Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

NEWSY!

ocenił(a) film na 9

Uwaga oto najnowsze newsy na temat czwartej częśći "Piratów..." znalezione na pewnej wiarygodnej stronie internetowej.

"Według brytyjskiej prasy, producenci czwartej części ?Piratów z Karaibów? próbują zaoszczędzić. W tym celu mają zamiar uśmiercić którąś z głównych postaci pirackiej sagi. Nie jest to jeszcze pewne ale konieczność opuszczenia obsady hitu może spaść na Orlando.Producenci próbują ograniczyć koszty i najbardziej ucierpiał na tym Orlando Bloom. W tej chwili powstaje scenariusz do czwartego filmu i z ustalonego kosztorysu wynika, że nie będzie w nim miejsca dla postaci Willa Turnera i kilku pomniejszych bohaterów, ponieważ ich obecność nie jest absolutnie niezbędna, aby kolejny film okazał się hitem, zdradza pracownik wytwórni Disney."

użytkownik usunięty
Secret_Fairy

Dobra, dajmy na to, że jestem w stanie w to uwierzyć. Moja definicja jest taka, że bez Blooma- Plooma ten film i świat będzie lepszy, o, gdyby jeszcze Elżbietkę wywalili no to byłabym u granic szczęścia poprostu...

czy Wy kurde nie czaicie że ten film nigdy nie miałby tylko fanó gdyby nie bloom i knighttley? oczywiście wiem, ze większosć leci na johnego ale bez przesady....inni też mają fanów, którzy kupuja bilety na film..

Secret_Fairy

Willa nie uśmiercą nawet dam wam tu stronę:
http://film.wp.pl/id,71741,wiadomosc.html
a co do czwartej części:
http://film.wp.pl/id,75151,wiadomosc.html
Jacka nie zabiją bo na tym by stracili najwięcej pieniędzy Keira nie chciała zagrać już w drugiej ale ją przekonano i cudem zagrała w drugiej i trzeciej.Ale w czwartej raczej nie zamierza zagrać.Zapraszam ciebie Capitanie Jack Sparrow do mnie na bloga.

Secret_Fairy

O buahaha, niezła bzdura, szczególnie z tym "brak kosztów". I niby tak mówią producenci jednego z najbardziej kasowych filmów ostatnich lat :} W to się po prostu NIE DA uwierzyć. Choć nie ukrywam że ciekawie by było jakby Will zginął i to jeszcze jakąś niesamowitą śmiercią. Lubie zaskakujące zakończenia filmów :]

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Co to za newsy? Te ploty były w necie rozpuszczane kilka miesięcy temu i juz dawno zostały zdementowane przez m.in. Bruckheimer'a. Poza tym Keira nie che grać w Piratach, ale na razie. Mówi, że musi trochę odpocząć od tych filmów, bo od 17-ego roku życia wciąż gra Elizabeth. możliwe jest, że za jakiś czas, gdy będą miały powstać kontynuacje wróci do obsady (jeśli wogóle powstana). ;P