Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wedłóg komentarzy scenarzystów ze ''Skzryni Umarlaka'', osoby które zostaną zamknięte w skrzyni Davy'ego Jonesa, przez całą wiecznośc przeżywają to , czego najbardziej bali się za zycia.
Co w takim razie może przeżywac tam Jack?

ocenił(a) film na 8
JaszczurXP

brak rumu :P

bratrunks

hmm..Bratrunks ma najsensowniejszą odpowiedź :D :D hehe

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

aaa, niewiadomo. Może rzeczywiście Jack boi sie czegoś bardzo, ale nie chce sie do tego przyznać

JaszczurXP

Może Jack będzie przeżywał kupiectwo na usługach kampanii Wschodnio-Indyjskiej ?
Albo Pocałunek z Willem czy z Davym Jonsem ??

Jacek_Wrobel

Nie no nie róbmy z niego wariata..w skrzyni byłby zmuszony całować Jones'a??TO dobre:D hahahahaha

JaszczurXP

Ja coś czytałam że w scenerii mają być jakieś ogromne kraby...może to jest to czego boi sie Jack...może boi sie krabów??Kto wie...jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa albo coś...:D

JaszczurXP

Jack....raczej braku rumu,Czarnej Perły.

ocenił(a) film na 7
Pif_Paf

obcięcie dredów ;p i przymusowe wizyty w grupie AA (anonimowych alkoholików):]

ocenił(a) film na 7
Foxi_2

<lol2>...trzeba mieć wyobrażnię,zeby takie reczy wymyslać. Podpisuję sie obiema rękami pod AA(lol) i brakiem rumu. Z tych bardziej poważnych:PP to utrata Czarnej Perły. Słuchajcie tak się zastanawiałam czy Johnny moze był kiedys na naszym filmweb'ie??:D:D W końcu jego menażer mógl wynając kogoś do tłumaczenia jakis fajniejesze części z jego forum, zeby on wiedział co publika o nim saądzie...mzoe to głupie i mało prawdopodobne, ale nie niemozliwe:PP
Buziaki dla was:**:

ocenił(a) film na 10
domarka

Widze że nikt nawet o tym nie pomyslał nawet przez chwile. I wasze propozycje są ciekawe - szczególnie brak rumu- ale wydaje mi się że Jack boi się nie braku rumu czy Czarnej Perły ale ponowne spotkanie ze swoim ojcem

ocenił(a) film na 6
argahawk

Jak to spotkania ze swoim ojcem? A w filmach była o nim wogle mowa? I dlaczego miałby się bać tego spotkania?

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

Brak rumu lub myśl o utraceniu Czarnej Perły??

ocenił(a) film na 7
PiRaTiCaL_PEARL

No wiecie niektórzy mają ,,kompleks swoich rodziców" i może okaże się,że wielki niestraszony Jack:D:D boi sie swojego ojca. Tego ,że on nie jest z niego wystarczająco dumny:))??!! Ale mam pytanie jak Jack moze być zamknięty w SKRZYNI Davy;ego??!! Jak to możliwe??!!

ocenił(a) film na 3
JaszczurXP

Nie wiem jak to mozliwe - tak mówili scenarzyści.
Może za Jack'em chodzi Elizabeth w wersji zombie i mówi "nie podniecasz mnie, wolę Willa od ciebie" i tak nawija w kółko i to doprowadza Jack'a do szału!