Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Tu http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=17981 można zobaczyc pierwsze zdjęcia do Piratów 3..miłego oglądania!!!

ocenił(a) film na 4
Mr_MarQx

Nie no masz zryw, to jest w necie już od kilku tygodni.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

No jam mam niezły zryw, odpisałęm dwie minuty po tym jak dodałeś temat.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

To zdjęcie jest jużod paru dni na filmwebie. A tak poza tym to pierwsze zdięcia pojawiły sięna długo przed premierą dwójki. Tak jakośdwa lata temu, oby dwa filmy kręcono jednocześnie.

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

Venom... Ty musisz wszystkich jechać, którzy chcą tu coś zapodać ?!
Widze za dużo twoich postów na Spider-Man 3, dlatego boje sie tam zaglądać i na dodatek jeszcze tu... :/ Potem pójde na film do kina i bede miał przed oczyma niezlicząną ilość postów Dartha Venoma bo wszystko co zobacze na ekranie bedzie mi sie kojarzyć z tobą... :(

Mr_MarQx

a to widzieliście??
[img]http://media.movies.ign.com/media/610/610056/img_4121901.html[/img]

Liriel_

cofam alarm
jest na tamtej stronie :(

ocenił(a) film na 5
Mr_MarQx

Darth Venom..ja posiadam tą informacje o nowych zdjęciach z takich swiatowych stron o filmach jak imdb.com oraz comingsoon.net...a tam podano, że te foty są nowe w dniu, w którym dałem ta informacje tutaj..Są to foty o bardzo dobrej jakości..i nie wiem czy były one wcześniej tu czy nie..poprostu dałem info..bo na tamtych stronach był to news(czyt. nius <jakbys nie wiedział o co chodzi>)..pozdro

Mr_MarQx

dobre.........2 foty i miłego oglądania<lol2>......

ocenił(a) film na 4
Pirat_9

Ade.Er, nie rozumiem do końca o co ci chodzi, że za dużo robie z dodaje za dużo informacji, a jak wiesz za dużo to ci się źle ogląda? Czytałeś mój temat na forum SM3 "Im większe oczekiwanie, tym film się mniej podoba"? O to ci chodzi?

Wystarczyło sprawdzić, nawet na takich stronach a szczegulnie na superherohype, dodająstare zdjęcia i mówią że sa nowe, brak co doświadczenia. No dobra przesadziłem, ale jak ktoś dodaje jakis starocia i mówi że to jest nowe, to chyba można miećdo takiej osoby pretensje.

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

To załóżmy że ktoś zakłąda temat z fotkami. Potem ten temat znika z listy pierwszysch 7 tematów, ktoś wchodzi na spider-man 3 (nie patrzy na wcześniejsze tematy) i dodaje te same fotki. A ty w tym momencie piszesz mu jaki to on jest wczesny bo ten temat już był. Mnie nie obchodzi czy był, czy nie. Najważniejsze jest to że szukają fotek a nie że będą szukać w 200 tematach spidiego czy te fotki już były, bo jakby były to zaraz mogą się spodziewać najazdu Dartha Venoma... o to mi chodzi :/

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Na swoim blogu pododawałam trochę zdjęć z planu, ale tych starych. Na pewno każdy je widział. ;-)

Mr_MarQx

U mnie na blogu też sa fotki z trzeciej części kilka notek niżej :D :D :p
Zapraszam !:D

ocenił(a) film na 4
Cpt_Pchelka

Ogólnie, cię rozumiem, masz po części racje, ale ja też mam racje. Jak widze że gościu dodaje zdjęcia które ja dodałem dwa tygodnie wczesniej, i przeżywa że ma nowe zdjęcia, to troche mnie denerwuje, zresztą nie lubie braku profesjonalizmu, poprostu wpadają oszołomy na forum i dodająpierwsze lepsze badziewie, zwiastuny fake, zdiecia, fake, i stare zdięcia, a co gorsza często twierdzą że te fan arty są prawdziwe. Jesli chcą zaistnieć swoimi zdieciami, i tymi wszysytkimi znaleziskami, to może najpier zapozają sie z filmem, i zdięciami które juz sie pojawiły.
ja tak robie, przecieżo spider-manie 3 w maju i wiedziałem tylko troche, czyli fabuła i kim sąmnie wiecej ich wrogowie. W czerwcu, zapoznałem sięze wszystkim zdjęciami, przeczesałem cały internet, zapoznałem siez samą fabuła komiksów, poczytałem troche o wrogach. i pod koniec czerwca zacząłem dodawaćnowe zdjęcia, informacje, i tak dodaje je cały czas, ani razu nie dałem przestarzałego zdjęcia, ani razu nie dodałem żadnego fake ( i twierdziłem że to prawdziwe). nauczyłem sie rozpoznawać fake'i, nawet teoretycznie profesjonalne strony czasem dodaja zdjęcia które ja na pierwszy rzut określam "fake" (jak ktoś nie wiem co to jest zdjęcie fake, to to poprostu fan art, zrobione prz jakiegoś fan), i mam racje co do tego że są fałszywe.
Może to zła cecha ze wymagam od innych żeby te znali sie na tych wszystkich zdjęciach i nie dodawali przestarzałych informacji.