P I R A C I S Ą D O S K O N A L I K O C H A M I C H !!!!
zgadzam się!!!Ta cała trylogia PzK jest niesamowita!Pozdro dla wszystkich fanów Piratów!W końcu jestesmy na jednym statku,jako cala zaloga:)
omg...CO ZA WYZNANIE.... JA TEż UWAżAM żE pIRACI TO NAJLEPSZY FILM JAKI W ZYCIU OGLąDAłAM.:d
HEHE:d ALE SPOKOJNIE ....NIE EMOCJONUJMY SIE TAK...JESZCZE MIESIąC DO PREMIERY
Sory.Patrze na to z mojego meskiego punktu widzenia(mam przeczucie,ze ten film nie bedzie klapa,a 2x lepszy od swoich poprzednikow):)
Jeżeli ktoś twierdzi, że to najlepszy film, jaki widział to zapewne nie oglądał tylko tego jednego. Poza tym jest to oczywiście kwestia gustu. ;>>
Natomiast, jeśli chodzi o mnie to odkąd obejrzałam część pierwszą zakochałam się w tym filmie. *,* Sama nie wiem dlaczego, jeszcze nigdy żaden film mi się tak nie podobał. ;D ?Piraci?? mają w sobie po prostu to ?coś?.
Pozdro ~Nesy ;**
masz racje 1 cześć to ja chyba 100x obejżałam a drugą....jeszcze wiecej XD mam zaje*bistego shiza na punkcie tego filmu ja sie po prostu zakochałam w tym filmie i w Jack'u jak ja tego kolesia uwielbiam i ogólnie johnnego na kompie to mam niezłą kolekcje fotek z filmu ;] juz chyba 5 tys będzie<lol> 25 maja jeszcze 31 dni ;] hehe pozdrawiam wszystkich fanów XD
Ha, ja się nie czepiam detali, to było pytanie podsumowujące wiele wypowiedzi, które czytałam na tym forum ;) Ale naprawdę, po większości osób piszących na potc3 nie widać, by kiedykolwiek oglądały jakiś inny film, poza Piratami 1 i 2.
Ulubione filmy: Piraci 1, 2, 3
Ulubione osoby: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley
Hej, jestem Iks, mam 15 lat i kocham piratow z karaibow :D:D to moj najulubienszy filmik.
notka: HAAAAAAAAAHAHA mam nowe focie z Willem!!
Zapewne za chwilę przeczytam "A co, coś w tym złego że lubimy Piratów???????"
Chciałabym się nie czepiać, ale nie mogę, trudna to rzecz widząc podobne zachowanie :> Niby to uzasadnione wszystko, ale wciąż mnie zadziwia (baaaaaaaaaardzo delikatnie ujmując).
Zresztą sama lubię Piratów i też mam obsesje na różnych punktach, ale Piraci są przyczyną młodocianych chorób i szerzenia się komercji na skalę kosmiczną.
Ale to chyba nie twój problem..nasze młodociane choroby.
No więc zacznijmy tak .
Po pierwsze
Mój blog poświęcony jest Piratom z Karaibów ,dlatego dodaje tam wszystko co mi potrzebne z newsów.
Po drugie nie lubię Orlanda Blooma,- Johnnego i Keirę owszem, i wcale sie tego nie wstydzę
Piraci to jest mój ulubiony Film i nie wiem za bardzo o co ci chodzi.
Naprawdę czepiasz sie nie wiadomo czego.
Przepraszam cię bardzo dlaczego mielibyśmy pisać o innych filmach na forum o POTC 3??
Jeżeli uważasz że na tym forum siedzą sami maniacy Piratów to nie masz racji.... wiele z tych osób ma też inne zainteresowania ,ale najłatwiej jest po prostu zganić na psychiczne problemy fanów
Jedyne co mnie wkurza w twoich wypowiedziach to to że ciągle komuś dokuczasz,czepiając sie szczegółów.
Tak to nic do ciebie nie mam,ale nie chce mi sie z tobą gadać.
