sory ze to juz 3 temat o takim tytule ale jak myslicie czy on przezyje ?? bo po wybuchu okrętu upadł na flage,tzn nie zagina , ani nie został zmasakrowany,...moze go poprostu odrzucilo i w 4 bedzie sie msicił...
:/ To kiepsko, skoro on mógł przeżyć zbombardowanie przez dwa najpotężniejsze pirackie statki dotychczas istniejące i będzie się mścić w 4 części Piratów z Karaibów. Naprawdę niedobrze.
eeee..... Beckett is dead....
na pewno ..ja rozumiem żeby kogoś odrzuciło,ale on był w samym środku tego wszystkiego.. To byłby cud jakby przeżył..a cuda nie dotykają tych którzy są tacy NIEDOBRZY jak Cutler na przykład:P
on nie przezyl. chwile przed wybuchem jego statku widac jak pochłaniaja go plomienie(kiedy sie zatrzymuje i patrzy w dal)
On nie żyje! To jest pewne. Przecież nawet jeżeli go nie rozerwała armata to pole rażenie i pozostałę czynnikin wybuchu go uśmierciły
nawet jeśli rzeczywiście NIE ŻYJE to ODŻYJE! Musi! To najlpepsza, zaraz po Jacku, postać tego filmu!
każdy myśli że on przeżyje ale jak ma przeżycć to niech czówrka nazywa się piraci z karaibów: zemsta kompani i nech to nie skończy dramatycznie. niech wyśle na szafot jacka sparowa i i nnych piratów zabije dziecko elizabeth a ją sama wyśle na śmierć to by dopiero było coś. a nie jakeś ciagłe wyrywane piratów bo w końcu to ma być zemsta. jak podzielacie moje zdanie to coś napiszcie
To już wiemy w tym filmie nie było jeszcze chyba tylko latających talerzy a może już były tylko my nic nie wiemy na ten temat.
Zmarli mogą zawsze wrócić tylko czy Dalma będzie miała w tym jakiś interes to wątpię- musieli by zrobić inna wiedźmę lub czarownika . A tak na marginesie to i pies też wrócił (chyba) -chociaż była mowa o morskich żółwiach...))) Więc wszystko jest możliwe .
nie moge to jalieś kpiny chyba wam wszyscy rozumy pozjadało powiecmy że by przeżył i co dalej gdymy nie zjebali trzeciej części to by może czwórke nagrali ale 3 jest spierdolona i czwórki nie będzie bo kiera kinkrey już nie zagra w 4 części i orlando blum tez w 4 nie zagra bo wytwórni wolta disneya niestać jest na niego a reszte aktów zabili także czwórki na 100% nie będzie.
Mi się trójka akurat podoba.:) A ty gdzie masz poczucie humoru? Jeżeli to wszystko bierzesz tak dosłownie.Czasami się warto pośmiać a nie zadręczać się będzie czy nie będzie. :)))
Jedynka jest na pewno najlepsza. Ale dwójkę i trójkę też z przyjemnością się ogląda.
Panie Szatanie widzę, że nick zobowiązuje.
pogadaj ze scenarzystami oni są otwarci na wszystkie ciekawe propozycje. # była dla mnie w sam raz i chyba najlepsza ale dla mnie - trafiła w mój gust idealnie.Pogadaj z nimi może się coś da zrobić co bys był zadowolony.:)))
dobra najgorszyą żecz jaką zrobili to to że uśmiercili lorda cutler becketta gdyby nie to by było łatwiej nagrać czwórke
doskonale o tym wiem ale teraz wiesz o co mi chodzoło dobrze by było jak by zrobili jakiś film o nim
Sadze że dobry pomysł a oni maja same dobre i na ogół nie zrealizowane pomysły więc pewno mogą zrobić film i o nim. Jeżeli w dwójce dali to co nie wypaliło w jedynce bo podobno było zbyt mroczne jak dla dzieci. To jaki problem zrobić film właśnie o nim - na 100 % maja jakieś ciekawe i nie zrealizowane pomysły.