Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Syn Will Turner

ocenił(a) film na 10

Może był już taki temat ale dzisiaj oglądając Na krańcu Świata. Po napisach końcowych jest scena jak elizabet i jej syn czekają na willa. I on się pojawie na latającym Holendrze. Może to taka zapowiedź 4 cz.

ocenił(a) film na 9
Kampos_2

Hey... rzeczywiście gdy zobaczyłem twoją wiadomość to sprawdziłem i za napisami istotnie ta scena jest... berdzo mi się zresztą spodobała... taka nostalgiczna. Postanowiłem też sprawdzić w dwóch pozostałych częsciach i tam tez są podobne scenki. Po napisach w części pierwszej znajduje się scena, która wyjaśnia dlaczego małpka Barbossy w drugiej części jest nie do zabicia ... no bo przecież piraci się od klśtwy uwolnili. A po napisach w drugiej jest krótka scenka, która pokazuje co się stało z psem za którym cała zgraja plemienia ruszyła w pościg :)

ocenił(a) film na 7
Jackie_Sparrow

Ale nie wiadomo do końca czy to jej syn :)

ocenił(a) film na 9
Rafal23

Jej ... przecież to widać po twarzach i radości chłopaka:) Piękna scena ... nostalgiczna ... podoba mi się :)

ocenił(a) film na 8
Jackie_Sparrow

Jackie Sparrow-dopiero teraz zobaczyłeś te scenki po filmie?? O mój Boże!! Gdzieś się podziewał przez co najmniej 3 lata?? Ja widziałem tą scenkę z 1 i 2 zaraz po wydaniu filmie na dvd. A to już było wieki temu

ocenił(a) film na 9
Freak_On_A_Leash

Filmy widziałem dopiero tydzień temu, a już fabułę znam na pamięć i uwazam, że są świetne ;)