Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jestem na tym forum od lat,widzialem juz wiele...np.kilka kont jednej osoby,przesmiewców,tych co wszczynaja klotnie nawet nie myslac nad tym co piszcza lecz z czystej checi posmiania sie przykladowo zaklada temat Al Pacino to debil i ostatnich lecz nie mniejsza rzesze tych co zaraz go jada on ich i tak wkolko,przykladow jest wiele...
Teraz moze pora na mnie...moze wprowadzimy testy kompetencji,na inteligencje,na zdolnosci motoryczne,plynnosc wypowiedzi...moze jakis lmilit wiekowy a nie "b.o"...moga byc nawet sprawnosciowe...
Nie przeciagajac zmierzam do tego,ze jak tylko wyjdze jakas duza premiera to nie mozna sie doszukac prawie zadnych ciekawych wypowiedzi,opini,czegokolwiek co mialoby rece i nogi...bron Boze zaznaczam,ze nie chce obrazac swoich znajomych lub ludzi,ktorzy naprawde chca sie czegos ciekawego dowiedziec oraz dodac jakas ciekawa opinie,mowie tu o tych co spamuja,wprowadzaja niepotrzebny zamet i przez to zamiast 50 postow konkretnych jest 500,reszte sobie dopiszcie bo mi sie juz nie chce...blagam jedynie o odrobine zdrowego rozsadku bo po co to zamieszanie.

Pozdr

khaymann

Muszę Cię zmartwić- ten apel to kolejna syzyfowa praca. Mimo wszelakich prób zrobienia tu porządku, jeszcze żadnemu, chociażby istnemu herosowi wśród użytkowników nie udało się na TYM FORUM doprowadzić do jakiegoś ładu i składu. Także, proponuję sie nie przejmować, zjeść kisiel, popić sokiem z brokuły i spokojnie przesiedzieć w zielonym iglo.

ocenił(a) film na 7
Cyanide

zgadzam sie z Cyanide. na takim forum glupie czesto zalosne wrecz komentarze sa nieuniknione. i mysle niestety ze na to nie ma rady. pozdrawiam:)

gosik_z

Wlasnie wiem...ale coz zrobic,zawsze mozna sie pocieszyc,ze Ci co duzo rycza malo mleka daja:)
Trzeba ponad kilkaset postow przeczytac,zeby znalesc jakis wlasciwy,ale to tak jak z poczta elektroniczna,zaden anty-spam Ci nie pomoze;)
Dopoki jest wolnosc slowa i internet tak bedzie...moze Kaczory cos zrobia,wkoncu za niedlugop to bedzie panstwo policyjne;)