Skoro w trzeciej części Will, Elizabeth i Barbossa płyną w podróż by odnaleźć Jacka, to znaczy że do momentu aż go odnajdą, kapitana Sparrowa w filmie nie będzie? Przecież oni mogą go odlaneźć dopiero pod sam koniec! Reżyser zawsze stwierdzał, że w "Piratach" główną rolę gra Will, a nie Jack. Czyżby rola Jacka Sparrowa w trzeciej części miala by być tylko epizodyczna?
Też o tym myślałam,ale nawet ludzi nie denerwuj,bo to by była zgroza,jeśliby tak zrobili.Moim zdaniem,albo powinni go zaraz na początku odnaleźc,albo pokazywac co sie z kapitanem dzieje,na tym krancu świata czy gdziekolwiek wylądował,równolegle z tym jak go tamci szukają.Jakkolwiek będzie mam nadzieje,że JD będzie miał mnóstwo czasu filmowego,i pewnie wszyscy sie ze mną zgodzą
ojejku jeku zastanówcie sie tzn moze tak też mi przeszło to przez myśł, ze nie zobaczymy go ale...no właśnie ale....Johnny depp jakby nie patrzeć nakręca ten film ;] wiec musi sie pojawic ot choćby będą dwa ujęcia jedno jak Ci płynął a w między czasie widzimi co sie dzieje u głównego pirata. po drugie nie moga go uwolnic na sam kooniec bo musimy dowiedziec sie jak roztrzygnie sie sprawa z sercem (3 osoby miało na nie chrapke, a przypuszczam że nie koniec bedzie na tym ze norrington je zabrał;]) po trzecie nie wiem co po trzecie ale ujżymy go wcześniej i to dużo wcześniej niz koniec filmu;]
no i musi sie roztrzygnać ten beznadziejny romans miedzy jackiem a elizabeth.....
No ja myśle że wcześniej znajda Jacka. Trza pamietać ze sprawa z Davy'm Jones'em nie została jeszcze ostatecznie rozwiazana a do tego bedzie pewnie potrzeba drugiej połowy filmu. Napewno coś wymyśla bo film bez Jacka sie nie sprzeda, bo tak mówiac prawde w oczy to on przyciaga najwieksza publike :D
Zgadzam się z fenell film bez Jacka to będzie kupsztal do potęgi ale uważam że nasz kapitan musi być w filmie cay czas od 1 sekundy jego puszczenia.
Zgadzam się z fenell film bez Jacka to będzie kupsztal do potęgi ale uważam że nasz kapitan musi być w filmie cay czas od 1 sekundy jego puszczenia.
Piraci bez Jacka to nie byliby piraci, jakich chcemy ogladac. Nie sadze, zeby tworcy potraktowali te postac po macoszemu w trojce, bo by im wplywy do kasy spadly, nie sie co oszukiwac, a to jest przeciez wyznacznikiem, czy film sie podobal i czy temat zostal odpowiednio podany. Gdyby jednak doszlo do tego, czego fani Jacka tak bardzo sie obawiaja... byloby to skandaliczne i nie do przyjecia! Przeciez wszyscy (niech bedzie wiekszosc) ida na POTC, zeby zobaczyc, co porabia niecny kapitan, a nie zeby sledzic losy Willa czy Elizabeth (osobiscie nic do nich nie mam). Jack Sparrow + reszta = okey. Reszta bez Jacka Sparrowa = nie okey. Rachunek jest prosty jak diabli, no nie?
Piraci bez Jacka to nie byliby piraci, jakich chcemy ogladac. Nie sadze, zeby tworcy potraktowali te postac po macoszemu w trojce, bo by im wplywy do kasy spadly, nie sie co oszukiwac, a to jest przeciez wyznacznikiem, czy film sie podobal i czy temat zostal odpowiednio podany. Gdyby jednak doszlo do tego, czego fani Jacka tak bardzo sie obawiaja... byloby to skandaliczne i nie do przyjecia! Przeciez wszyscy (niech bedzie wiekszosc) ida na POTC, zeby zobaczyc, co porabia niecny kapitan, a nie zeby sledzic losy Willa czy Elizabeth (osobiscie nic do nich nie mam). Jack Sparrow + reszta = okey. Reszta bez Jacka Sparrowa = nie okey. Rachunek jest prosty jak diabli, no nie?
Nie uważacie, że mogilby zrobić też tak, że w ogóle nie pokazaliby jak ratują Jacka? No bo np. film (podobno) ma się zaczynać w Singapurze, a jedna fotka Jacka jest w stroju "Singapurskim". Ale jakby tak zrobili to też by było głupio.
Gdzieś pisało, że trzecia część zaczyna się w Singapurze. Było gdzieś zdjęcie Jacka w Singapurskim stroju. To może w ogóle nie będzie pokazane jak oni go ratują?
Gdzieś pisało, że trzecia część zaczyna się w Singapurze. Było gdzieś zdjęcie Jacka w Singapurskim stroju. To może w ogóle nie będzie pokazane jak oni go ratują?