Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Potrzebuje argumentów...

użytkownik usunięty

...na to by pojechać na premierę POTC 3 do Torunia... Bo ja niestety mieszkam w małym mieście i nie ma u mnie premiery...:( Prosiłam już mamę na wszytskie sposoby, ale ona nie chce jechać... Dlatego potrzebuję waszej pomocy, bo straaasznie chcę zobaczyć filmik... Jakimi argumentami ją przekonać...??? z góry thx:*

Powiedz, że bardzo zalezy Ci na tym filmie i nie dasz rady tyle czekac, bo jak nei pojedziesz na premiere bd musial dlugo czekac zanim wyswietla to u Ciebie.
Moze zaoszczec jakoms kase, czy kieszonkowe bys mogl sam zaplacic albo chociaz dolozyc mamie xD
Albo powiedz, ze jesli sie zgodzi to przez miesiac bedziesz robił to czego ona najbardziej nie lubi z robot domowych np. odkurzanie, prasowanie.
A jesli i to nie pomoze to jest jeszcze inny sposob. Naucz sie na sprawdzian czy kartkowke ze swojego najgorszego przedmiotu, jezeli dostaniesz pozytywna ocene moze Twoja mam wynagrodzi Cie wyjazdem na premiere? :)

nicole_b

Hehe, ja mam podobna sytuację.
Rodzice też nie byli skorzy, ale postanowiłam spróbować jeszcze raz
Powiedziałam im, ile ten film dla mnie znaczy i że chyba to widzą, (plakaty w moim pokoju, opowiadanie, gadżety...).
Powiedziałam, że jest to dla mnie bardzo ważne, bo ten film jest po prostu jedną z moich hobby, że kocham tych aktorów, fabułę.
Pomogło.
Jadę do Wrocławia na premierę 25 maja.
Dzisiaj dzownię rezerwować bilety, oby jeszczejakieś były...;)

ocenił(a) film na 10

haha ja jade z kumpelą też tak zrób z mamusia nie bedzie ta sama zabawa z kumpelą zawsze można dyskutować "jaki ten Jack jest cudny" i wariować a z mamą to nie to samo ;p

użytkownik usunięty

Wielkie dzięki za odpowiedź:D Zaraz lecę to wypróbować:D
Do ani9970: ja baaardzo chciałabym z kumpelą jechać, niestety jakby się mama dowiedziała to zabiłaby mnie na miejscu:P
Jeszcze raz dzięki:)