Bardzo lubię "Piratów", szczególnie jedynkę, ale nie lubię histerii na ich punkcie, a takowa istnieje, to fakt. Ale chyba na to nic nie da się poradzić. Trzeba umieć tez odróżnić wiernego fana od fanatyka. Trudno zrozumieć kogoś, kto lubi Johnny'ego Deppa tylko za "Piratów", ale po co mówić o takich przypadkach? Są i trudno.
Sperma, dobrze, że zwracasz uwagę na detale, forum jest ciekawsze;)Nie denerwujmy się tak szybko!
Jak dla mnie to, że jesteśmy WIELKIMI fanami PotC AWE dobrze o nas świadczy...
Ludzie którzy nie mają hobby i marzeń są, wg mnie bardzo przyziemni.
My, fani Piratow poprostu mamy zainteresowania związane z POTC, marzenia zwiazane z PotC (może nie wszystkie ale kilka się znajdzie), oraz hobby związane z pochłanianiem każdej informacji odnośnie PotC.
Czy to coś złego?
Nie.
Jak dla mnie to bardzo dobrze o NAS świadczy.
A miejsce jakim jest forum tego filmu jest jak dla mnei jak najbardziej odpowiednim miejscem dla wielkich fanów, lub jak wolicie FANATYKÓW...
Pozdrawiam!
Nie, my jesteśmy fanami. Fanatycy, to ci którzy narzucają innym swoje opinie i nie dopuszczają myśli, że ktoś może bardziej lubić inny film niż "Piratów". To najodpowiedniejsze miejsce dla fanów, a i fanatykom też chyba się spodoba;)
Ja wim. My jestesmy fanami. Ale jak niektorzy uwarzaja nas za fanatykow to mnie to zwisa. Nawa sie nie liczy. Inni niech mysla co chca... Mi to LOTTO ;]
Po pierwsze - nie napisałam, ze jesteście fanatykami. Nie napisałam też, że Pchełka lubi to wszystko, co wymieniłam w swoim poście. I na początek, właśnie do niej - skoro nie chce Ci się ze mną gadać, to nie gadaj. Nie zmuszam, zresztą chciałabym zauważyć, że ja nikogo nie prowokuję. Zwykle robię sobie jaja, które większość bierze jako obrazę i na serio, a to, że po czyjejś chamskiej odpowiedzi się odcinam, chyba jest normalne. Tak czy inaczej, podkreślam kwestię - jak ze mną nie chcesz gadać, Pchełka, to nie odpisuj. Trochę to głupie, najpierw odpowiadać długim postem, po czym dodawać "nie chce mi sie z toba gadac", nie pierwszy juz raz zreszta. Mi też sie nie chce ciągnąc takich konwersacji.
Co do fanatyzmu - nie uważam tego za coś złego i nie mówie o nikim z Was, że jest fanatykiem :>. Jedyne, co mnie podsyca do pisania tutaj to ciekawość, jak az tyle z Was może ograniczać milion innych zainteresowań, ciekawych fimów, książek i nie tylko, do Piratów. To fajny film, z ciekawą obsadą (choć aktorem wśród głownych bohaterów jest jedynie Depp - Keira wg mnie średnio sobie radzi, a Bloom nie musi się w ogóle wysilać, bo gra fajtłapę, którą sam jest).
Co mnie zastanawia, jako iż NIENAWIDZĘ komercji - jak można za główny punkt życia uważać najbardziej popularny film wszechczasów? Mnie odrzuca to, co wszyscy lubią i ten niesmak do Piratów czuję, mimo że sama produkcja mi się podoba. To jest nudne po prostu. To wyszukiwanie ciągle nowych zdjęć i łamanie sobie głowy, kto umrze, kto z kim będzie, kto zje kogo (ile wielorybów wyginie:*) i takie tam, szczególnie, że premiera jest za miesiąc i i tak nie przegadacie się nawzajem w istniejących możliwościach. Nuuuuuuuuuudne, bo wszyscy kochają Piratów, nieoryginaaaaaaalne, przecięeeeetne.
