Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Dzisiaj zrobiłam coś złego (chyba) Wybaczcie mi....... :( Jak mi nie wybaczycie to se palnę w łeb....... :(........ Jest mi z tym źle.... (a może jednak nie....... sama nie wiem....) byłam pod wpływem impulsu albo przez tą cholerną noc..... I don't know.........

I'm Sorry, chlip chlip chlip
nie mogę jest mi źle...(czemu ja to tak przeżywam przecież to były tylko wygłupy chyba to tak przeżywam bo mam za dobre serce...)

*slachetny piratek*

Ave Maryja!!!!!!!!

PS: Życzę WAM superowego Sylwestra i żeby ten Nowy Rok był dla Was czymś pięknym :)

Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertch miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku!

PS: to nie jest jakaś prowokacja albo coś w tym stylu!!!!!

Pozdrawiam WSZYSTKICH!

Pokój z Wami!!!!!

femles_CS

i niby to curiosity zasmieca forum a tu jakas debilka glupie zyczenia sle :/

Piratka_2

to były przeprosiny (podziękowania) dla załogi curiosity. Jeżeli tego nie kapisz to sama jesteś debilką :( NIE GNIEWAJ SIĘ :)

femles_CS

A to ja z całego serducha dziękuję za pomoc w pogrążaniu FW. ;PP Kurcze, to co zrobiliście w nocy - BOMBA! Sami nie dalibyśmy rady zapełnić całego tematu w tak krótkim czasie. ;DD Ale dzięki Tobie i tym pozostałym... Szacun! ;DD

Nesy

Nie ma za co ;)

femles_CS

Ja chciałam dobrze, chciałam żebyście mieli jak najwięcej komentarzy, żeby pokazać ludziom, że fani PzK nadal istnieją :)

femles_CS

sorry :/ glupio wyszlo bo naprawde nie skumalam ;) nie zauwazylam *slachetny piratek* tak to bym sie skapla :0 a tak wyszlam na debila :0 siwetnie ja to zawsze wykrece cos glupiego ;) pzdr

femles_CS

Dzieki Irys.
Piratko..uważaj trochena to co mówisz.
"Debilka" to bardzo nie kulturalne słowo jeżlei juz chcemy sie brzydko o kims wyrazic (9nie w tym przypadku ale ogólnie)
to tak bardziej kulturalnie naprawde np
ty zapchlony psie
ty szczurze lądowy
szujo
itd itop..
Debil jest zbyt pospolite i używane częściej przez małe , nie znające mądrzejszych słów dzieciaki..:P:P:P:P

Swoją drogą ostra z ciebie piracina:P:P hehe to się chwali

Cpt_Pchelka

ale potrafie sie zrehabilitowac w pore :D Pchelko czy ty zapchlony psie jest bardziej kulturalne od debila? hehe dobre;) jesli mowisz ze ktos jest zapchloy to obrazasz jego higiene osobosta nic o niej nie widzac:D

femles_CS

WYGRALIŚMY!!!!!!!!!!!!! 2 TEMAT ZAPEŁNIONY DO TYSIAKA!!!!!!!!!!!!
DZIEX DLA Madzia3p i KaMiLkA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

femles_CS

YO HO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YO HO!!!!!!!!!!!!!!!!! YO HO!!!!!!!!!!!!!!!!!

femles_CS

O lol. ;PP Co wyście tam zrobiły? <lol2> ;PP
Pięknie, pięknie. ;PP Ale niepotrzebnie... ;>>
W nocy znowu by się "Dzieciaczki Neostrady"
zleciały i załatwiły to za nas. ;PP Cóż.

ocenił(a) film na 10
Nesy

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich fanów i fanek POTC!!!

użytkownik usunięty
femles_CS

Słuchajcie, mam tylko jedno do powiedzenia:

MAMY NOWY ROK I NIECH BĘDZIE TO TEN NAJLEPSZY!!!

Nie kłóćmy się o byle co. ;)

POZDRAWIAM WSZSTKICH!!!

**

femles_CS

Znów szalejesz Irys??:P:P

femles_CS

Popieram . Bez żadnych kłótni w Nowym Roku!!:):)

Cpt_Pchelka

**

femles_CS

Czy wy jesteście NORMALNI?! Choć trochę? Eh zobaczcie, co wy robicie - wy i to całe Curiosity czy jak mu tam. Piszecie jakieś bzdurne tematy, które tylko zaśmiecają filmweb. Przez takie (albo takich może też, nie wiem czy są tu chłopacy) Johnny Depp ma opinię "idola niezrównoważonych nastolatek". Niestety. Naprawdę wstyd mi za was. Nie chcę was tu objeżdżać, więc mam nadzieję, że żadne wulgarne komentarze się zaraz nie pojawią... Ale tylko zobaczcie, co wy robicie...! Apeluję: przestańcie! Chcecie pogadać o bzdurach, to załóżcie sobie jakieś forum czy własną stronkę (o ile mi wiadomo, takowa już istnieje) i tam się wyżywajcie do woli. Ehh... mam nadzieję, że nie zrozumieliście mnie źle...

