Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

POTC 4!

ocenił(a) film na 8

http://kozaczek.pl/plotka2.php?idp=4141

a Wy co o tym myślicie? ja uważam że nie powinni robić 4 części. to będzie juz przesada. trylogia wystarczy (juz 3 cześć była nudnawa i przydługa)

Dama_Kameliowa_2

Nie błagam tylko nie czwarta część Piratów. Gwiezdne Wojny niech będą tylko jedne! (Harry Potter się nie liczy bo to ekranizacja książki). A tak w ogóle to się z tymi dziesięć lat później wkopali. Takie jest moje skromne zdanie.

Dama_Kameliowa_2

tez słyszłam o tym Rush grający Barbossę potwierdził na łamach tele tygodnia że powstaje scenariusz do 4 części piratów.

ocenił(a) film na 8
Dama_Kameliowa_2

Jeśli 4 część ma być równie dobra jak 1 lub nawet lepsza, to jestem za tym, aby nowa część serii o Piratach powstała. Jeśli jednak ma to być coś w rodzaju części 3, to nie jestem za.

ocenił(a) film na 1
ArriS

Myślę że 3 części kiepskiej bajki to i tak za dużo. Niech sobie czwartą odpuszczą i wydadzą pieniądze z produkcji na jakiś lepszy film.

użytkownik usunięty
Dama_Kameliowa_2

Skoro 1 i 2 część wszystkim się podobała, a 3 nie wszystkim przypadła do gustu, czemu by nie dać szansy na 4? Scenarzyści mają kilka lat na napisanie dobrego scenariusza. Dlaczego od razu większość z góry skreśla 4 część, skoro nawet nie został napisany screenplay i nikt z nikt nie miał szansy go przeczytać? Oczywiście niektórzy już wiedzą, że 4 będzie gorsza... Jestem ciekawa co by było, gdyby była lepsza od 1? Ano właśnie.

dokładnie a 4 częśc będzie zamkniętą całościa nie jakimś dokończniem poprzedniej części więc może wyjdzie całkiem niezle.

ocenił(a) film na 9
Dama_Kameliowa_2

Teoretycznie zgadzam się z dwoma przed mówcami...to est tak że rzeczywiście 1 była genialna ponieważ była bardzo nowatorskim, klimatycznym i czymś fantastycznie wciągającym filmem jak dla mnie aczkolwiek 2 dla mnie osobiście była najlepszą częścią trylogii.
Ale nie wiem dlaczego ktoś nie chce żeby była w najmniejszym stopniu podobna do 3,trójka była ciężką częścią piratów z wielu względów ale żeby od razu ją mieszać z błotem... nie rozumiem.
Moim zdaniem w następnej części piratów jeżeli takowa będzie twórcy maja już tyle rozumu i doświadczenia żeby wyciągnąć najlepsze pomysły z każdych części i dodać parę innowatorskich jak to w każdej bywało, mogliby wziąć klimat z 1 części tu sie zgadze ale żeby od razu sie na jedynce wzorować to nie chce już , z każdej części mogliby wyciągnąć coś najlepszego zgrać w całość z nowym porządnym scenariuszem i zaskakującymi zwrotami akcji itd.
Aczkolwiek nie chce żeby to była zupełnie nowa historia gdy starej do końca nie skończyli dla przykładu chce wiedzieć co sie będzie działo z kalipso.

ocenił(a) film na 4
westuaragorn

Mnie średnio intersuje co się będzie dzialo z Calypso, Barbossą i resztą. Znając życie, jakby tego nie zrobili to i tak oglądać się będzie w miarę przyjemnie. Bo tak przynajmniej było dotychczas. Mnie najbardziej interesuje muzyka. Jeśli da się zrobić jeszcze lepszą niż ta do "At World's End", to ja się na to piszę.

ocenił(a) film na 10
Dama_Kameliowa_2

a ja mysle ze 4 czesc musi byc i juz nastawilem sie nato i koniec :D w koncu nie zabija sie kury ktora znowi zlote jajka

Dama_Kameliowa_2

z jednej strony to fajnie byłoby znowu czekać w niepewności, snóć domysły itd., a później iść do kina, gadać itd:D z drugiej jednak strony fajnie byłoby poczekać parę lat, żeby nabrało smaczku, bo się normalnie z tego jakiś serial zrobi:D no i jakoś nie wyobrażam sobie dzieciaka na pokładzie Czarnej Perły...

Wampiratka

nie no właśnie 4 część "piratów" nie będzie tak zaraz film wejdzie do kin prawdopodobnie w 2011.

Dama_Kameliowa_2

JA UWAŻAM, ŻE 4 CZĘŚĆ PIRATÓW TO GENIALNY POMYSŁ!!
3 CZĘŚ BYŁA DŁUGA ALE NIE NUDNA.
(NUDNA MOGŁA BYĆ DLA TYCH KTÓRZY NIE SĄ SZALENI)

ocenił(a) film na 9
Dama_Kameliowa_2

A ja nie jestem przeciwna. Uważam, że jeśli scenariusz będzie ciekawy, a film kolejny raz przyciągnie widza, to naprawdę może wypalić. Niby czemu nie spróbować?

Jeanne

Jezu tylko nie 4 część Piratów!!!!!!!!! Ma być TRYLOGIA!!!!!!!
Jak wyjdzie czwarta część to będzie szmira, że hej!!!!! Nie róbcie czwartej części!!!!!!!!! Wszystko zepsujecie!!!!!!! I z pięknej trylogii powstanie nie wiadomo co....!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Dama_Kameliowa_2

no ale to może być zupełnie coś nowego, ja jestem jeszcze raz za. 4 część da nowe tchnienie w życie piratów i w ogole może ona dać nowy schemat ciekawych przygód, wartkiej akcji i tego co w piratach najlepsze (za dużo żeby wymieniać :P).