Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399318
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Skoro w trzeciej części Will, Elizabeth i Barbossa płyną w podróż by odnaleźć Jacka, to znaczy że do momentu aż go odnajdą, kapitana Sparrowa w filmie nie będzie? Przecież oni mogą go odlaneźć dopiero pod sam koniec! Reżyser zawsze stwierdzał, że w "Piratach" główną rolę gra Will, a nie Jack. Czyżby rola Jacka Sparrowa w trzeciej części miala by być tylko epizodyczna?

VViking

Też o tym myślałam,ale nawet ludzi nie denerwuj,bo to by była zgroza,jeśliby tak zrobili.Moim zdaniem,albo powinni go zaraz na początku odnaleźc,albo pokazywac co sie z kapitanem dzieje,na tym krancu świata czy gdziekolwiek wylądował,równolegle z tym jak go tamci szukają.Jakkolwiek będzie mam nadzieje,że JD będzie miał mnóstwo czasu filmowego,i pewnie wszyscy sie ze mną zgodzą

ocenił(a) film na 9
wera086

ojejku jeku zastanówcie sie tzn moze tak też mi przeszło to przez myśł, ze nie zobaczymy go ale...no właśnie ale....Johnny depp jakby nie patrzeć nakręca ten film ;] wiec musi sie pojawic ot choćby będą dwa ujęcia jedno jak Ci płynął a w między czasie widzimi co sie dzieje u głównego pirata. po drugie nie moga go uwolnic na sam kooniec bo musimy dowiedziec sie jak roztrzygnie sie sprawa z sercem (3 osoby miało na nie chrapke, a przypuszczam że nie koniec bedzie na tym ze norrington je zabrał;]) po trzecie nie wiem co po trzecie ale ujżymy go wcześniej i to dużo wcześniej niz koniec filmu;]

ocenił(a) film na 9
LaraNotsil

no i musi sie roztrzygnać ten beznadziejny romans miedzy jackiem a elizabeth.....

ocenił(a) film na 8
LaraNotsil

No ja myśle że wcześniej znajda Jacka. Trza pamietać ze sprawa z Davy'm Jones'em nie została jeszcze ostatecznie rozwiazana a do tego bedzie pewnie potrzeba drugiej połowy filmu. Napewno coś wymyśla bo film bez Jacka sie nie sprzeda, bo tak mówiac prawde w oczy to on przyciaga najwieksza publike :D

ocenił(a) film na 10
VViking

Zgadzam się z fenell film bez Jacka to będzie kupsztal do potęgi ale uważam że nasz kapitan musi być w filmie cay czas od 1 sekundy jego puszczenia.

ocenił(a) film na 10
VViking

Zgadzam się z fenell film bez Jacka to będzie kupsztal do potęgi ale uważam że nasz kapitan musi być w filmie cay czas od 1 sekundy jego puszczenia.

Konrii3

Piraci bez Jacka to nie byliby piraci, jakich chcemy ogladac. Nie sadze, zeby tworcy potraktowali te postac po macoszemu w trojce, bo by im wplywy do kasy spadly, nie sie co oszukiwac, a to jest przeciez wyznacznikiem, czy film sie podobal i czy temat zostal odpowiednio podany. Gdyby jednak doszlo do tego, czego fani Jacka tak bardzo sie obawiaja... byloby to skandaliczne i nie do przyjecia! Przeciez wszyscy (niech bedzie wiekszosc) ida na POTC, zeby zobaczyc, co porabia niecny kapitan, a nie zeby sledzic losy Willa czy Elizabeth (osobiscie nic do nich nie mam). Jack Sparrow + reszta = okey. Reszta bez Jacka Sparrowa = nie okey. Rachunek jest prosty jak diabli, no nie?

Konrii3

Piraci bez Jacka to nie byliby piraci, jakich chcemy ogladac. Nie sadze, zeby tworcy potraktowali te postac po macoszemu w trojce, bo by im wplywy do kasy spadly, nie sie co oszukiwac, a to jest przeciez wyznacznikiem, czy film sie podobal i czy temat zostal odpowiednio podany. Gdyby jednak doszlo do tego, czego fani Jacka tak bardzo sie obawiaja... byloby to skandaliczne i nie do przyjecia! Przeciez wszyscy (niech bedzie wiekszosc) ida na POTC, zeby zobaczyc, co porabia niecny kapitan, a nie zeby sledzic losy Willa czy Elizabeth (osobiscie nic do nich nie mam). Jack Sparrow + reszta = okey. Reszta bez Jacka Sparrowa = nie okey. Rachunek jest prosty jak diabli, no nie?

ocenił(a) film na 10
muskrose

Nie uważacie, że mogilby zrobić też tak, że w ogóle nie pokazaliby jak ratują Jacka? No bo np. film (podobno) ma się zaczynać w Singapurze, a jedna fotka Jacka jest w stroju "Singapurskim". Ale jakby tak zrobili to też by było głupio.

ocenił(a) film na 10
VViking

Gdzieś pisało, że trzecia część zaczyna się w Singapurze. Było gdzieś zdjęcie Jacka w Singapurskim stroju. To może w ogóle nie będzie pokazane jak oni go ratują?

ocenił(a) film na 10
VViking

Gdzieś pisało, że trzecia część zaczyna się w Singapurze. Było gdzieś zdjęcie Jacka w Singapurskim stroju. To może w ogóle nie będzie pokazane jak oni go ratują?

ocenił(a) film na 10
VViking