Wedłóg komentarzy scenarzystów ze ''Skzryni Umarlaka'', osoby które zostaną zamknięte w skrzyni Davy'ego Jonesa, przez całą wiecznośc przeżywają to , czego najbardziej bali się za zycia.
Co w takim razie może przeżywac tam Jack?
aaa, niewiadomo. Może rzeczywiście Jack boi sie czegoś bardzo, ale nie chce sie do tego przyznać
Może Jack będzie przeżywał kupiectwo na usługach kampanii Wschodnio-Indyjskiej ?
Albo Pocałunek z Willem czy z Davym Jonsem ??
Ja coś czytałam że w scenerii mają być jakieś ogromne kraby...może to jest to czego boi sie Jack...może boi sie krabów??Kto wie...jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa albo coś...:D
<lol2>...trzeba mieć wyobrażnię,zeby takie reczy wymyslać. Podpisuję sie obiema rękami pod AA(lol) i brakiem rumu. Z tych bardziej poważnych:PP to utrata Czarnej Perły. Słuchajcie tak się zastanawiałam czy Johnny moze był kiedys na naszym filmweb'ie??:D:D W końcu jego menażer mógl wynając kogoś do tłumaczenia jakis fajniejesze części z jego forum, zeby on wiedział co publika o nim saądzie...mzoe to głupie i mało prawdopodobne, ale nie niemozliwe:PP
Buziaki dla was:**:
Widze że nikt nawet o tym nie pomyslał nawet przez chwile. I wasze propozycje są ciekawe - szczególnie brak rumu- ale wydaje mi się że Jack boi się nie braku rumu czy Czarnej Perły ale ponowne spotkanie ze swoim ojcem
Jak to spotkania ze swoim ojcem? A w filmach była o nim wogle mowa? I dlaczego miałby się bać tego spotkania?
No wiecie niektórzy mają ,,kompleks swoich rodziców" i może okaże się,że wielki niestraszony Jack:D:D boi sie swojego ojca. Tego ,że on nie jest z niego wystarczająco dumny:))??!! Ale mam pytanie jak Jack moze być zamknięty w SKRZYNI Davy;ego??!! Jak to możliwe??!!