Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pies z kluczami

ocenił(a) film na 10

z więzienia w Port Royal. Był w 1 części i w drugiej. Jak myślicie, pojawi się też w trzeciej? Czy może został zjedzony przez kanibali?

ocenił(a) film na 10
jonsson

Napewno nie. Twórcy wypowiadali się na ten temat, i wychodzi na to, że pies przeżywa i pojawia się w trzeciej części. Bardzo podobają mi się te gagi z psem, dobrze, że podtrzymują je w każdej części. ;P

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Cieszę się że pies przeżył i znowu się pojawi bo też lubię sceny z nim :)))))))))

jonsson

Może jednak się nie pojawi w trzeciej części,bo pies by sam nie przepłyną do ich przygód.

Pif_Paf

Ciekawe co teraz dla niego wymyślą :)

I jaka piosenka będzie śpiewana w tej części?
1- jo ho,(..)Pirates life for me)
2 fifty men on a DEAD MA CHEST!(...) & the bottle of rum:)
3-?????? podobno coś z płyty zainspirowanej przez deppa-Rogue's Gallery - Pirate Ballads, Sea Songs, and Chanteys

hm....

jonsson

Mysle ze w 3 bedzie scena jak go kastruja

ocenił(a) film na 10
jonsson

Pies na pewno sie pojawi - widać go na oficjalnej stronie filmu!

ocenił(a) film na 9
jonsson

po napisach końcowych Skrzyni Umarlaka psiak ma się jak najlepiej, więc pewnie go jeszcze zobaczymy...

ocenił(a) film na 10
lyjontko

Nie mogę powiedziec , że "psiak ma się jak najlepiej", przecież oni mieli zamiar oddac mu cześc i "uwolnic z więzów cielesności" :D Pewnie zwiał :)

lyjontko

Głupota tego tematu przebija nawet "co byscie zrobili"

shopgirl

kontrowersyjna sprawa, ja myślę że pies skopulował z krakenem i pogańcami i urodził małe buki.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

taaaak... wyjdzie wtedy cos co przypomina mojego brata... serio... wyobraźcie sobie... wstaje rano... taki kompletnie zaspany macha rękoma jak Kraken mackami bo nie może znaleźć klamki...

jonsson

Jak obejrzysz po napisach końcowych drugą część to pies był następcą Jacka(czyli wodza).