Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Piraci z Karaibów to film do bani najlepsi aktorzy to : pies, papuga i małpa.

jprobert

Zapamniałem jeszce o krakenie :) <za któtki> :)

jprobert

I po co to piszesz? Rozumiem, że chcesz wypowiedzieć swoje zdanie, ale akurat tutaj takie teksty nie są mile widziane. Ludzie zaraz cię tu zjedzą żywcem. Chyba, że podasz jakieś porzyzwoite argumenty potwierdzajace twoje zdanie. Musisz sobie ptzygotować naprawde dobrą linię obrony. :-)

ocenił(a) film na 10
kleo15

coś do kleo.. to jest forum tego filmu i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie na jego temat czy to jest dobre, czy też. nie każdy lubi takie filmy i może się z innymi podzielić czymś takim. nie moz.ecie tego zrozumieć? DO TEGO SŁUŻĄ FORA!! aczkolwiek uważam że uprzedzenie do czegoś nie jest dobre i ocenianie tego filmu przed premierą jest niestosowne.. sie rozgadałem;P

ocenił(a) film na 10
Pirat_6

cd. podsumowując chciałem powiedzieć ze każdytemat jest mile widziany jeśli jest na temat!:P

ocenił(a) film na 10
Pirat_6

Ale i tak,każda opinia wg mnie powinna mieć DOBRĄ argumentację :)

jprobert

Nie chciałam nikogo zniechęcić do pisania na tym forum swojego zdania, ale poradziłam założycielowi tego tematu, aby był ostrożny jeśli nie chce się narazić na jakieś nieprzyjemności. I to nie jest żadna grożba, a proste stwierdzenie faktu.

użytkownik usunięty
jprobert

Jedni mają takie zdanie, inne odmienne, chyba nic w tym złego. Naszczęscie mamy demokracje (?) to każdy może wyrazić swoją opinie, i gut. Chociaż obawiam się ze na profilu Wentwortha Millera takaż demokracja nie panuje, bo za taką opinie można zostać ukamieniowanym żywcem. <brr>

Film jest taki kiepski ponieważ : sceny tego filmu są kopiami takich filmów jak:
-Koszmar z ulicy Wianzownej z 1979 roku.
-Piraci z 1961 roku.
Brak w nim orginalności, kiepskie nawiązanie do mitologi greckiej. Większość scen i dialogów są kiepskimi podróbami filmów z lat 60 i 70.
Przepraszam osła, że go pominąłem.

jprobert

Walka w kole młyńskim przypomina Trzech Muszkieterów z 1999 roku. w edług rerzysera Joch Woo co potwierdza moją teze o braku oryginalności tago filmu. Równie dobrze można obejżeć Pipi Lansztruch, małpa jest tam mondrzejsza

jprobert

Kwestia gustu.Według mnie film na skale światową..i w dodatku Rewelacyjny!

No sorry sa ludzie którzy lubią Piratów a sa tacy którzy ich nie lubia.Po co sie odrazu na siebie boczyć...
UWAGA FANI PIRATÓW..
Antyfani to przeciez nie nasi wrogowie...

Cpt_Pchelka

NIe jestem twoim wrogiem to sa tylko moje spostrzeżenia nadal twierdze, że fil jest do bani. Podaj kontrargumenty.

użytkownik usunięty
jprobert

Ech założycielu tematu....chyba muszę się z Toba zgodzić.
Mnie najbardziej przypadła do gustu małpka chyba
jej było....zapomniałam. W każdym razie to najbardziej sympatyczny moment filmu.
Pzdr.

jprobert

kontrargumenty...
Film wcale nie był do bani
świetna gra aktorska, znakomite efekty specjalny, rozbrajający humor, BARDZO DOBRA OBSADA, znany producent=gwarantowana dobra produkcja,
według mnie fabuła ciekawa i jak na film przygodowy to naprawdę świetna akcja...

Cpt_Pchelka

A ja to czytam i mam z was polewkę xD

Grievous

Ty Grievous..prawie ze wszystkiego masz polewke!:D

ocenił(a) film na 4
jprobert

Aktorzy byli dobrzy. Fajnie, z humorem podeszli do filmu.
Martwi mnie tylko ta ostatnia część, oglądając zdjęcia dochodzę do wniosku, że będzie to cyrk i bal przebierańców. Keira w każdej scenie w tych śmiesznych strojach wygląda fatalnie. Po co ją tak przebierają? zresztą nie tylko ją. Jak obejrzę film to jeszcze wypowiem się na temat tych strojów. Może w trakcie filmu jakoś to będzie dopasowane. Najwyżej wybuchne śmiechem na całe kino ;-D

__luthien__

Jak dla mnei te "DZIWNE" stroje są pewnym zapewnieniem iż film będzie ciekawy. Rozumiem doskonale, że są osoby którym film ten sie nie podoba. Każdy ma inny gust.
Jak dla mnie to świetny film, zresztą mój ulubiony.

nicole_b

Ale jesteście super pokojowi ludzie, żadnych kłotni peace, antyfani i fani nie wrogowie, hippi i lata 60/80!!!!!!!!!! czuje sie jak u siebie, kocham ekipe piratów yea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sperma

jak dla mnie to jedyna część, jak na razie, "piratów" to "klątwa czarnej perły". "na krańcu świata" jeszcze nie widziałam ale mam nadzieję że będzie lepsza niż "skrzynia umarlaka", bo nie podobało mi się. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
iMeshQa

mi tam sie podobają i 1 cześć i 2 ;] 2 nawet mi sie wydaje lepsza od 1 ;p a po 3 spodziewam sie ze przebije i 1 i 2 ..... ale nacyferkowałam :) pozdro dla wszystkich :*

___Ylona___ania9970

Z plotek wynika że przebije poprzednie częsci...

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

nie chce sie wysławiac o glabie,ktory zalozyl ten temat,ale lepiej niech wbija na inne forum filmowe.

ocenił(a) film na 9
DaroO2222

No i co z tego ze niektore sceny sa sciagniete!?! liczy sie caloksztalt po pierwsze, a po drugie to byl bardzo dobry pomysly zeby zmieszac najlepsze kawalki starych filmow.ale przeciez ty zmalpowanych scen bylo tylko kilka a film trwa ponad 2 godz.! czego tu sie czepiac...

DaroO2222

Sorry cię daro ale to mój tata pisał więc się nie gniewaj, jeśli cię to uraziło przepraszam.