Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wg. mnie najgorsza z części. Zazwyczaj uwolnienie Boga (gdziekolwiek czy w grze czy w filmie) sprawiało iż kończyło się czymś więcej niż "Wielkim wirem". Najgłupszym motywem było zbieranie całego środowiska pirackiego, masowy oręż, wiele statków (Kto grał w jakąkolwiek strategię w życiu wie że zebranie wielkiej ilości armii zawsze kończyło się rozpierduchą na ekranie) natomiast walkę toczyły 2 (słownie dwa) statki. Szkoda bo czekałem na tą rozpierduchę niczym 6-cio letnie dziecko otwierające paczkę na święta i widzące pudełko jakiejś konsoli, a zawiodłem się tak jakby zamiast konsoli w środku były ubrania -.- . Moim zdaniem najgorsza z części, jak usłyszałem o 4-tej to już wyobrażam sobie jaki to będzie kicz, zwłaszcza że gra tam jeden z "Przyjebów" (przepraszam za określenie) z "Zajebistej sagi High shool musical" którego wygląd sprawia iż mam ochotę puścić pawia.

Oscx

No to cie rozczaruje ale twój idol niestety się nie załapał ............może więcej osób miało podobna reakcje bo dwa dni po tej rewelacji jednak to zdementowali.