Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Którzy według was są najlepszymi aktorami, a którzy według was są najgorszymi beztalenciami?

Według mnie najlepszym aktorem jest Johnny Depp, ponieważ on bardzo dobrze wczuwa się w każdą rolę.
A najgorszymi beztalenciami według mnie są : Paris Hilton, Lindsay Lohan i Jessica Simpson, ponieważ ani w aktorstwie ani w śpiewaniu im nie wychodzi. A tak wogóle to one są takie głupie, że... no normalnie nie mogę.

femles_CS

takie małe pytanko... co ten temat ma wspólnego z Piratami z Karaibów? a tak ogulnie to Depp jest rzeczywiście najlepszy, za to Bloomiś jest... po prostu szkoda gadać... najbardziej nadaje się do subtelnej roli kamienia na drodze...;)

Wampiratka

Chyba go przeceniasz.Jak dla mnie nadaje sie jedynie na bakterie fruwającą w powietrzu w jakimś dennym dramacie:P:P:P

A tak jeżeli chodzi o NAJLEPSZE role dla niego..takie lepiej płatne..nadaje sie na liścia z szumiącej topoli:P:P ewentualnie na Igłe z choinki z "wigilijnej opowieści"

Cpt_Pchelka

całkiem niezły pomysł:) i mógłby wziąść główną rolę, bo np. główny bohater zaraziłby się graną przez niego bakterią i stracił pamięć;) taka delikatna rola podkreśliła by jego IMIDŻ :)))

Wampiratka

Co wy bredzicie?! Sean Bean jest najlepszym aktorem x]!! A najgorszym? Nie wiem, ale jeśli chodzi o Blooma, to nie mogę powiedzieć, że za nim szaleję, a nawet, że go lubię.

ocenił(a) film na 6
femles_CS

Z najlepszym aktorem się zgadzam : JOHNNY DEPP! A najgorszy? Chm.... Może Hallie Hirsh?