Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy to prawda, że ma powstać kolejna po tej, czyli 4 część "Piratów..."?!

ocenił(a) film na 7
Nike

są takie plotki ale keira powiedziała ze to jej ostatnia czesc(3) z jej udziałem

sanders2

Ale to są plotki z dużą dozą prawdopodobieństwa, czy z małą dożą prawdopodobieństwa?

Nike

Pożyjemy -zobaczymy!

Cpt_Pchelka

Raczej nie powstanie . Jak jakieś filmy z tej samej serii kręcone są mniej więcej równocześnie zazwyczaj są ostatnimi (Powrót do przyszłości 2 i 3 , Critters 3 i 4,Matrix Reaktywacja i Rewolucje) ale jak powstaną ...podpalę po kolei wszystkie studia Disney'a ]:->
Co za dużo to nie zdrowo , kolejne części to będzie czysta komercja ... chociaż Godzilla ma 28 części i jakoś ilość nie przeszkadza :D

Nike

czytałam na onecie, artykuł właśnie o 4 części [dokładniej chodziło o to kto tam zginie] a skoro taki artykuł się pojawił to film też musi byc :) Pozdrawiam :*

Nike

sorki nie na onecie tylko wp - http://film.wp.pl/id,71602,wiadomosc.html?ticaid=12d16

ocenił(a) film na 10
charlotte_4

To co tutaj podajesz jest stara wiadomoscia i domyslami. Producenci juz sprostowali te plotke i zaprzeczaja usunieciu Blooma z obsady. Planuja nakrecenie 4 czesc, ale nie wiadomo czy sie wogole ukaze, bo Keira nie chce dluzej grac Elizabeth (chyba, ze nowe przygody Sparrow'a nie obejmuja Elizabeth i Will'a, a pojawia sie nowi bohaterowie). Osobiscie nie znioslabym zamiany aktorow i wolalabym pierwsza opcje. ;)))

TheCloudEater

Coś mi się wydaje, że decyzja o realizacji "czwórki" jest uzależniona sukcesu kasowego "trójki"

Nike

Plotki, plotki plotki..nie wiadomo czy im wiezyc czy olac. Ja myslę że 4 byłaby juz troche naciągana.Oczywiście jakby powstała to pójde do kina..kazda okazja jest dobra żeby zobaczyc Jack'a Sparrow'a !:D pozdrówka!

Cpt_Pchelka

Jeśli 4 by zależała od kasowych sukcesów 3 to już by byłą dawno w planach . A dlaczego? Bo z góry wiadomo że 3 odniesie sukces . Ale jestem przeciw 4 części ...

ocenił(a) film na 9
Nike

Myślę że 4 odniosła by także duzy sukces. Może co prawda ktoś by zginął, ale kto wie. Osobiście uważam, że powinna być cała trójka albo żadnego filmu.

ocenił(a) film na 10
Nike

Plotki plotkami.... Ale mam nadzieje ze powstanie 4 czesc, w ktorej ma umrzec jeden z glownych bohaterow ;] oby to byla Kiera i prawdopodobnie tak bedzie bo nie chce juz grac w Piratach

Nike

Ja bym wolała żeby zginał Will......

Cpt_Pchelka

Jak Knightley dadzą odpowiednie honorarium, to zagra. A Bloomek jest naprawdę zbędny.

AkashaVampireQueen

zgadzam się z tobom will jest zbędny wielkie gwizdy na willa

olka_fasolka96

absolutnie się nia zgadzam! Nie jestem jakąś tam zwariowaną wielbicielką ani Orlanda ani Willa Turnera i nie twierdzę, że jest on najbardziej fascynującą postacią w tym filmie ale stanowi świetną przeciwwagę i kontrast dla naszego kochanego kpt.Sparrowa... :)