Kto idzie na pokaz przedpremierowy 24.05 w czwartek, ja idę na 21.15, Toruń, kino Cinema City
też idę 24 maja :) do Multikina:)Już nie mogę się doczekać, będzie się działo:D
Ja idę 24 w Bydgoszczy na 19 :)
No zobaczymy :P
Bileciki już zaklepane, nie ma co się martwić :)
24.05.2007 godzina 20:00 Helios Rzeszów !!!!!!!!!!!!! Już się nie mogę doczekać :D
Ja ide 24.05 w czwartek o godz. 19:00 Cinema City Krewetka Gdańsk :D JUż bilety musiałam zarezerwowac.
Ludzie trzeba sie zebrać i isc w pierwsze dwa dni do kin zeby pobić wejściówke Spidermana !!! musi byc nas wiecej na Piratach 3 !!!!
Ja się wybieram na 19 do multikina do Szczecina, tylko mam pytanie: czy to pokaz przedpremierowy, w sensie że wersja skrócona, albo jakis dłuższy trailer czy taki normalny film??
Ja idę w Suwałkach 24.05 na 20:00. Już mam bilet :):)
Wprawdzie mam szlaban i mama mi zabroniła iść, ale czekałam na to cały rok, i nie przepuszczę nigdy w życiu. Choćbym miała uciec z domu :D
Buuuu a ja mogę iść dopiero 2 czerwca =( bo mam badania zasrane! ale lepsze to niż nie pójść w ogóle.
00.01 :) w czwartek :) Tychy - City Point Nove Kino :D pozdrawiam
ps. piraci łączmy się !! :D
Jak wrócicie z pokazów przedpremierowych napiszcie od razu krótkie recenzje, jak wam sie podobało, ale nie zdradzajcie zbyt wiele treści. Interesuje mnie szczególnie komizm, najbardziej widowiskowa scena, zdjęcia, aktorstwo i muzyka. pozdrawiam
nowe mulitikino w Starym Browarze (Poznań) na 19.30 już nie mogę się doczekać;)
Ja już po. Był nawet niezły. Najbardziej mi się sakrament ślubny podczas tej bitwy podobał ;-)
właśnie wróciłam. matko...po prostu brak mi słów. najbardziej zajebisty film jaki w życiu widziałam.