Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Zegar na oficjalnej stronie poszedł dalej.I co teraz...?
Czy ktoś wie co zrobić dalej.Teraz zegar odmierza czas d premiery filmu (51 dni)
Ale jak dalej poruszac sie na tej stronie. Czy to oznacza że trzeba poczekac dopiero do premiery?!
Jeżeli tak to to niesprawiedliwe

Cpt_Pchelka

Ja tu siedze czekam, w końcu jest 0 DAYS, 0 HOURS, 0 MINUTS, 0SECONDS I KLAPA!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie dalszy ciąg?! Co tam trzeba wcisnąć??

ocenił(a) film na 10
Finding_Neverland

No jak,przecież wszystkie 8 etapów działa...Wam się nie otwiera? Z zegara trzeba kliknąć na enter the web site :)
Jestem Pirate King hihi ;P

Nimfadorka

tylko szkoda ze teraz trzeba czekac kolejne 51 dni zeby dowiedziec sie co jest w tej skrzynce na samym koncu

ocenił(a) film na 8
Marta62

no właśnie(51!!), o dżisas!! a kto drukuje flagę?? ;) (taki żarcik)

ocenił(a) film na 8
Freak_On_A_Leash

Hurra!!!!!!!! Jestem Pirate King! niezły bajer ta stronka ;D siedziałam o północy i czekałam co będzie ale mieli jakieś opóźnienie i do 00.30 nic nie było ;D ale teraz wszystko działa i jest git ;D
hehe a teraz 51 dni do premiery ;)
Ktoś drukował swoją flagę????

ocenił(a) film na 10
Karola

Ja nie drukowałam....co mi z papieru... Niech mi taką z materiału przyślą ;)

Nimfadorka

Co jak co ale ci różni kapitanowie (szczególnie ta facetka xD) wyglądają jak Zombie xD

Cpt_Pchelka

oki mi sie już wszystko otwiera ale nie wiem co dalej. Doszłam do tortugi..to znaczy tam gdzie ten beckett i spółka... ,znalazłam tych czworo kapitanów..ale co dalej?

Cpt_Pchelka

tfffu...chyba liczyc nie umiem... 6 kapitanów

Cpt_Pchelka

Okey ja już wszystko wiem....sory za kłopot...

Cpt_Pchelka

A ja nadal nie umiem wyjsc z etgo Davy Lockera :(

nicole_b

z tyłu za jackiem i Tia Dalnma powinny przebiegać kraby///...z tabliczka "Tortuga" musisz na nią kliknąć...i polecisz na "Tortugę" a raczej tam gdzie urzeduje Beckett i reszta....

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Yo ho! Też jestem "Pirate king" i mam flagę!!!!! (Ale tuszu poszło....) Przywódcy piratów dość straszni..... Trzeba częściej odwiedzać stronę, ciekawe co jeszcze dodadzą w skrzyni ze skarbami?

ocenił(a) film na 10
jonsson

Takie glupie pytanie ale mozecie podac adres tej oficjalnej strony? Czy to jest ta disneyowska?? DZieki z gory!

ocenił(a) film na 10
luter90

Tak, to oficjalna strona, podaję linka: http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

I'm Pirate King. :D :D Fajne to jest. (za krótki :))