Jak stawiacie, z kim na końcu będzie Elizabeth? Moim zdaniem z Jackiem, niemal pewna jestem.
W filmach takich jak Piraci przewidziany jest happy end, miłosny też... Ale Piraci są także nietypowi, dlatego uważam, że związek tych dwojga byłby bardzo możliwy...
A Wy, jak uważacie? Elizabeth + Will, czy bardziej E. + Jack? xDD
A może rzadna z tych opcji?
Norington +kraken
davy jones+ sao feng
Will +pies z kluczami
Jack +Lizzie
to moje głosy!:D
haha
ja sadze że Happy End w tej disnejowskiej produkcji to bedzie
Jack i Perła
Elizabeth i Will
Niestety..chociarz wiadomo .. ja jestem za happy endem w stylu Jck i Lizzie zabujaja Willa-który zamienił sie w zombi i zostaja razem:D
THE END-oczywiście tak nie bedzie ale pomarzyc mozna
skoro to ma byc przedstawione w takich opcjach to sa moje propozycje ;P
Jack+Liz oczywiscie ;P
Will+Kraken :P
Barbossa+Sao Feng
Norrington+Jack malpka :P
Davy Jones+Beckett ;P
Ale by byl odpal jakby tak wszystkich polaczyli xDDDD szkoda ze to tylko marzenia ;P i ze disney nigdy nie wyjdzie spod swojej oklepanej presji milosnego happy endu =/
Ja myślę, że Elizabeth będzie z Kanibalem z rzędu trzeciego po lewej stronie z wyspy na której Jack był królem :]
I urodzą im się małe "Kanibalizzy" które przy zabawie na plaży odkryją tajemne przejścię i uwolnią zamkniętą tam bukę, która zje Krakena, porwie Elizabeth... ojć troszkę się rozpisałam o 10 części Piratów ;)
Moim zdaniem Elizabeth będzie z Willym...Gdyby nie była z nim to film jakoś sensu by nie miał!No to jeżeli nie bedzie z nim to może ze mna?:D Jaka ona jest śliczna ,a w dodatku jest bardzo podobna do mojej laski:D Zyc i nie umierac:D
hehehe, Norrington z Krakenem...hehe, ja jestem za Willem z Krakenem, pasowali by do siebie idealnie :D... A Liz+Jack.
Głosuje na parę roku : Norrington + Kraken
a tak serio to pewnie wszystko będzie tak jak mówice :P