Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

http://nutria.msn.no/specials/pirates3/klipp.aspx?vis=1

boskie!:D

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

superrrr klip dzieki pchelka jestes extra!!!!! :D pozdrawiam :):)

ocenił(a) film na 10
BK_201

Oj, Pchełeczko. Jak zwykle jesteś cudowna ;PPP Wspaniały filmik
Pod koniec widać, jak Jack, Barbossa i Lizzie stoją na plaży, na przeciwko Becketta, Jonesa i Willa. To chyba potwierdza teorię o zdradzie Willa. Do tego w jednym ujęciu ma on takie wściekłe spojrzenie, kiedy na nich patrzy.
Świetny pomysł, z tym, aby skłocone strony spotkały sie na długiej łasze piasku.
Jack trafia za kratki. Do celi zagląda Bootstrap, czyli są na Latajacym Holendrze.
Super zrobili Zatoczkę Shipwreck. Wygląda wspaniale.
A czy przysłuchaliście się wypowiedzi Jerry'ego o tym, czego chce każda z trzech głównych postaci? Mówi, że Elizabeth chciałaby być z Will'em, ale nie mówi, że będzie. Rosną szanse Jacka.
Już wiadomo czego dotyczył tekst Deppa z wywiadów do drugiej części na temat wystrzelenia działem.
Naprawdę super jest ujęcie, kiedy Jack strzela (z pistoletu) bujając się na linie. ;PPP Już nie mogę się doczekać filmu.

Cpt_Pchelka

czy ktoś wie jak to sciągnąc do siebie na komputer?

Cpt_Pchelka

czy ktos wie jak sciagnac Klip 1.Juz nie moge sie doczekac filmu

Cpt_Pchelka

Kliknijcie na to prawym przyciskiem i zwiększcie albo zmniejszcie szybkośc odtwarzania to dopiero śmiechu...
hahha..... ja ledwo trzymam sie na krześle:D

Cpt_Pchelka

Świetny klip ;) Pracuję nad tym by go przerobić na pobrania ;)

Cpt_Pchelka

ciekawe czy w tv teeż będzie jakis program o piratach jeszcze przed premierą? tak jak to było z cz. 2

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

Pchełka,kochana jesteś!!
ten klip jest świetny!Brak mi słów po prostu,a na filmie to zawału dostanę chyba

ocenił(a) film na 10
Nimfadorka

Może ktoś rozumie co oni tam mówią?? Też bym się chciała dowiedzieć ;)

Nimfadorka

Super jest ten filmik, ale niestety na moje "szczescie" tak sie zacina, ze wiekszosi tych nowych scen nie moge zobaczyc :(( zaraz sie wsciekne!!

ocenił(a) film na 8
Harl

chyba mamy ten sam rodzaj owego ,,szczęścia,, :)

ocenił(a) film na 8
Harl

chyba mamy ten sam typ owego ,,szczęścia'' :)

Cpt_Pchelka

Filmiki są świetne nic tylko je oglądać . Fajnie, że się pojawiły na tym forum. Stokrotne dzięki za ten link :D:D

ocenił(a) film na 7
Nimfadora01

Mi też się strasznie zacina ;(
<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Fajne, fajne, fajne, niesamowite!!! Jestes super Pchełka :))))

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Jak zrobic, żeby ten klip mi chodził normalnie, bo chodzi tak jakby klatka, po klatce ???? Pomocy !!!

oleczka_3

cieszcie się ze chodzi Wam klaka po klatce a nie tak jak mi sam dźwięk sie pojawia już bez obrazu;/ a rano działało jeszcze tzn jak link był dodany..

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

mam ten sam problem, a teraz jest jeszcze gozej niz rano:/ wie ktos gdzie mozna sciagnac ten klip na kompa??

Raveena

Ja wiem.

To może coś w rodzaju instrukcji, ale nie wiem, czy coś da, jeśli się w ogóle nie odpala audycja. No, ale.

Musisz sobie "załatwić" jakiś program do ściągania streamów, np StreamDown.

Odpalam sobie audycję w IE (nie w operze). Jak już zacznie sobie lacieć, klikam prawym tam, gdzie leci, powinno wyskoczyć menu jak w WMP.

WYbieram "właściwości"

Kopiuję linczek "lokalizacja".

Wygląda tak:

http://www.totaleclips.com/Player/Bounce.aspx?eclipid=b10069&bitrateid=273&vendo rid=782

Właśnie, proszę uważać przy linkowaniu, czy nie ma na końcu czy na początku czy gdziekolwiek jakichś zabłąkanych spacji czy enterów.

Kopiuję i wklejam w pasku adresu w IE.

Powinien ściągnąć się jakiś maluteńki pliczek, który U MNIE sam się odpala i powoduje włączenie się Winampa.

