Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Zwiastun ukaże się 15.02.2007 czyli jutrooo!!!! Wyczekujcie go bacznie! Ahoj piraci, powodzenia!!!

ocenił(a) film na 10
Welniana_Czapa

a skąd wiesz że jutro będzie zwiastun ale jak tak będzie to będzie super

ocenił(a) film na 8
jonsson

No właśnie nie mamy pewności czy będzie jutro :/ moim zdaniem następne plotki :D

ocenił(a) film na 8
sweetka

nie musicie wierzyc jesli nie ale to jest z oficjalnej strony disneya

ocenił(a) film na 10
Welniana_Czapa

A możesz dać linka? Nie mogę znaleźć.....

jonsson

Właśnie.... sorki że jesteśmy tacy upierdliwi ,ale juz podawano nam tyle dat PRAWDOPODOBNYCH że teraz nie ufamy żadnym plotom....więc podaj link :D

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

To prawda jesteście upierdliwi, duża wdzięczność za informacje, następnym razem po prostu nic nikomu nie będę mówić i będę się cieszyć w samotności, a linka nie mam bo wyczytałam to na forum, więc jeśli chcecie to znajdźcie to sobie na www.keep to the code.com :/

Welniana_Czapa

Ej no nie bierz tego tak do siebie..hehe..oczywiście jesteśmy ci bardzo wdzięczni za informacje...
Poprostu juz sami nie wiemy w co wierzyć.Keep to the code to dośc wiarygodne źródło..na którym przeczytałam też że zwiastun ma pojawić się 16.02....
więc... tak czy siak...bedziemy czekaj jak nie jutrze to pojutrze:D AHOY

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Nooo chociaż jedna dobroduszna duszyczka na tym forum. Niech tylko Disney spróbuje się wymigać to osobiście napisze do nich maila z jakimś skrzętnym wirusikiem hehe.... pozostaje nam tylko czekać. AHOI KAMRACI!

Welniana_Czapa

Mam nadzieję, że się nie mylisz, czekamy na zwiastun od grudnia, pozdroofki <lol>

ocenił(a) film na 8
lolewina

Musimy jednak wziąć pod uwagę to że w USA jest o chyba 8 godzin to tyłu więc zwiastun pewnie będzie wieczorkiem.

ocenił(a) film na 8
lolewina

no dzisiaj jeszcze nie ma ale może jutrojuż będzie. Jak nie to wszyscy wezwiemy Disneya do sądu :D he he nieee żartuje :P ale na serio ja już chce zwiastun i ma byc jeszcze dzisiaj albo ewentualnie ujutro.
Pozdrawiam :P

ocenił(a) film na 8
sweetka

aha no i Lola dzięki wielkie wielkie wielkie wielkie wielkie wielkie wielkie za info o zwiastunie. Tak jak powiedzała już pchełka :P Każdy jest tobie wdzięczny oby zwiastun był na dniach :D

ocenił(a) film na 8
sweetka

Nie ma sprawy :D ja też już się nie mogę doczekać zwiastuna.... jeśli nie dzisiaj i nie jutro to chyba nigdy. Ale chyba kiedyś powinien się ukazać co?.... chyba nie wypuszczą filmu bez zwiastuna....chyba że się mylę. Oby nie!

ocenił(a) film na 8
Welniana_Czapa

........ mam chyba złą wiadomość....... z najnowszych ogłoszeń, Disney przesunął premierę zwiastuna czy teasera (sama już nie wiem co to będzie) na 2 marca..... pozostawię to bez komentarza.....

ocenił(a) film na 5
Welniana_Czapa

Lola: to wiadomość oficjalna z tym marcem?:/ Słyszałam, że zwiastun ma być puszczany wraz z ''Mostem do Terabithii'', ale nie patrzyła kiedy ma on premierę... Miejmy nadzieję, że dadzą wcześniej:).

