Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wiem ,że niektórzy mnie potępią, bo według was trzecia część to całkowite dno, ale jeżeli tak uważacie to napiszcie co wam sie tak niepodoba?? Zakończenie? Fabuła? Dobra, jest jedna rzecz co mnie naprawde lekko denerwuje. Wtedy co ginie Will a Jack łapie Elizabeth i wystrzeliwuje sie spadochron. To naprawde mocno przesadzona scena no ale patrząc na całokształt to jestem zachwycona. Jest to sequel drugiej części więc wiadomo ,że ma być poważniejszy , mają się rozwiązać różne zagadki które zostały bez odpowiedzi po Skrzyni Umarlaka. To naprawde wspaniały film.

ocenił(a) film na 9
LadyPiratQQa

sęk w tym że właśnie wszytkich nie wyjaśniono do końca(mój post poniżej).w każdym prawie temacie są spory i niedomuwienia.....dlatego też sporki niedosyt pozostał po tym filmie

ocenił(a) film na 10
Grzesiek2207

Tym bardziej powinni nakręcić 4 część, żeby wszystko się wyjaśniło, ale jak dla mnie 3 podobała mi się najbardziej. W "3" najbardziej szkoda mi było gdy zabili Willa, a potem jeszcze Jack podtrzymał mu rękę, żeby przebił serce :/

ocenił(a) film na 10
koa222

No tak, to smutne zakończenie:( Kiedy oglądając pierwszy raz w kinie nastąpiła scena kiedy ginie Will to jakoś tak dziwnie sie poczułam, ale to chyba świadczy o ty ,że tak I LOVE:*:* ten film... ;)

ocenił(a) film na 3
LadyPiratQQa

Nie twierdzę, ze to kicz, ale i nie mogę powiedziec, ze jest to kino na wysokim poziomie. Ot taki zwykły przecietniaczek. 6/10