Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Z której części jest to zdjęcie? Z drugiej czy z trzeciej?
http://gfx.filmweb.pl/ph/74/04/107404/90177.1.jpg
Sama już nie wiem, jeśli ktoś wie, niech napisze :)
Pozdrówka :)

użytkownik usunięty
Cecilia

Moim zdaniem to zdjęcie jest z trzeciej części xD

Bez watpienia trzecia czesc :)

Cecilia

Trójka.

Cpt_Pchelka

To czemu to zdjęcie było w Skrzyni Umarlaka?

ocenił(a) film na 8
Cecilia

Właśnie. Mi się zdaje że to zdięcie jest z 2 części bo już dawno, dawno krąży po internecie. Nie moge sobie tylko przypomniec w jakim to było momencie...

Cecilia

Mnie to KOjaży sie z pierwszą albo drugą częścią tego filmu. Ale bardziej z drugiej .

Nimfadora01

Moim zdaniem może to być część trzecia.
Nie przypominam sobie sceny, w której Jakc trzymał jakiś złoty kielich. ;] Chyba, że go przeoczyłam. ^^

Nesy

*Jack

Cecilia

Ja także nie przypominam sobie żadnej sceny z 2. części, w której Jack trzymał kielich.

ocenił(a) film na 8
Cecilia

Może i nie było jej. Ale i tak te zdięcie raczej nie jest z 3 części. Bardziej z 1 albo 2 :)

sweetka

Fakt. Mogli tą scenę wyciąć. ;>

ocenił(a) film na 8
Nesy

Albo każdy z nas nie jest na tyle spostrzegawczy :)

sweetka

Ja oglądałam obie częsci osiem razy (wiem odwaliło mi ;PP). ^^
Więc raczej zauważyłabym ten kielich. ;]

ocenił(a) film na 8
Nesy

Ja oglądałam 1 częśc czternaście razy a 2 osiem lub dziewięc razy. Nie martw się tak już jest jak film jest wciągający ;]

sweetka

Ło... ładnie, ładnie. ;DD
Ale ja te osiem (w sumie szesnaście)razy obejrzałam w ciągu... miesiąca. ;DD

ocenił(a) film na 8
Nesy

Ja te czternascie razy też obejżałam w ciągu miesiąca bo chciałam sobie przypomniec wszystkie szczegóły 1 części przed pójściem na Piratów 2 :} Brawo dla naszej wytrwałości!

sweetka

O tak. ;DD Zdolne jesteśmy. ;DD

Jak wyjdzie trzecia część, to też obejrze 8 razy, albo 9, bo przed premierą oglądne jeszcze I i II po raz. ;]

ocenił(a) film na 8
Nesy

Ach oczywiście :D przecież trzeba przypomniec sobie te wszystkie szczegóły :D

sweetka

A jak! ;D Jeszcze o czymś zapomne. ;]] I co wtedy... ^^

sweetka

A jak! ;DD Jeszcze czegoś zapomnę i co wtedy... ;]]

Nesy

*Sorki wysłało mi się dwa razy. Myślałam, że to pierwsze nie posżło, bo mi się nie wyświetlało.

Nesy

Ja też dosyć często oglądam 1. i 2. część PzK. Ten film bardzo wciąga :D Trzecia jak wejdzie, to też obejrzę parę razy :P

Cecilia

Mnie nikt nie pobije:
1 czesc oglądałam niemal codziennie przez cały rok (wieczorami) czyli napewno ponad 300 razy, a dwójke jak narazie tylko ok. 100.
A i warto dodac że płytke z jedynki mam tak zdarta ze musze kupic sobie nowa bo sie tej juz nie da ogladac ;] Dwojka narazie sie trzymie ;]

ocenił(a) film na 9
Cecilia

według mnie to z 2, tak mi sie wydaje ;) pozdro dla wszystkich!!!!!

annedroww_07

Też mi sie wydaje, że ta fota jest z 2. części, ale nie wiem jaki to moment. Muszę przejrzeć film :D

Cecilia

To jest moim zdaniem z dwojki, a kielich nie wydaje mi sie prawdziwy...za kazdym razem gdy widzialam ta fote kielicha nie bylo...

Cecilia

wczoraj wieczorem oglądałam dwujkę i mówię, że jest to zdięcie z jedynki bo w dwujce go nie ma. Przynajmniej nie zauważyłam tam tego zdięcia.

Nimfadora01

Oglądaliście Reportaż 1 z 3. części POTC? To na początku się przyjrzyjcie, jak Jack mówi do Scarlett i Giselle i trzyma w ręce ten kielich :)
Znalazłam odpowiedź w końcu na pytanie. Czyli ta fota jest z AWE, ale co ona robi w Skrzyni Umarlaka, tego nie wiem.

Cecilia

Co robi w DMC ? Pewnie nikt nie słyszał że filmy były kręcone razem ...

Grievous

Słyszałam o tym, ale w ogóle zapomniałam, że może w DMC być fotka z AWE.