Może tylko ja to wszystko tak odbieram, bo cenię sobie oryginalność. A 80% osób na tym forum ma nick zbliżony do Piratów i zdjęcie Jacka, Blooma lub Elizabeth w profilu. Większość nie ma niczego poza Piratami w ulubionych. Dla mnie to niezrozumiałe, i tyle. W czasie, kiedy wyszukujecie nowe zdjęcia z potc3, moglibyście obejrzeć stek super filmów, bo TAK, istnieją lepsze od Piratów ;)
A na podsumowanie: naprawdę dość długo to rozważałam i doszłam do wniosku, że większość fanów Piratów stanowią dzieci, nie interesujące się niczym poza pożywieniem dla mas, które im serwuje komercja. Inaczej nie potrafię wytłumaczyć głupoty, która objęła to forum, bo nie wierzę, że jest aż tak dużo imbecyli na tym świecie. Taaaak, to jest nieumiejętność przystosowania się po prostu, spowodowana wiekiem, inaczej być nie może. Boję się uwierzyć w 100%ową głupotę. (ciekawe, ilu z Was odbierze to personalnie)
To jest to, co JA myślę.
To ja użyłam słowa "fanatycy", więc to nie tyczyło się Ciebie:) Chyba trochę przesadzasz (chodzi mi o akapit 3 Twojej wypowiedzi)- nie lubić "Piratów" tylko dlatego, że wszyscy ich lubią? Też nie lubię komercji, ale pływamy w niej chcąc nie chcąc, zatem trzeba się z nią jakoś oswoić.
Co do dzieci- ja bym ujęła to inaczej: większość fanów wypowiadających się na tym forum, to dzieci. Bo ogólnie trudno powiedzieć.
Tak naprawdę, to trochę cieszy mnie popularność tego filmu- tak długo lubiłam to, czego inni nie znali lub nie rozumieli, że teraz wreszcie czuję się normalna:)
Dzieci?
Wiesz co? Tak się składa, że dorośli niekiedy są głupsi niż dzieci...
Jesteś tego najlepszym przykładem, bo gdybyś miał choć za grosz rozumu to nie marnowałbyś czasu na takie dzieciaki jak wiekrzosc z nas i poprostu najnormalniej w świecie nie odwiedzał tego forum...
A i jeszcze jedno Spermo, zauważyłam, że bardzo kochasz wieloryby więc może udasz się na jakieś forum o wielorybach i tam będziesz odstawiac swoje fochy??
Oj, aż tak Cię uraziłam? :> Że zamiast odpowiedzieć argumentami, sama fochy strzelasz? Już jestem na niejednym forum o wielorybach, nie martw się.
Nie, nie uraziłaś mnie tylko poprostu mowie co mysle, bo obawiam sie ze jestem z deczka mądrzejsza od ciebie...
Niekore osoby lubią prookować inne, i się czepiać ich zainteresowań oraz tego co robią. Widać lubią być w centrum uwagi, a wolny czas umilają sobie docinaniem i krytykowaniem innych( mając nadzieje, że zwrócą na siebie uwagę).
Do karaibów - wiem, że przesadzam z komercją, ale naprawdę jej nienawidzę BARDZO i nie umiem tego wytłumaczyć. W moich oczach też dziwne jest to, ze dopóki nie wyszła 2 część, a 1 była traktowana w miarę spokojnie - dużo bardziej lubiłam ten film niż teraz. Jestem taką osobą po prostu, 'nie lubię lubić tego, co lubią inni', zresztą nadal uważam, że Piraci są fajni, ale część mojej sympatii do nich odeszła wraz z nadejściem fali uwielbienia. Swoją drogą, podkreśliłam w poprzedniej wypowiedzi, że to moje zdanie i moje odczucia.
Daga - zaczynam odliczanie, jesteś #1, która wzięła to personalnie :>
Też uważam, że dzieci są często mądrzejsze od dorosłych, ale zależy w jakim względzie, bo w tym dotyczącym wypowiadania się w miejscu publicznym i płynnego łączenia faktów - nie.
Nie mam za grosz rozumu, niestety, przyznaję się otwarcie, jestem głupia jak moje łóżko :)
Ale sądziłam, że po przeczytaniu wywodu na pół strony łatwo się zorientować, że ja=dziewczyna.
