czaicie? bo ja jeszcze nei dokońca.. jeszcze 1 miech i piraci 3 wychodzą.. szczegół ze dzisiaj jest 24... liczę od jutra:P
aha u mnie tak samo 27 dni ;p ej a tak sie spytne widzial ktos przerobke piratów z podkładem "dady cool"?? bo ja chyba gdzies widzialam ale nie pamietam tytułu a tak za mną to chodzi żeby sobie obejżeć te ragmenty z ta muzyką ;p
ODPISZCIE MI ;P JESLI KTOS COś WIE ;]
Na moim jest 31 dni chyba że będzie jakiś przedpremierowy pokaz , mogli by puścić 25 maja wszystkie trzy części taki maraton zrobić.
Nie obeszło by się też bez wizyty w WC ;PP No i oczywiście zapasu popcornu i coli. ;DD Ale przyznam, że pomysł całkiem niezły. ;]
Pozdro ~Nesy ;**
widzę że wszyscy odliczają czas... ja na swoim kalendarzu mam zaznaczone tylko dadty testów (dzisiaj i jutro;//) premiery piratów i zakończenia roku:P tak więc czekamy..a może w tym teacie zrobimy odliczanie do premiery? mówię o premierze polskiej.. ten kto pierwszy w kolejnym dniu wejdzie na ten temat zapisze ile dni zostało ok? no więc...
31 DNI!
Jaaaaaaaaaaa jestem nudna.. Ah, jak Ty mnie musisz nie lubić, że CIAGLE się czepiasz. Ani razu nic złego o Tobie nie powiedziałam :}
A poczucie humoru to rzecz osobista - moim zdaniem to, jakiego większość tu używa, to żałość i tragedia, a jeśli Ty się nie śmiejesz z tego, co ja mówię, to dla mnie masz żałosne poczucie humoru. Czaisz to? Kwestia całkowicie podporządkowana jednostce.
Moze faktycznie Cie nie lubie. A jest to zapewne spowodowane tym iż nie pokazalas sie z dobrej strony tylko wrecz przeciwnei...
Poczucie humoru to faktycznie rzecz osobista. Osobiscie uwazam ze masz racje co do mojego poczucia humoru. Ja rowniez uwazam, ze jest zalosne. Ale zwracajac uwage na to co mowia moi znajomi i rodzina wychodzi na to ze to moje poczucie humoru nei jest az takie zle... Bo wszyscy śmieja sie z moich zartow... No ale coz.
30 dni a nie 31....
Trzymam kciuki za dobrze napisana Maturkę 25 Karaiby
I masz kopa na szczęście <kopniak > to podobno pomaga
Nie pokazałam się z dobrej strony, bo nie mam zamioaru udawać, że mi się tu podoba, jak tak nie jest. Zresztą nie staram się przypodobać nikomu. Poza tym Ty odebrałaś mnie tak, bo wzięłaś do siebie to, co napisałam. Nie podałam w tamtym poście żadnej granicy wiekowej 15 lat, nie powiedziałam, że wszyscy tacy są.
A z moich żartów śmieją się osoby, które ja cenię za poczucie humoru i tak chyba powinno być.
Każdy poczucie humoru ma specyficzne.... ale czasem Spermo widac że robisz sobie jaja a czasem wyglada to jak uszczypliwe komentarze? i jak mamy to rozróżniac.Nie wiem może stawiaj za kazdym żartem jakąś ";D" buźke albo cos!
Tak, wzielam do siebie to co napisałaś...
Ale ja poprostu bardzo biore sobie do serca uszczypliwe komentarzy na temat mojego gustu filmowego.
Bowiem uwazam, że znam sie na filmie i przyszlosc wiąze właśnie z tym kierunkiem.
Niewiem, moze niektorzy, tak jak napisalas w ulubionych maja tylko i wylacznie PotC, ale ja do tych osob nie naleze. Uwazam, iz poza piratami jest jeszcez kilkadziesiat, moze nawet kilkaset świetnych filmow.
Oczywiscie jest to rzecz gustu.
29 DNI!!!!!! spry za błąd wczoraj... dodał mi się jeszcze wczorajszy dzień:P
28 DNI!! nie odliczacie? trza cos robić przez ten czas.. nie chce tutaj jakby to niektórzy zrozumieli, zeby ten temat miał jak najwięcej wpisów (jak to niektórzy proszą innych o wpisywanie się) ale moglibyśmy coś zrobić w tym czasie...ale Wasz wybór:D
"Bowiem uwazam, że znam sie na filmie i przyszlosc wiąze właśnie z tym kierunkiem.
Niewiem, moze niektorzy, tak jak napisalas w ulubionych maja tylko i wylacznie PotC, ale ja do tych osob nie naleze. Uwazam, iz poza piratami jest jeszcez kilkadziesiat, moze nawet kilkaset świetnych filmow. "
Buajahahahah, tak właśnie zauważyłam twą oryginalność, przehlądając Twoje ulubione filmy ;)
A to nie jest forum o "INNYCH ŚWIETNYCH FILMACH" -tylko własnie o Piratach więc nie widze powodu dla którego masz się czepiać!!!
Powod- moze dlatego, ze uzytkowniczka do ktorej sie zwrocilam napisalam o swojej olbrzymiej wiedzy filmowej i nieograniczaniu sie tylko do Piratow? Dziwne nie..
Sory, ale nie kazdy ma tak powazne zajecie na tym forum jak Ty. Znajomosc wyzszej matematyki (codziennie odjac jeden) oraz niesamowita wspanialomyslnosc (aby podzielic sie codziennie z nami informacja, kiedy Piraci wejda do kin)- te cechy nie sa kazdemu przypisane. Np ja musze sie zadowolic przyziemnym dialogiem.
Od 1 maja to ja chybz zronbie sobie wielkie odlocznie kiedy premiera tego jakże cudownego filmu. Już się nie moge doczekać.