Welniana_Czapa

Ten film o którym mówisz "Most do Terabithii" -jest produkcji Disneya-dlatego prawdopodobne jest że jego premiere poprzedzi zwiastun POTC AWE..
I ten film ma premiere 16.02
Tez czytałam że ma miec premiere 2 marca...-ale jaki filmDISNEYA-,przed którym mieliby puścic zwiastun ma mieć premiere 2 marca??dlaczego ta data??
Ja tam nadal mam nadzieje na 16.02 (jutro)

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

ja też mam taką nadzieję że 16.02 ale jestem taka wkurzona na Disneya że aż brak mi słów.... :/

Welniana_Czapa

oh wkurzona -przy moim stanie to małe słowo...:D

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

święta prawda!!! święta prawda... fani są już na głodzie a oni takie numery odstawiają

ocenił(a) film na 8
Welniana_Czapa

ja też mam taką nadzieje że zwiastun będzie jutro czyli za niecałą godzine. Ale pewnie jak cos to tak rano go nie dodadzą. Miejmy nadzieję tylko to nam pozostaje... :D

ocenił(a) film na 8
sweetka

Już jest dzisiaj i nie ma zwiastunu :/ a to pech bo mnie już od dzisiaj nie bedzie i nie bede miała dostępu do internetu :/

ocenił(a) film na 8
sweetka

nie martw się bo i tak pewnie dzisiaj go nie dadzą....po prostu świetnie :/

Welniana_Czapa

Ja już nie czekam na ten zwiastun bo sensu nie ma xD To czego bardzo chcesz się nie spełnia ...

ocenił(a) film na 3
Grievous

Tiaaaa, myślenie typu "Robimy najbardziej oczekiwany film roku, nie musimy sie śpieszyc i starac bo ci idioci i tak ójdą na nasz film" za wiele im nie da. Poważnie zastanawiam sie czy pójś do kina. Byc może pójdą, ale nie warto drażnic klienta.
Jak spotkam Pietke to GO ZABIJE (hehe kilka osób, w tym Pchełka na pewno wie o co chodzi).

JaszczurXP

wiem wiem... i też mam ochote zrobić krzywdę Pietce.
Rzeczywiście robią sobie z nas niezłe jaja....

Cpt_Pchelka

"Zwiastun ukaże się 15.02.2007"

A jedzie mi tu czołg ?

"Zwiastun ukaże się 16.02.2007"

A jedzie mi tu czołg ?

"Zwiastun ukaże się w marcu"

A czy Disneya ma odwiedzić czołg ?

ocenił(a) film na 8
Grievous

:D może jakiś mały sabotażyk? Ja mam już serdecznie dosyć czekania i bycia zdanym na łaskę Disneya... mam rodzinę w wojsku to może coś od nich pożyczę ;)

Welniana_Czapa

Najlepiej zadzwonić do Disneya ze słowami "Jeśli zaraz nie wypuścicie zwiastuna POTC3 to zginiecie za 7 dni" .Jak przez ten czas nie wypuszczą go można nasłać jakąś dziewczynkę z czarnymi włosami ;) No jeszcze istnieje druga alternatywa . Można zadzwonić na policję i zakablować że Disney przetrzymuje ... zwiastuna :D

Grievous

hehe..wynajmie się Samare-ona jest od "mokrej roboty" -i jest zabujcza (w obu tego słowach znaczeniu)
KONIEC :D DOŚĆ ..no ile mozna ...
Nie nastawiajcie sie na ten marzec bo też nie bedzie dadza nam zwiastun tydzień przed premiera i będa szczęsliwi!!!

Cpt_Pchelka

No to trza podać Disneya do sądu pod pretekstem molestowania seksualnego Zwiastuna :D

Welniana_Czapa

i pastwienie sie psychiczne nad fanami

Cpt_Pchelka

Więc kto idzie donieść xD Ja się zgłaszam na ochotnika ! xD

Grievous

idź jak nie wyjdziesz cało to pójde cie uratowac..hahaha
Wiem naślijmy na nich krakena...:D lol

Cpt_Pchelka

Co wy ? Jak Krakenowi coś się stanie to Norringotn się załamie i nie wystąpi w 3 części Piratów co przesunie premierę i doprowadzi do chaosu i Końca Świata (ten koniec świata z czymś się nie kojarzy ?) !

Grievous

ahh....racja..heheh...
no to kto pójdzie??

