Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Nareszcie...

ocenił(a) film na 9

...doczekam sie 3 czesci. Nie ukrywam, ze jestem faaanka tego filmu i niepoprawna marzycielka, ktora w takiej nierealnej rzeczywistosci czulaby sie jak przyslowiowa rybka! Te ubranka (sexy?), ci dziwnie czesto wygladajacy osobnicy, przygody, z ktorych ZAWSZE uchodzi sie z zyciem! Marzenie! Mam jednak nadzieje, ze tworcy poprzestana na 3 czesci bo co za duzo to niezdrowo. Trylogia prawie zawsze sie sprawdza... Licze tez, ze ta czesc bedzie rownie dobra jak poprzednie, czego sobie i wam zycze.

MaMcia

Ja tez nie moge sie juz doczekac, ale ja chcialabym zeby nakrecili jak najwiecej czesci. Ja uwielbiam ogladac Johnnego w roli Sparrowa i mi go nigdsy za wiele nie bedzie... :)

ocenił(a) film na 6
nicole_b

to tak samo jak mi... tylko ja w ogole uwielbiam ogladac johnnego niekoniecznie w roli sparrowa :) choc przyznaje ze pana deppa poznalam wlasnie jako naszego slawnego pirata :D

ocenił(a) film na 10
kiciak100

Ja rowniez jestem fanka 'Piratów'. Wiem, ze aktorzy m.in. Johnny Depp bardzo chce kontynuowac ten film i nie poprzestac na 3 czesciach. Kocham postac Jacka wiec bardzo mnie cieszy to ze to jeszcze nie koniec. Mysle, ze producenci, scenarzysci i rezyserzy moga wziasc pod uwage propozycje Johnnego i zajac sie nastepnymi czesciami.

ocenił(a) film na 7
asia_klak

tak tyle że Keira i Orlando nie chcą już grać w dlaszych częściach i wydaje mi sie że Johnny`emu wystarczą 3 części