Z pozdrowieniami,
*Lucia*

L_M

Miałam TU już nie wchodzić, bo nie warto,
ale dla jednego komentarza się pokuszę. ;>>

Czy jesteśmy, choć trochę normalni? Trochę - może, ale chyba nie do końca. Co robimy? Cóż... Powtórzę jeszcze raz: chcieliśmy pokazać jak wyglądają rozmowy tutaj. Wystarczy jedno nieodpowiednie słowo, wyrażenie swej opinii, a już powstają bezsensowne kłótnie, sprzeczki i robi się nieprzyjemnie. Zrobiliśmy małą prowokację, a jednocześnie przypomnieliśmy o naszym istnieniu (bo to właśnie TU, na forum FW, powstało Curiosity i ludzie wątpili w jego dłuższą żywotność, zakładali, że po ukazaniu się zwiastuna - załoga rozpadnie się, my pokazaliśmy, że nie mieli racji), no i oczywiście - jak zakładaliśmy, pojawiło się mnóstwo osób (lub też "Dzieci Neostrady" - jak kto woli), które nie potrafiły czytać ze zrozumieniem i stanęły do "walki" z nami, nawet nie wiedząc, że w ten sposób przyczyniają się do udowodnienia naszych tez. Na forach FW panuje zamieszanie, chaos i nie ma osób, które nad tym panują. Wysyłałam w tej sprawie dwa e-maile, ale na żaden nie uzyskałam odpowiedzi. Czy nasze tematy są bzdurne i zaśmiecają FW? Chyba to pytanie postawione jest nie tym osobom, co trzeba? Nie zaglądaliśmy tu przez ROK. W tym czasie powstawały setki, a nawet tysiące niepotrzebnych tematów, które obciążały serwer. My stworzyliśmy zaledwie DWA. Z tym, że zakończyłoby się na jednym gdyby nie nadgorliwość i nieudolne próby ?ratowania FW? ze strony kilku osób. My nie właziliśmy w sensowne tematy, w których ludzie wymieniali się opiniami i spostrzeżeniami na temat filmu. Zrobiliśmy specjalnie swój własny, ale widocznie taki jeden temat na rok, to i tak za wiele. Przez takich jak my Johnny ma opinię ?idola niezrównoważonych nastolatek?? Co do tego pytania odpowiem krótko ? przez takich jak my, ale nie przez nas samych. Zresztą ten, kto tak sądzi chyba sam ma problemy ze sobą. Wstyd Ci za nas? Wiesz, TU roi się od osób, które swoją postawą wykazują nieograniczoną głupotę? Prędzej ich trzeba się wstydzić, bo to ich bzdurne i bezcelowe posty źle świadczą o gatunku ludzkim. Wulgarne komentarze? Oj nie, to domena ?Dzieci Neo?. My nie zawitaliśmy tutaj w celu wykłócania się i obrzucania wyzwiskami. To jest, co najwyżej na poziomie podstawówki. Więc bez obaw, nikt z nas nikogo tutaj objeżdżać nie będzie. Co robimy? Może raczej ? co robiliśmy? A, na to pytanie już odpowiedziałam wyżej. Mamy przestać? Zrobiliśmy to już. Bo wszystkie zamierzone cele osiągnęliśmy i po raz kolejny uświadomiliśmy sobie, że nie ma TU, po co zaglądać. No chyba, że po to, aby ?porzucać sobie mięchem?. Założyć własne forum? Jak już słusznie zauważyłaś mamy takowe. I chociaż panuje na nim większy OffTop niż tutaj (co jest naprawdę ciężkie do wykonania), to nikt nikogo nie wyzywa? Próbowaliśmy pokazać, że za bzdurne posty nie trzeba od razu kogoś besztać i z bulwersem go stąd przepędzać. Największy problem tutaj stanowią, bowiem osoby, które nie potrafią inaczej wyrażać swojego zdania, niż poprzez wulgaryzmy i wyzwiska. Ale chyba się nie udało? Czytanie ze zrozumieniem nadal się TU u większości nie wykształciło. Czy my się wyżywamy? Nie? Gdybyśmy chcieli się powyżywać ? wtargnęlibyśmy do pierwszego lepszego tematu (lub do kilku), i tam pisali głupoty, obrażali innych (jak to zazwyczaj TU wygląda), a nie w osobnym temacie rozmawiali między sobą, nikomu nie wadząc.

