Byłem dzisiaj tam w kinie i kampania promująca Piratow ruszyła tam pełną parą! W gablotach wisi z 6 plakatów na ternie całego kina,a jak się wchodzi to jest powieszonych z 6 banerów :) Super to wyglada. Fajnie, że w Polsce też tak mocno promują ten film. A czy widzieliście żeby w innych kinach już coś się pojawiło?
Jak byłam jakieś 3 tygodnie temu w kinoplexie to był już plakat, teraz pewnie jest więcej.
Przypomniałam sobie, że na Mikołaja, jak byłam w Cinema City w Plazie (Kraków), to już wtedy był tam plakat z Elizabeth. Ciekawe, co teraz zastanę? Tylko, że tym razem idę do małego kina na rynku, więc pewnie za dużo o Piratach nie będzie. ;PPP
Do "The Black Pearl" - może sie myle, ale czy na Mikołaja wyszły już jakieś plakaty z tej części bo wątpie ?
Ta ? A w moim mieście kina nie ma ! Jes tylko takie jedno "Górnik" tyle, że całe poniszczone i nikt tam nie przychodzi, filmy puszczają jakieś kilka miesięcy po premierze w normalnych... cóź ja teraz pocznę, będę musiała do Łodzi jechać, ach, ciężki ten mój los :D
Ta ? A w moim mieście kina nie ma ! Jest tylko takie jedno "Górnik" tyle, że całe poniszczone i nikt tam nie przychodzi, filmy puszczają jakieś kilka miesięcy po premierze w normalnych... cóź ja teraz pocznę, będę musiała do Łodzi jechać, ach, ciężki ten mój los :D
nie jesteś sama...ja mieszkam w świnoujściu, niby takie fajnie miasto a też kina nie ma;// i musze jeździć do szczecina//
Do Ade.Er, ja mówię serio. Był tam plakat z Lizzie, ale sama o mało co go nie przegapiłam, bo zasłaniała go jakaś makieta. Też się dziwiłam. ;P
Oho!
Czas ruszac do kina by prosic o plakat ;)
Juz go widze w pokoju oczami wyobrazni :P
Ja byłam wczoraj w kinie... FAKTYCZNIE! Plakaty wiszą wszędzie, doprawdy niesamowite.. -.-! Dziwne że po ukazaniu się trailera i na 2 miesiące przed premierą filmu kina obwieszone są niesamowitą ilością Pirackich gadżetów, no nie?
Cóż, co do plakatów w Mutikinie w Krakowie to mam swój udział w tym co tam sie powiesi, gdyż pracuję tam i jestem osobą odpowiedzialną za plakaty, które zmieniam raz w tygodniu. A na Piratów czekam, zresztą jak większość, wieć gdy tylko nam przysłali banerki i plakaty od razu wziąłem się za zmianę dekoracji :)
A co do plakatów z Piratów, to nawet nie musicie się trudzić i pytać o nie, bo przysłali ich 10 z czego 5 jest już wykorzystanych a reszta musi zostać w magazynie. Ale zawsze przed premierą przysyłają wiecej, wiec może koło lipca będzie mozna coś dostać, bo wtedy już film nie będzie grany tak często.
A poza tym, zawsze na końcu głownego baru leżą stare plakaty i można je sobie brać bez zgody pracowników. To są plakaty dla klientów :)
Pozdrawiam :)
W moim;) Heliosie, na 4. piętrze jest makieta z Piratów, na której są bodajże Jack, Will i Barbossa i statek w tle. Oprócz tego kasy są obwieszone takimi chorągiewkami filmowymi, a co drugi plakat wiszący na ścianie jest z Piratów:). W CC podobnie, tylko makieta inna, ale za to na kilku ekranach plazmowych, które znajdują się w korytarzu wyświetlana jest 2 i 1 część filmu. I przy kasach, wzdłuż mniej więcej 10m ściany jest wywieszony plakat, zajmujący całą ściane