Sao Fenga albo tego admirała, którego zabija Jones w trzeciej części...
Jack Sparrow bezsprzecznie najlepszy! :-)
Piraci z Karaibów bez Jacka Sparrowa to jak Włatcy Móch bez Czesia, jak South Park bez Kennyego, jak Oceans Eleven bez Andiego Garcia (lub Georga Clooneya, lub Brada Pitta itd...;p), jak Happy Tree Friends bez krwi, jak nabój bez prochu, jak kieliszek bez wina, jak pusta płyta, jak komórka bez kasy, jak samochód bez benzyny, jak sprawdzian bez ściągi... po prostu dzięki Niemu film zawdzięcza popularność, to On napędza cały film i bez Jego postaci szybko bym (ja) o owym filmie zapomniał
takie jest moje zdanie, pozdro dla fanów PzK