Cpt_Pchelka

Naślijmy mojego idola . Mistrza wagi ciężkiej , Kaiju Fu i wszelakiej potęgi ... GODZILLĘ! Raz dmuchnie pulsem nuklearnym i po ptakach ... Kurwa i po piratach xD

ocenił(a) film na 3
Welniana_Czapa

Najlepiej wysłac tam Leppera. Od razu przerażeni dadzą zwiastun. Chociaz to może za okrótne?
JUZ WIEM czego nie ma zwiastuna! Gore Verbinski jest poszukiwany! TO ON JEST OJCEM DZIECKA ANETY.K!!!!;P (no co, wszak przecież teraz każdy jest podejrzany;P)

JaszczurXP

Ty to masz łeb no raca ! Jak mogliśmy na to nie wpaść . Dajmy trop naszej Polskiej policji ;)

Grievous

Z leppera można sie od czasu do czasu ponabijac..
Ja jestem za wysłaniem
ROMANA G. ,albo Kononowicza...w koncu wszystko jest źle niech nie będzie niczego!!!
Kononowicz ich postraszy!

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Ale wy macie pomysły :D gratuluję światłego umysłu w takich ciężkich dla nas chwilach :D. Osobiście ja bym do nich wysłała Kaczyńskiego. On by rach ciach gipsem po baniach i po sprawie. Jeśli oczywiście jeszcze ma ten gips...

ocenił(a) film na 8
Welniana_Czapa

Ehhh... I jak tu ufać ludziom?? A jeśl9i chodzi o delegacje do Disney'a to ja jestem za tym, zeby wysłać tam św. Trójce polskiego rządu czyli Leppera, Giertycha i Kaczyńskiego. Oni się wzajemnie uzupełniają, więc Disney nie będzie miał wyjścia i dadzą nam w końcu ten zwiastun :D:D.

AnaMaria

Ale Kononowicza też....

ocenił(a) film na 10
Welniana_Czapa

Jest już 17 i jakoś zwiastuna ani widu, ani słychu. I co z tą pewną datą? Przeciąga się?

ocenił(a) film na 10
AGSJ

Heh ... a gdy wam mówiłem ze zwiastun pewnie będzie dopiero przed samym filmem albo wcale się nie ukaże(co było by najlepszym rozwiązaniem) to mi nikt nie chciał wierzyć

I teraz macie za swoje - bo jak na razie widać że Disney robi to co ja bym zrobił na ich miejscu

Welniana_Czapa

Do delegacji powinno się jeszcze dodać Zyte Gilowską i Begger !!

ocenił(a) film na 8
Jacek_Wrobel

przykro mi że wprowadziłam was w błąd i narobiłam nadziei ale sama w to wierzyłam i dla mnie były to wiarygodne informacje... wkurza mnie to jak diabli!!

ocenił(a) film na 3
Welniana_Czapa

Cytat
"..Ludu Disneya, robic wam zwiastun, przez lud nakazane, albowiem jakbyscie nie posłuchali apelów naszych, na wieli szwędac się, szlochać i jesc Pasze dla Kur będziecie, a pokarani i przez kaczki zdeptani zastaniacie.."

"Księga Jaszczura- Rzecz o obłudzie i Disneya niedobroci, jako to nie po bożemu robili" 2004 wyd. Amber.

hehe;)

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

To naprawdę istny Koniec Świata ;P Z każdym dniem czuję się coraz gorzej, chyba trawi mnie głód Piracki. He, he jestem nałogową Piratomanką i jeżeli nie otrzymam w najbliższym czasie zwiastuna, to zwariuję. Teraz będą mieć powód, by wysłać mnie do psychiatryka.

ocenił(a) film na 9
TheCloudEater

Popieram cie The Black Pearl ;P Tyle ze po mnie to będzie musiała przyjezdzac cała karetka reanimacyjna hahaha... ;]

Welniana_Czapa

No cóz dziewczyny ta Karetka będzie potrzebna nie tylko wam.....
Ja tez nadeję sie już tylko do hospitalizacji a z kazdym dniem sie to u mnie pogarsza...<lol>