Uzależniłem się od zwiastuna! Muszę go oglądać przynajmniej 10 razy dziennie! :P
pff ja widziałam tylko 4 razy 2 w jezyku rosyjskim i 2 w angielskim :)
A jakie sa objawy tego uzaleznienia, musisz, boo....
a jak tego nie zrobisz, to co wtedy?
:P
To się nazywa- uzależnienie od internetu. Mogą być różne tego przyczyny, np gadu- gadu, fora internetowe. Twoim wspomagaczem jest zwiastun, ale to nic nowego. 90% młodzieży teraz na to cierpi.
Widze że nie jestem oamotniona... a premiera to nie tak nieługo... dopiero w maju a mamy kwiecień... O matko ... :P niecałe dwa miesiące...
Nic dziwnego.Cudowna muzyka,wspaniałe efekty zaboczenie "starych twarzy"
zwiastun-nałóg
Zwiastun jest świetny, ale nie wiem dlaczego, teraz już nie czuję potrzeby go oglądać. Na początku, to co chwilę go oglądałam, a teraz nie. Cała ta ekscytacja i podenerwowanie minęło, przestałam się niecierpliwić, bo dostałam to czego chciałam i żyję znowu spokojnie. Cięszę się, bo teraz przynajmniej mogę się skupić na nauce, co nie znaczy, że nie czekam na Piratów z utęsknieniem. Poprostu spokojnie sobie poczekam do premiery i wpadne w szał przed kinem (mam nadzięję, że nikt ze znajomych mnie nie zobaczy). Wciąż obsesyjnie rysuje Sparrowa itd., a niedawno narysowałam wymyśloną scenkę "Sprzeczka rodzinna" (Jack kłóci się ze swoją nastoletnią córką - normalne w tym wieku), ale nie mam dostępu do skanera, więc narazie nie dodam tego rysunku do tematu na to przeznaczonego. ;PPPP