Ale patząc na zdjecia mam takie wrażenie, że trzecia część będzie jeszcze gorsza niż druga. Cóż to jest? Piaci czy samurajowie??/ To zabije klimat.
Nie napisałem, że druga część byłą zła tylko, że była gorsza od pierwszej, a ta będzie od niej jeszcze gorsza.
ty to masz dopiero dopiero nastawienie.
mi jakos trudno stwierdzic po kilku zdjeciach czy ten film bedzie gorszy od poprzednich :P poczekajmy na zwiastun a jeszcze lepiej na film a dopeiro ocenijmy ktora czesc była gorsza.
osobiscie uwazam ze 2 jest lepsza od jedynki.ale to moje zdanie ;)
Po przeczytaniu 50 stron szkicu scenariusza III części, który przeciekł do sieci, nie mam większych obaw co do filmu. Spokojnie dorównuje części II,
a z pewnością jest ciekawszy i zabawniejszy od cz. I.
Nie ma dowodu, że szkic jest autentyczny, ale opisy, akcja i dialogi pasują perfekcyjnie do postaci. Świetny ubaw momentami, nie ma tam żadnych Samurajów (???), co najwyżej chińscy piraci.
Nie mogę doczekać się tej sceny z krabami na pustyni... ;))) LOL. Wejście Jacka w III części wydaje sie równie spektakularnie komiczne i oryginalne jak w częściach poprzednich.
Jedyne co mnie martwi to redukcja Davy Jonesa do pionka... no i los Krakena :(((( Ale może dalej Davy pokaże klasę, czytałem tylko połowę filmu.
Moim zdaniem pierwsza i druga część tworzą wspaniałą całość obydwie części były rewelacyjne, a trzecia również taka będzie. Jack Sparrow samurajem? Hmmmmm to może być nawet bardzo ciekawe :)
Moim zdaniem pierwsza i druga część tworzą wspaniałą całość obydwie części były rewelacyjne, a trzecia również taka będzie. Jack Sparrow samurajem? Hmmmmm to może być nawet bardzo ciekawe :)
Według mnie ten film z góry skazany jest na sukces:D ja też czytałam kawałek tego scenariusza...ale własnie tak jak mówisz ..nie ma pewności czy jest autentyczny i w ogóle....
Ale myślę9co rzadko mi się zdarza) że ten film będzie zaje...fajny!:D
Hu hu! Jack dostał nowe ciuchy! Ale dobiła mnie kreacja Elizabeth ;)
A tak na serio: zgadzam się, że te stroje w ogóle zepsują klimat. Jedynka była najlepsza: taka świeża, z polotem... Dwójka już strasznie naciągana. A co będzie z trójką? Strach myśleć.