Brawa i owacje na stojąca dla tej ktora post Spermy wziela personalnie! Czyli dla mnie ;P
A teraz na powaznie:
Wg mnie to Ty bardziej rozgłaszasz się z rzeczą bardzo pospolitą i uwielbianą przez napewno dużo więkrza liczbe osob niz POTC.
Ty np jak przypuszczam nie myslisz o niczym innym niz TO, tak jak my o Piratach.
Mam nadzieje ze domyslilas sie o czym mowie... ja - dzieciak 15 - letni....
masz w tym troche racji ale ja johnnego lubie ogólnie z innych filmów np z "edward nożycoręki" "czekolada" "don juan demarco" "9 wrota" ja uważam ze facet ma zajebi*sty talent. a w E.nożycorękim wykazał sie profesjonalizmem, on w tym filmie gral główną role a wypowiedział raptem 15 zdań!. a z piratów to go uwielbiam za poczucie humoru i dzieki niemu (miedzy innymi ) mi sie ten film tak podoba - ja lubie johnnego jako aktora i większość z nim filmów mi sie podobały. ale nie jestem maniaczką ani filmu ani johnnego znam sie troche na grze aktorskiej poniewarz sama należe do teatru juz 4 lata i sie tam wiele nauczyłam wiec w johnnym najbardziej cenie profesjonalizm i talent aktorski ;]
Nudna to jest nasza kochana sperma. Przepraszam ze ja sie rzucam ale jak ktos prowokuje to ja nei moge....
ale no Daga....niektórym trzeba ustąpić.
bo inaczej bedziecie ciągnąc ta dyskusje w nie skonczoność ..bo żadna z was w tej syuacji nie znajdzie argumentów obalających wszystkie przeciwne....
To jak NEVER-ENDING STORY - nigdy sie nie skończy jak będziecie to ciągnęły
Czy ja Cię, kochana, sprowokowałam? Czy nie napisałam na dole, że to moje zdanie? Napisałam "daga to głupie dziecko"?
Jesteś mądrzejsza, więc mogłabyś nawet mnie głupiej odpowiedzieć mądrze, argumentami - nie "nudna jesteś, sperma" tylko "mam obrazek z Piratów, bo..." ;) Może ktoś z Was kieruje się desideratą? Głupszych od siebie należy wysłuchać, oni też mają swoją opowieść... :> ale nie będę pisać wywodu, bo nikt nie czyta moich głupot i tak.
Choir i daga - racja, że jesteście za mądrzy dla mnie. Nie tylko z deczka! Ale pogodziłam się już ze swoją głupotą i jako iż nie obchodzi mnie absolutnie nic, co ludzie na tym forum o mnie myślą, spróbuje się tym nie przejąć i dalej życ w głębokiej niewiedzy, kompromitując się nią na każdym kroku. Choir - ten on dałna zdaje się, który swą wiedzą wywołał u mnie głębokie załamanie nerwowe - nie rań mnie tak. Nie krzyczy się na głupszych od siebie przecież :<
daga - pomijam kwestię, że nie myślę, i nie wiem o co Ci w ogóle chodzi, bo mam problemy z rdzeniem, przewodzeniem bodźców i prawą półkulą oraz cierpię na hmmm.. narcyzm, zbyt wielką pewność siebie jeszcze? o to Ci chodzi? w każdym razie, nie poruszyłaś żadnej ważniejszej kwestii z mojego posta, tylko tą o głupocie, tak jakbym skierowała ją specjalnie do Ciebie. A gdyby nikt na nią nie zareagował, może zmieniłabym zdanie o tym forum ;)
Pchełka - nie przejmuj się mną, głupcem. Ignoruj i pisz, o czym chcesz.
Postaram się.
Ale uwież mi że to jest trudne.:D
Jak ciągle coś komentujesz...
nie jesteś głupcem....tylko odrobinę nie tolerancyjna
T H E B E S T !!!!!!!!
NAJLEPSZY FILM JAKI WIDZIAŁAM!!!!!
1 - S U P E R ! ! ! ! !
2 - J E S Z C Z E L E P S Z A ! ! ! ! !
TO JAKA BĘDZIE 3???
N A J L E P S Z A ! ! ! ! ! :D
Wiesz Spermo ja Cie doskonale rozumiem...
