Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Plotka?

ocenił(a) film na 8

Słyszałam od siostry że gdzieś w internecie napisane jest że Barabossa odda życie za Jacka? Czy ktoś też o czymś takim słyszał??
Mi jakoś to nie pasuje...

ocenił(a) film na 10
Paulosik

hmm nie slyszalam. ale zakonczenie 2 czesci wskazuje na to ze Barbossa bedzie mial cos jeszcze wspolnego z Jackiem. Takze kto wie...

agatha_3

Nie słyszałam o tym, jednak w tym filmie wszystko jest możliwe.

użytkownik usunięty
Paulosik

mi też nie!! w ogóle dziwie sie że on go chce ratować chyba że w zamian bedzie domagał sie perły ale bez przesady zeby oddawał zycie za sparrowa!!

ocenił(a) film na 7
Paulosik

To by było bez sensu: koleś go zabił, a on ma oddawać za niego życie? Coś tu nie gra... Chyba że w krótkim życiu pośmiertnym Barbossa przeszedł nawrócenie i odwidziało mu się. Jednak szczerze w to wątpię.

ocenił(a) film na 8
Paulosik

znalazłam ten txt.
Johnny Depp revealed that Barbossa would be giving his life for Jack Sparrow when the Kraken attacks a ship that they are on (not the Pearl).

ocenił(a) film na 1
Paulosik

Słyszałam że Barbossa będzie musiał uratować Jack'a :)

ocenił(a) film na 6
Paulosik

Przeciez Barbossa już nie żyje... Sorry, ale ja może troszkę już nie czaję tego filmu xD

ocenił(a) film na 8
Mary_Jules

:) Jeżeli oglądałaś 2 częśc Piratów to na końcu wychodzi Barbossa, więc on jednak żyje:)
Pozdrawiam.

sweetka

Oba filmy są świetne, ale właśnie się zastanawiam dlaczego Barbossa znów żyje? Miał na sobie dwie klątwy czy coo??? Jesli wymyśliliście jakieś logiczne rozwiązanie, to chetnie się dowiem ;) Ale film dobry, bo nieprzewidwalny i czekam na ostatni!

Paulosik

No nie wiem... może niekoniecznie dobry pomysł... chociaż kto ich tam wie co wymyślili;))

zuznik

na końcu klątwy czarnej perły (po napisach końcowych) małpa podpieprzyła znowu jedną monete, może przez to klątwa zadziałała znowu i dlatego barbarossa znów żyje??? :D

;)

djmichalek

czego wypowiadają sie tu same kobiety??...fajnie....co do tematu to małpka zabrała monete i tym samym zrzuciła klątwe na siebie w dwójce wszyscy do niej strzelali(nieśmiertelna małpka)

ocenił(a) film na 10
gudmadafaka

coż, ja nie chcę by Barbossa zginął, to jedna z moich ulubionych postaci, ale to zakończenie jakoś do niego pasuje :] możliwe że tak sie stanie...