Podobno niektórzy potrafią grać różne tematy z PzK. Czy ktoś posiada nuty, czy może gracie ze słuchu ?
@Arienati prześlij mi jak możesz na nicestuff@o2.pl te nuty! Wielkie dzięki
pozdrawiam
Kochana Arienati przesłałabyś mi te nutki na maila empatka@o2.pl
byłabyś tak miła ?
Arienati prześlij mi jak możesz na ewelka92@amorki.pl te nuty piratów z karaibów! Wielkie dzięki
pozdrawiam
Kochana Arienati jesli masz nutki to ja bym chetnie poprosiła... ! jezeli ktos inny ma to tez bardzo bym prosiła! ;)
z góry dziekuje!
email: zuzanka-19@o2.pl
sorki, ma ktoś ten nuty ? bo ja nic na maila nie dostałem :( niech ktoś prześle na nicestuff@o2.pl wielkie dzięki z góry pozdrawiam
nie mogłam sie doszukać tego postu.A teraz skoro mam go na widoku to spiszę wszystkie maile i nuty wam wyślę hurtem dziś w okolicach godziny17-18.Przepraszam że tyle musieliście czekać.Pozdrawiam Arienka
Kochaniutka Arienati, czy zrobilaby Ci roznice jeszcze jedna wysylka? klepcia15@op.pl Z gory dziekuje :):*
Witam wszystkich! ^^
Nie posiadam nut i byłabym stokrotnie wdzięczna , gdyby komuś udało się mi je przesłać ;)) mój e-mail: natalia6@onet.eu z góry dziękuję i pozdrawiam! ;D
Jeśli ktoś gra na harmonijce w tonacji C i chciałby zagrać różne melodie z Piratów to służę pomocą - mogę ułożyć odpowiednie taby.