Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pod tym linkiem możecie zobaczyć zwiastun, a nawet ściagnąć. (format AVI)

Jest rewelacyjny, bardzo dobra jakość zwiastunu (jak w QT)
Dawno nie widziałem tak dobrych i tak efektownych scen akcji.

Stefan_Mirecki

Dzięki ale już raczej to niektórzy wiedzą.Ale fajny temat :)

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Tylko że na Youtube już jest skasowny.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Pozaa tym jakosć jest lepsza niż Youtube.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

Niepotrzebny jest twój temat, bo ten sam link jest w temacie "Już nie ma". Wprawdzie komentarz użytkownika, w którym ten link został podany jest już zablokowany, ale szanowny JA wyjaśnia jak się do niego dostać :D
Wracaj do Spidermena, Darth'ie Venom'ie ;)

ocenił(a) film na 4

Wracaj do spider-mana? To było chamskie, nie interesuje się spider-manem tylko filmami a na forum spider-man poprostu sie bardziej udzielam bo tam są normalne tematy i inteligentni ludzie a tu mamy nabijanie postów w stylu "ja chce zwiastun", no i o czym tu pisać, poza tym codziennie tu wchodze i sprawdzam czy jest coś ciekawego, czesto też coś pisze.

Stefan_Mirecki

fajnie
ale jakoś na innym forum niż spiderman to cie nie spotkałem

ocenił(a) film na 4
mikesz

No fajnie a ja pierwszy raz czytam twój post. To może nie masz praa pisać bo ktoś nie widział twoich postów na danym forum?

Poza tym mam chyba większe prawo pisać o zwiastunie niż wy, bo to ja pierszy dałem iformacje o tym że ziastun się jutro pojawi. To że niewidzieliście tego tematu świadczy raczej o tym że za często to tu nie wchodzicie.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

prawa nie praa, sorry

Ethine - nie gadaj że tu tyle piszesz że masz prawo kogoś wypraszać, bo nie widziłem od dawna tu twojego tematu.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

jak tak sobie patrzyłam na ten zwiastun po rosyjsku..to uznałam że to że Polacy tak namiętnie nie dubbingują jest cudoqwne!no bo popatrzcier..i Rosjanie i Niemcy i Francuzi..a my naprawdę nie mamy na co narzekać!Oddajmy cześć naszemu narodowi!Wyobraźcie sobie że moglibyśmy oglądać Jacka i głosem powiedzmy np. takiego Zakościelnego(nie żebym coś do niego miała;P)

użytkownik usunięty

*z głosem oczywiście......................................................

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

"Poza tym mam chyba większe prawo pisać o zwiastunie niż wy, bo to ja pierszy dałem iformacje o tym że ziastun się jutro pojawi."

O_o Kolejna dyktatura? Venom wiesz ja cię obserwuję od jakiegoś czasu i mam wrażenie, że po prostu chcesz na kimś zrobić wrażenie, że to niby ty wiesz wszystko i dodajesz newsy... Ale logicznie rzecz biorąc to przecież ludzie mogli wcześniej wejść na stronę Piratów i się dowiedzieć samemu, co nie?

Stefan_Mirecki

czy ja dobrze widze??
tam grają jakieś ruskie aktory: ?????? ?e??, ???a??o ???? czy ??pa ?a????. Boszz.. co to ma być?

ocenił(a) film na 4
moshimosh

Nie, to jest rosyjskie tłumaczenie: Johny Deep, Orlado Bloom itd.
Nie rozumiem jak moża tłumaczyć imiona i nazwiska.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Przestańcie sie kłucić. Każdy ma prawo do pisania o czym chce, nieważne, ile podobnych tematów było. A to, że ktoś przeważnie udziela sie na jednym forum nie zakazuje mu wstępu na inne. Co, my tu jakies rywalizacje prowadzimy? Dajcie spokój. ;P