są takie plotki ale keira powiedziała ze to jej ostatnia czesc(3) z jej udziałem
Raczej nie powstanie . Jak jakieś filmy z tej samej serii kręcone są mniej więcej równocześnie zazwyczaj są ostatnimi (Powrót do przyszłości 2 i 3 , Critters 3 i 4,Matrix Reaktywacja i Rewolucje) ale jak powstaną ...podpalę po kolei wszystkie studia Disney'a ]:->
Co za dużo to nie zdrowo , kolejne części to będzie czysta komercja ... chociaż Godzilla ma 28 części i jakoś ilość nie przeszkadza :D
czytałam na onecie, artykuł właśnie o 4 części [dokładniej chodziło o to kto tam zginie] a skoro taki artykuł się pojawił to film też musi byc :) Pozdrawiam :*
To co tutaj podajesz jest stara wiadomoscia i domyslami. Producenci juz sprostowali te plotke i zaprzeczaja usunieciu Blooma z obsady. Planuja nakrecenie 4 czesc, ale nie wiadomo czy sie wogole ukaze, bo Keira nie chce dluzej grac Elizabeth (chyba, ze nowe przygody Sparrow'a nie obejmuja Elizabeth i Will'a, a pojawia sie nowi bohaterowie). Osobiscie nie znioslabym zamiany aktorow i wolalabym pierwsza opcje. ;)))
Plotki, plotki plotki..nie wiadomo czy im wiezyc czy olac. Ja myslę że 4 byłaby juz troche naciągana.Oczywiście jakby powstała to pójde do kina..kazda okazja jest dobra żeby zobaczyc Jack'a Sparrow'a !:D pozdrówka!
Jeśli 4 by zależała od kasowych sukcesów 3 to już by byłą dawno w planach . A dlaczego? Bo z góry wiadomo że 3 odniesie sukces . Ale jestem przeciw 4 części ...
Myślę że 4 odniosła by także duzy sukces. Może co prawda ktoś by zginął, ale kto wie. Osobiście uważam, że powinna być cała trójka albo żadnego filmu.
Plotki plotkami.... Ale mam nadzieje ze powstanie 4 czesc, w ktorej ma umrzec jeden z glownych bohaterow ;] oby to byla Kiera i prawdopodobnie tak bedzie bo nie chce juz grac w Piratach