Pod tym linkiem możecie zobaczyć zwiastun, a nawet ściagnąć. (format AVI)
Jest rewelacyjny, bardzo dobra jakość zwiastunu (jak w QT)
Dawno nie widziałem tak dobrych i tak efektownych scen akcji.
Niepotrzebny jest twój temat, bo ten sam link jest w temacie "Już nie ma". Wprawdzie komentarz użytkownika, w którym ten link został podany jest już zablokowany, ale szanowny JA wyjaśnia jak się do niego dostać :D
Wracaj do Spidermena, Darth'ie Venom'ie ;)
Wracaj do spider-mana? To było chamskie, nie interesuje się spider-manem tylko filmami a na forum spider-man poprostu sie bardziej udzielam bo tam są normalne tematy i inteligentni ludzie a tu mamy nabijanie postów w stylu "ja chce zwiastun", no i o czym tu pisać, poza tym codziennie tu wchodze i sprawdzam czy jest coś ciekawego, czesto też coś pisze.
No fajnie a ja pierwszy raz czytam twój post. To może nie masz praa pisać bo ktoś nie widział twoich postów na danym forum?
Poza tym mam chyba większe prawo pisać o zwiastunie niż wy, bo to ja pierszy dałem iformacje o tym że ziastun się jutro pojawi. To że niewidzieliście tego tematu świadczy raczej o tym że za często to tu nie wchodzicie.
prawa nie praa, sorry
Ethine - nie gadaj że tu tyle piszesz że masz prawo kogoś wypraszać, bo nie widziłem od dawna tu twojego tematu.
jak tak sobie patrzyłam na ten zwiastun po rosyjsku..to uznałam że to że Polacy tak namiętnie nie dubbingują jest cudoqwne!no bo popatrzcier..i Rosjanie i Niemcy i Francuzi..a my naprawdę nie mamy na co narzekać!Oddajmy cześć naszemu narodowi!Wyobraźcie sobie że moglibyśmy oglądać Jacka i głosem powiedzmy np. takiego Zakościelnego(nie żebym coś do niego miała;P)
"Poza tym mam chyba większe prawo pisać o zwiastunie niż wy, bo to ja pierszy dałem iformacje o tym że ziastun się jutro pojawi."
O_o Kolejna dyktatura? Venom wiesz ja cię obserwuję od jakiegoś czasu i mam wrażenie, że po prostu chcesz na kimś zrobić wrażenie, że to niby ty wiesz wszystko i dodajesz newsy... Ale logicznie rzecz biorąc to przecież ludzie mogli wcześniej wejść na stronę Piratów i się dowiedzieć samemu, co nie?
czy ja dobrze widze??
tam grają jakieś ruskie aktory: ?????? ?e??, ???a??o ???? czy ??pa ?a????. Boszz.. co to ma być?
Nie, to jest rosyjskie tłumaczenie: Johny Deep, Orlado Bloom itd.
Nie rozumiem jak moża tłumaczyć imiona i nazwiska.