Dziękuję za uwagę. ;DD

ocenił(a) film na 3
femles_CS

Ja także do tej załogi należe, ale jak widze co tu wyprawiają moi znajomkowie to coś mnie trafia. Bez urszy załogo, ale zaśmiecając w ten sposób forum bdrurnymi postami nie wystawiacie sobie zbyt dobrej opini...
Eh, widze że was na smyczy muszę trzymac, bo jak sie rozwściekacie to oj... kłopoty.
Pchełcia, spokój! No już, Leżec skarbie, lezec! I nie rozrabiac!
A ty Nesy zamiast się wygłupiac marsz przyniesc patyk!
A ty Piratka 2 do budy! Posiedzisz tam trochę to zmiękniesz ;)

Eh kochani... ale się tu porobiło. Ktoś jeszcze ma obiekcje, czy jestesmy istotnie załogą szaleńców? Nie? No i bardzo dobrze ;)

użytkownik usunięty
femles_CS

Jeśli chodzi o zaśmiecanie forum: jeden czy dwa tematy 'zabawowe' nikomu nie zaszkodzą. Inna sprawa tyczy się pisania 24 tematu typu: '4 część', 'scena po napisach' itd... No przepraszam, ale czy nie można poszukać sobie interesującego nas tematu i w nim dyskutować? Czasem nawet nie trzeba szukać, bo jest na pierwszej stronie. Moim zdaniem trzeba trochę pomyśleć zanim wystawi się KOLEJNY TEN SAM TEMAT. I proszę, nie zrozumcie mnie źle, wcale nie objeżdżam tych, którzy już to zrobili... ale tak na przyszłość.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3

W 100% zgadzam sie z Kamilką. Ale to wszystko wynika z konstrukcji filmwebu. gdyby był zbudowany tak jak wiekszosc zwykłych forów internetowych (czyli zamknięte działy o filmie, np. obsada, recenzje, opinie, spekulacje itp.) Postawiono uczynic filmweb "otwartym" i chwała za to jego twórcom bo zamiar jest szlachetny, ale większośc filmwebowego społeczeństwa chyba źle to wykorzystuje. Bo po co przepraszam komuś tysieczny temat z serii "Kocham ten film", "Komu sie podobał", "Wolicie żeby Lizz była z panem XXX czy z panem XYZ" albo "Na Świętą Helenę ze strzewiatowic środkowych, jaki ten Johnny Depp śliczny!"
Krew zalewa po prostu. Zal żal i jeszcze raz ZAL!!! Kiedy cbyło oczekiwanie na ten film, Pchełka (pozdrawiam i ślę buziaki ;*) założyła jeden temat na którym użytkownicy zamieszczali newsy, nowe znalezione w necie fotki czy szczegóły scenariusza. I to było to!
Porządek i ład, wszystko w jednym miejscu. Dlaczego wciaz nie może tak byc dalej? Nie wiem. Ale nie ma co oczekiwac od dzieci neostrady aby przestały po raz 1000 zakładac takie bzdurne temaciki typu "Johnny Depp jest śliczny", bo chocbym na czubku huja stanął to z nie zrobie z nich rasowych forumiczów. A szkoda.

JaszczurXP

Nie przeklinaj ;)

użytkownik usunięty
JaszczurXP

Na kilku forach widziałam bardzo przydatne rozwiązanie. Było pytanie 'Czy ten temat/post/opinia jest przydatny?' i dwie odpowiedzi - TAK i NIE. Jeśli liczba potwierdzeń NIE przekroczyła np. 1000 - temat, czy co tam innego, usuwano. Oczywiście każdy głosował tylko raz. ;)
Na FW też przydałoby się coś takiego.

Popieram opinie. Jeśli FW nie może sobie pozwolić na moderatorów czy adminów (bo jednak for jest w serwisie pełno i ciężko by było wszystkie monitorować), to niech przynajmniej wprowadzi coś, co ograniczy powtarzające się po setki razy tematy. Pomysł z pod-forami też jest dobry ? ale pewnie sporo czasu zajęłoby tworzenie takich do każdego filmu i zapewne to też obciążyłoby serwer. Ewentualnie? Ograniczyć wszystko do trzech tematów ? Opinie o filmie (co wykluczyłoby wiele zbędnych typu: ?Świetny film!, ?Beznadziejny film?? czy ?Kocham tego aktora!?), Informacje na temat filmu (żeby można było doszukać się sensowych wiadomości) i coś jak Luźne rozmowy. Jednak obserwując ludzi tutaj (i oczywiście wszechobecne ?Dzieci Neostrady?) wątpię, żeby się to udało. Bo jak widać ? dzięki naszej prowokacjo-zabawie (nie wiem jak to nazwać ;PP), ograniczenie do 1000 postów nic nie zdziała. Już bardziej ograniczenie czasowe, które zapobiegałoby dodawaniu posta za postem. Do tego OBOWIĄZKOWO ? opcja Edytuj. No i umieszczenie wyszukiwarki w bardziej widocznym miejscu, lub też komunikatu (przy dodawaniu nowego wątku): Przed wysłaniem upewnij się, czy taki temat już nie istnieje! Bo z tego, co widać, ludzie nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak WYSZUKIWARKA. Ale cóż zrobić? ;\\

ocenił(a) film na 3
Nesy

Dobrze powiedziane Ness ;) I ponownie zapraszam cię na mój blog ;)