Udajesz idiotke choc wcale nia nie jestes (wnioskuje z jezyka jakim sie poslugujesz). Ja kiedys obralam podobną strategie, udawalam slodka idiotke choc w rzeczywistosci podobno nia nie jestem. Ale powiedz mi po co to wszystko? To ze w sieci jestes anonimowa nie znaczy, że trzeba sie az tak kompromitowac.
Prezdtem zareagowalam tylko na to o glupocie, bo w rezczywistosci jestem cholernie zadziorna i nie pozwole soba pomiatac i sie obrazac. Czesto wyznaje zasade: to ja jestem od manipulacji i rzadzenia. Jestem beszcezlna i egoistyczna a mimo to staram sie w sieci z tym walczyc.
Po co? nie wim. Ale daje mi to satysfakcje.
Pozdrawiam i.... Zgoda?
Wiesz, ja nie uważam, że się kompromituję. Mogę to robić w Twoich oczach, a w oczach innych być geniuszem. Bo to, co ogranicza naszą mądrość to nasza własna głupota, zresztą sama też na to cierpię.
Ale w tym przypadku nie chodzi nawet o mądrość, tylko eeeeeeee.. nie wiem jak to nazwać. Np. ja nie znoszę dresów, mam zupełnie przeciwny styl do nich, i jak o tym myślę, to przychodzi mi do głowy jedynie "Jak można być dresem?? Jak można być tak głupim?", a w tym momencie oni myślą o mnie "Jak można być takim debilem, żeby wyglądać jak ona?". Nie wiem, czy taki człowiek jest inteligentny, ale ja czuję się lepsza od niego, a on ode mnie. Więc nie ma tu żadnej mądrości.
To samo, jeśli chodzi o to forum. Ja Was nie rozumiem, Wy mnie. Ja uważam, że mam rację, Wy jesteście pewni swego. Nie przekonam Was i tak ;) choć mogłybyście argumentować się lepiej, bo ja napisałam dokładnie, co mi się nie podoba, a Wy siebie nie obroniłyście.
Może być zgoda, choć ja nikogo nie chciałam prowokować ani wkurzać.
Piękna przemowa((zarówno jedna jak i druga)) a teraz podać sobie rączki, uściskać od niechcenia i ma byc spokój!:D
Wtedy z czystym sumieniem pójdę spać.
Po tym poscie juz w zupelnosci Cie rozumiem.
Ja zreszta tez tak mam. Swoje przekonania i gust uwazam za słuszne, mimo iz dla innych to calkowity obłęd.
I chyba poprostu mnie poniosło.
Moze mam gorszy humor i dlatego sie tak dzis wnerwiam :)
Pisz co chcesz, czepiac sie juz Ciebienie bede najwyzej podam jakies sensowne argumenty :)
I szczerze mowiac to chyba nie mam powodu bu Cie nie lubiec, ja poprostu zle Cie zrozumialam.
Nawet dodam Cie do ulubionych na ZNAK POKOJU :P [kaś mi dodą zajechalo :P]
Ja nie wiem jak sperma to robi ale ona zawsze ma racje :***
Rajciu rajciu rajciu.
Nie ma zgody!
Bez dyskusji nie ma forum, co to za forum gdzie wszyscy sie zgadzają? Forum samych idiotów bez własnego zdania, nie umiejących się wysławiać, wiejących jak chorągiewka pacanów.
ok po wnikliwym przeczytaniu twoich komentów muszę przyznać ci troche racji.....ale czemu myslisz ze tylko dzieciom sie ten film podoba? film jest bardzo wciągający tak ze chce sie wiedziec co sie stanie dalej to jest jak telenowela chcesz poznac dalsze losy bohaterów, i to jest dowód że film jest świetny bo tak powinno być, moim zdane wtórcy trafili w 10. mozliwe ze są osoby które po prostu lubią piratów a są osoby które żyją z myślą "co bedzie z jack'iem"? ale to i tak nic nie zmieni pisane o tym ze to jest nudne i żenujące...wierz mi to nic nie zmieni. ale jak najbardziej mozna wyrazić swoja opinie ja nikomu nic nie zabraniam ;] pozdrawiam