Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

prosze......czy wie ktos moze czy beda piratow grali w tarnowie w kinie marzenie?....czy tylko w millenium??....prosze o odpowiedz...........z gory dzieki :*

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

Hmmm.... Jak na razie plakaty oznajmiają jedynie Millenium. Dla mnie lepiej, mieszkam w Mościcach :D Ale pewnie jak tylko skończą grać tutaj, to zaraz zaczną w Marzeniu. Nie przepuszczą tego tytułu, spokojna głowa. Zawsze tak było i najprawdopodobniej pod koniec czerwca lub początkiem lipca zaczną grać na mieście.

ocenił(a) film na 8
Nazgulek

No właśnie się zdziwiłam, że plakatów nie ma jeszcze. Jak była premiera 300 to Marzenie się postarało, aż stanęłam w miejscu i 15 razy czytałam daty i godziny wyświetlania tego filmu ;> Myślałam, że Piraci to większy hicior i też na premierę będzie można się wybrać ;P no ale to Tarnów xD

ocenił(a) film na 9
Kropka_3

MFK rozlepia plakaty najczęściej tylko w Mościcach, co ich obchodzi centrum. Zresztą, zazwyczaj nie dostają ich na tyle, by móc rozleklamować się na mieście. Marzenie się tym zajmie jak przyjdzie jego kolej ;] Jutro do poludnia idę zaklepać miejsce na widowni :D

ocenił(a) film na 9
Nazgulek

Oj tam - mało razy widywało się plakaty w centrum?:P Też jutro idę i nie mogę się już doczekać, ale muszę sie przyznać, że mam spore wątpliwości co do tego filmu...