Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

sory ze to juz 3 temat o takim tytule ale jak myslicie czy on przezyje ?? bo po wybuchu okrętu upadł na flage,tzn nie zagina , ani nie został zmasakrowany,...moze go poprostu odrzucilo i w 4 bedzie sie msicił...

Kapitan_Jack_Sparrow

:/ To kiepsko, skoro on mógł przeżyć zbombardowanie przez dwa najpotężniejsze pirackie statki dotychczas istniejące i będzie się mścić w 4 części Piratów z Karaibów. Naprawdę niedobrze.

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

lol a jak myślisz ty byś przeżył atak ,,holendra" i ,,perły" z dwóch stron??:D

Kapitan_Jack_Sparrow

eeee..... Beckett is dead....
na pewno ..ja rozumiem żeby kogoś odrzuciło,ale on był w samym środku tego wszystkiego.. To byłby cud jakby przeżył..a cuda nie dotykają tych którzy są tacy NIEDOBRZY jak Cutler na przykład:P

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

on nie przezyl. chwile przed wybuchem jego statku widac jak pochłaniaja go plomienie(kiedy sie zatrzymuje i patrzy w dal)

ocenił(a) film na 10

On nie żyje! To jest pewne. Przecież nawet jeżeli go nie rozerwała armata to pole rażenie i pozostałę czynnikin wybuchu go uśmierciły

użytkownik usunięty
LadyPiratQQa

nawet jeśli rzeczywiście NIE ŻYJE to ODŻYJE! Musi! To najlpepsza, zaraz po Jacku, postać tego filmu!

Kapitan_Jack_Sparrow

każdy myśli że on przeżyje ale jak ma przeżycć to niech czówrka nazywa się piraci z karaibów: zemsta kompani i nech to nie skończy dramatycznie. niech wyśle na szafot jacka sparowa i i nnych piratów zabije dziecko elizabeth a ją sama wyśle na śmierć to by dopiero było coś. a nie jakeś ciagłe wyrywane piratów bo w końcu to ma być zemsta. jak podzielacie moje zdanie to coś napiszcie

Baldwin_IV

Nawet jak nie żyje to w czym jest przeszkoda? W końcu dwóch już z martwych wróciło ;]

Abukashi

To już wiemy w tym filmie nie było jeszcze chyba tylko latających talerzy a może już były tylko my nic nie wiemy na ten temat.

Zmarli mogą zawsze wrócić tylko czy Dalma będzie miała w tym jakiś interes to wątpię- musieli by zrobić inna wiedźmę lub czarownika . A tak na marginesie to i pies też wrócił (chyba) -chociaż była mowa o morskich żółwiach...))) Więc wszystko jest możliwe .

Kapitan_Jack_Sparrow

Nawet jeśli przeżył, to już niedługo sobie pożyje, bo Buka go zniszczy.

Po_prostu_Buka

Dobre Ha, ha,ha, ha,ha ,ha,ha, ha,ha ,ha,ha, ha,ha ,ha,ha, ha,ha ,ha,ha, ha,ha ,ha,ha, ha,ha .:)))

MorganaBlackcat

nie moge to jalieś kpiny chyba wam wszyscy rozumy pozjadało powiecmy że by przeżył i co dalej gdymy nie zjebali trzeciej części to by może czwórke nagrali ale 3 jest spierdolona i czwórki nie będzie bo kiera kinkrey już nie zagra w 4 części i orlando blum tez w 4 nie zagra bo wytwórni wolta disneya niestać jest na niego a reszte aktów zabili także czwórki na 100% nie będzie.

Baldwin_IV

Zaparz sobie melisę i wszytsko wróci do normalności.

Po_prostu_Buka

Mądrę słowa melisa dobra na nerwy.:)

Baldwin_IV

Mi się trójka akurat podoba.:) A ty gdzie masz poczucie humoru? Jeżeli to wszystko bierzesz tak dosłownie.Czasami się warto pośmiać a nie zadręczać się będzie czy nie będzie. :)))

MorganaBlackcat

Jedynka jest na pewno najlepsza. Ale dwójkę i trójkę też z przyjemnością się ogląda.
Panie Szatanie widzę, że nick zobowiązuje.

Po_prostu_Buka

Owszem jedynka jest spoko 2 tesz 3 tesz ale żeby nagrać 4 to trzeba by było nagrywać od początku 3.

Baldwin_IV

pogadaj ze scenarzystami oni są otwarci na wszystkie ciekawe propozycje. # była dla mnie w sam raz i chyba najlepsza ale dla mnie - trafiła w mój gust idealnie.Pogadaj z nimi może się coś da zrobić co bys był zadowolony.:)))

MorganaBlackcat

dobra najgorszyą żecz jaką zrobili to to że uśmiercili lorda cutler becketta gdyby nie to by było łatwiej nagrać czwórke

Baldwin_IV

Nie tylko ty tak uważasz.:)

MorganaBlackcat

doskonale o tym wiem ale teraz wiesz o co mi chodzoło dobrze by było jak by zrobili jakiś film o nim

Baldwin_IV

Sadze że dobry pomysł a oni maja same dobre i na ogół nie zrealizowane pomysły więc pewno mogą zrobić film i o nim. Jeżeli w dwójce dali to co nie wypaliło w jedynce bo podobno było zbyt mroczne jak dla dzieci. To jaki problem zrobić film właśnie o nim - na 100 % maja jakieś ciekawe i nie zrealizowane pomysły.

MorganaBlackcat

tym razem się z tobą zgadzam ale nie powinno zabraknąć w tym filmie keira knightley