Na moje oko czy to się stanie zależy już od konfiguracji sprzętu. Nie wiem, jak to zrobić, jeśli się tak nei dzieje.

Gdy odpali się Winamp, powinien być tam próbujący się odtworzyć coś w playliście.

(mam chyba starszą czy prostszą wersję Winampa, za nowe nie ręczę)

Zatrzymujemy stopem żeby przestały się męczyć, i wchodzimy tam, gdzie normalnie edytuje się Tagi mp3. (Długi chodzący pasek obok wskaźnika pokazującego jak skacze sobie dźwięk w formie słupków)

I powinniśmi tam zobaczyć link mss.

mms://a369.v264196.c26419.g.vm.akamaistream.net/7/369/26419/v0001/screenplay1.do wnload.akamai.com/26417/streaming/100/b10069_b08.asf?eclipid=b10069&bitrateid=27 3&vendorid=782

I ten link jest potrzebny do ściągnięcia.

Kopiujemy go, uważając na dzikie spacje.

Odpalamy posiadany przez nas StreamDown.

W jego oknie klikamy "add"

Tam, gdzie jest miejsce na link mss, wklejamy go.

I powinno zacząś się ściągać.

A, WAŻNE. Przez czły dłuugi czas ściągania audycji musimy mieć w tle włączoną lecącą (czy spauzowaną chyba też można) auducję. Inaczej może zostać uznane, że nie ma po co to puszczać, skoro nikt nie ogląda i połączenie zostanie przerwane ;)

Powodzenia...

Intuicaj podpowiada mi, że to jakiś okrężny sposób... Ale u mnie działał. No, nie bez zastrzeżeń, ale działał ;)

Podałem metodę. Sprowadza się to do tego, że kopiujecie link mss, dajecie add, i ściaga się. Jako wideo w .asf. Możacie przerobić na avi.

Powodzenia ;)

przemol919

Uważajcie, bo w linku mss jest pomiędzy kocowymi cyferkami spacja. może przeez to nei dizałać. wywalcie ją ;)

Cpt_Pchelka

ściągać można stąd:
http://orlandobloommedia.net/pirate/video/potc3/POTC3_featurette_MSNNO.zip
to już jest gotowy plik, wystarczy kliknąć i będzie się ściągać
mam nadzieję, że zadziała :)

ocenił(a) film na 10
anetaa_2

Bog zplac ci dobry czlowieku za linka;D tobie tez Przemolu ale to zbyt skomplikowane jak dla mnie;P wreszcie moge skomentowac ten klip, jest jednym slowem...zajefajny:)

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

Dzięki, Pchełka :DD !! Dopiero to teraz zobaczyłem. Niech żyje Curiosity!!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Super!!! Dzięki Pchełka za tego linka! A dla tych którym tak jak i u mnie klip nie chce za dobrze chodzić znalazłem coś takiego: http://s15.photobucket.com/albums/a360/angharad07/POTC/?action=view&current=POTC .flv - u mnie poszło!

jonsson

Wygląda na to, że scena na maszcie będzie w starym amerykańskim stylu( wyrywanie sobie porządanej rzeczy z rąk)
I Jack pewnie przestrzeli skrzynię i kula trafi w serce Jonesa i będzie po nim.
Will dostał nóz aby się zabić i dołączyć do załogi Latającego Holendra, ale wygląda na to że się wachał.
Jack będzie uwięziony na Holendrze ale Rzemyk go uwolni.
A Will pewni na krótko dołączy do załogi Holendra.

Przyjrzyjcie się scenie konfrontacji Becketta i Jacka na plaży(za nimi widać zarysy okrętów. Widocznie bitwa będzie trwała kilka dni lub dopiero się zacznie)

I myśle, że najlepsze(dla mnie) sceny z flimu jakie dotychczas widzieliśmy to są:
- Jack na plaży(skrzynia Jonesa)
- Walka w siedzibie Sao Fenga
- walka na maszcie
- walka w wirze( i wogóle to co będzie siędziało w tym czasie do okoła)
- przechylająca się Perła

ocenił(a) film na 10
opopl

Dopiero teraz zdołałam naprawić moje skonane klawisze... Klip jest fajny. Nareszcie Jack wyjaśnił Scarlett i tej rudej wszysctko co trzba:P biedne kobiety... przez dwie części waliły każdego po mordach a teraz żałują :P:)

Cpt_Pchelka

Jak coś to wsadziłem na jutuba:

http://www.youtube.com/watch?v=BLr1wNdtdtQ

ocenił(a) film na 10
przemol919

na YouTube tez sie zacina ale jest w necie masa stron na których to jest:) wystarczy poszukać. Polecam te wersej które odtwarzane są w "Windows Media Player" bardzo dobry obraz i dźwię. Nic sie nie zacina

ocenił(a) film na 10
Ashen

Zajefajny klip...ja juz sie nie moge doczekac.Dzieki Pchełka:)