Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

PISZCIE COS!

ocenił(a) film na 7

Luudzie piszmy cos! Na wszystkie pytania odpowiadajmy w jednym poście bo od kilku tygodni Spider-Man 3 nas przycmiewa! Pamietą dobre, czasy gdy post o zwiastunie pod tytułem "kiedy Bedzie" ( czy jakos tak) utrzymywał sie przez kilak tygodni jako najpopularniejszy?

Gigacz

Jak było duzo róznych tematów ...((najczęściej o tym samym...)) to był mały problem.JEzeli wszystkie dotyczyły Pojawienia się zwiatunu-było źle
jezeli wszytskie dotyczyły niepodważalnych zdolności aktorskich Johnnego, Orlanda i KEiry-też było źle...
Tematy o newsach mieszały sie więc wszystkie zrobiliśmy w jednym ....

Co do najnowszych tematów..... doszło ostatnio pare ciakawostek..a jezeli chodzi o spider mena....to ich postów jak narazie nie da sie przebic:D hehehe.... to tak zawzięci fani:D :P :P :) :D

Ja jestem za jakims ciekawym tematem o postaciach ,że tak powiem drugoplanowych
o Davym Jonesie, Bootstrapie, Sao Fengu, Barbossie, Tii Dalmie itd:D

ocenił(a) film na 4
Cpt_Pchelka

Zazdrość czy podziw? :)

Teraz sie zbliża premiera to jest dużo osób na forum, po premierze przekroczymy bardzo szybko 1000 tematów, i jeśli już nas dogonicie to w 2008. Chyba że bedziecie pisać kupe bezmyślnych tematów. Ale tego wam nie życze. :)

W sumie to ja też jestem fanem PzK, pisałem troche w tamtym roku na forum PzK2, i przed premierą trójki też bede was odwiedzał.

Stefan_Mirecki

NO to dziękujemy że nas bedziesz odwiedzał:D heheh.... poprostu nie piszemy nic nowego w naszych tematach...żeby nie pisac tak jak mówisz "bezmyślnie" prawie wszystkie wątki jakie mogły być juz wykorzystaliśmy!:D hehe..ale napewno po premierze znajdzie się jeszcze wiele spraw do obgadania!:D

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

Jezu! Już przy 200 tematach połowa jest głupia lub "o niczym", więc współczuję. Czy Wy uważacie, że liczba tematów ma jakiekolwiek znaczenie?! Otóż zdradzę Wam sekret- ma znaczenie tylko dla kogoś z zaburzeniami psychicznymi na tle niezdrowej i bezsensownej rywalizacji.

karaiby

Mnie ta cała rywalizacja to w ogóle smieszy... a są tacy co wpadają do obozu przeciwnika i robia porutę, no ale cóż... życie.
Ja jestem fanem obu filmów, w równej mierze w zasadzie, a to że mnie tu nie widać to tylko dlatego że z nikim się tu nie znam.
A to że tu bywałem (częśćiej na forum PzK2) świadczyć mogą wpisy w początkowych tematach tego forum. Np. w temacie "Tekścik o POTC3". Ale to było tak dawno temu. Ale filmu i tak nie moge się doczekać. Dwie premiery na których muszę być, to ta i Spiderman3.

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

Bo to jest śmieszne i też trochę żałosne. Masz rację, w tego typu sporach nie warto stawać po żadnej stronie.

karaiby

No niestety, bo to się tak ostatnio na FW dzieje, że fora poszczególnych filmów (szczególnie takich hitów jak te dwa) stają się jakby małymi subkulturami, co samo w sobie nie jest złe, bo to fajna sprawa, szkoda tylko tej wrogości. Choć wiadomo, że to nie ogół fanów jest sobie wrogi tylko głównie paru takich oszołomów ^^ się znajdzie.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

ja zobaczę oba:)

Nigtingale

Ja też mam taki zamiar :)

van_Gregorian

Jestem fanem PZK i Spider-mana.Bede was odwiedzał.

ocenił(a) film na 7
Kinomaniak20

Cudownie, uwielbiam odwiedziny- niech teraz wszyscy siebie nawzajem odwiedzają i zapraszają i w ogóle będzie pięknie. I nawet ja odwiedziłam dziś kino, co prawda trochę przypadkowo, i odbyłam podróż ze Spider-Manem3. Zatem: odwiedzajmy się!

ocenił(a) film na 10
karaiby

Pamitam te czasy nawet sama zalozylam ten temat;)tylko bylo troche za duzo postow(prawie albo nawet i ponad 10000) i nam zablokowali wiec juz nikt nie robi tak obszernych tematow. zgadzam sie z wypowiedziami nade mna po co nam rywalizacja 2 filmy napewno sa fajne(spider mana nie ogladam)wiec po co rywalizowac jak juz ktos powiedzial ODWIEDZAJMY SIE!!

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

Are you serious? Boże, co za dziecinada...I co z tego, będziesz miał, że pojawi się, że najwiecej postów jest w temacie o Spiderze? Teraz on ma premierę, wiec teraz on jest na topie. 25 maja będzie premiera piratów i wtedy oni będą na topie. A wstawianie 1 filmowi tylko po to, żeby obniżyć jego średnią jest najdurniejszym i najbardziej żałosnym pomysłem jaki kiedykolwiek słyszałem. Zastanówcie się, czy to jest portal FILMOWY, czy piaskownica...

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Zgadzam sie:) i uwazam rowniez ze stawianie niskich ocen zeby obnizyc ocene jest dziecinada. Lubie oby dwa filmy , ale nie jestem jakas zagorzala fanatyczka. I tak jak moj poprzednik zgadzam sie z tym ze teraz sm3 jest na topie bo mial premiere niedawno a 25 zacznie sie czas dla pzk3. I nie ma co porownywac obydwuch filmow bo tego nawet sie nie da zrobic, kazdy jest dobry w swoim rodzaju. I nie wazne czy ten zarobil tyle a tamten wiecej, bo to naprawde nie ma znaczenia. nie zgadzam sie z tym ze ilosc zarobionych przez niego pieniedzy przelicza sie na genialnosc tego filmu.To nie ilosc pieniedzy decyduje czy jest dobry czy nie tylko to czy "Tobie" sie podoba. Za miesiac czy dwa i tak ucichnie rozglos o nim bo na topie bedzie inny film i tak w kolko, wiec nie warto przywiazywac wagi do jego slawy bo ona i tak minie. To moje zdnaie i zapewne znajdzie sie ktos kto bedzie mial inne, rozumiem.