Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

W sobotę o 20:20 jest P.z.K ma krancu swiata na Tvp1, a na tv4 jest Ostatni Mohikanin. Mohikanina oglądałem już 2 razy piratow jeszcze nie... Na tv4 będą reklamy na 1 nie. Ale Mohikanina jest to dobry film i nie wiem na co się zdecydować. Doradźcie.

eRCrowe

Jak nie oglądałes Piratów, to może lepiej odpuścic sobie Mochikanina.
Oczywiście jeśli podobały Ci się poprzednie części :)

violusek

aj jaki błąd ;p Mohikanin oczywiście ;p
<br>

violusek

Podobały mi się nawet bardzo...ale dalej nie wiem na co się zdecydować ;]

użytkownik usunięty
eRCrowe

Mam podobny dylemat, tyle tylko, że ja oscyluję między "Piratami" a "Niebem" na Ale Kino, ale chyba jednak zostsnę przy "Piratach" chociażby ze wzgledu na rewelacyjną muzykę Zimmera.

eRCrowe

Jeśli nie oglądałeś Piratów a MOhikanina 2 razy to już się nie zastanawiaj.Piraci to naprawdę świetny film.Mój ulubiony.;)

eRCrowe

Dzisiaj nawet dużo dobrych filmów w tv.Będzie jeszcze "Jeździec bez Głowy" na tvn(o tej porze tyleu reklam nie ma na szczęście),"Hazardzista".Nie wiadomo co oglądać:p.

guzo83

mam enke. piratów oglądam a mohikanina nagrywam:-)

ocenił(a) film na 8
eRCrowe

BEZ WACHANA OSTATNI MOCHIKANIN. PIRACI TEZ SĄ FAJNI ALE MOCHIKANIN TO MOCHIKANIN

ocenił(a) film na 6
eRCrowe

Ja proponuje zrobić tak: Mohikanina kupić na DVD bo jest tani a najgorszą część trylogii obejrzeć w tv:)

eRCrowe

szaleństwo w ogóle w tej tv dzisiaj. jak nieraz nie ma w ogóle nic, tak dzisiaj dali tyle fajnych filmów, że na prawdę nie wiadomo co obejrzeć. ja oglądam piratów, ale że to już kolejny raz to później przerzucę się na 'hazardzistę'. 'jeźdźca bez głowy' też bym chciała obejrzeć, ale będę się później bała :P hehe.

pozdro i miłego seansu

ocenił(a) film na 7
chalkaOna

I jeszcze the hurt locker leciał na canal +, ale zdecydowałem się na Piratów bo oglądałem tą część tylko raz ;D