Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Tajemnica Jack'a

ocenił(a) film na 7

Między czym a czym waha się Jack??!! W filmie nie było to wyjaśnione a ja umieram z ciekawości. Tia Dalma mówiła jakieś aluzje co do Jacka i jego niezdecydowania, ale ja i tak nie wychwyciłam o co w nich chodziło, ale moze wy macie jakies zródła i jesteście w stanie udzielić mi odpowiedzi na to pytanie które nurtuje mnie od tak dawna:PP

ocenił(a) film na 8
domarka

Hmmmmm spróbuje ci pomóc. A wjakim momencie filmu to było????

sweetka

to było wtedy kiedy Will ,Jack Gibbs i reszta załogi...popłyneli do Tii Dalmy,zeby ta powiedziała im co jest w skrzyni!:D

ocenił(a) film na 7
sweetka

Mi chodzi o busole. Jack był niezdecydowany,a ja próbuję się dowiedzieć między czym a czym się wahał:)

ocenił(a) film na 10
domarka

chodzi o to ze Jack lubi Lizzie ale nie chce jej kochac wiec busola sie zepsuła?

wera21212

Dokładnie..:D
Dlatego latała w prawo i w lewo...
-też to słyszałam:D ((hehe a nie mówiłam Domarka))

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Jack-jak to powiedziała Tia Dalma "nie wie czego chce" poniewaz był on strasznie zdenerwowany całą zaistniałą sytuacją z Krakenem. Wiedział że czas spłacenia długu wobec Davy Jonsa jest bliski i że wyśle on Krakena aby ten odnalazł Jacka.
Moim zdaniem dlatego nie wiedział czego chce. Bo ta historia z Lizzy jest mało prawdopodobna, ponieważ Jack jeszcze przed spotkaniem jej, nie wiedział czego chce.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
sweetka

Ale pamiętajmy, ze busila pokazuje to czego PRAGNIEMY, a nie to co KOCAHMY, wiec moze Lizzy tylko go pragnie a nie kocha i podobnie jest z Jackiem:(..a no wałsnei jak myslicie czy on kocha Jacka??

ocenił(a) film na 10
domarka

Przed spotkaniem Lizzie, Jack nie szukał skrzyni, tylko wyspy ze skarbem (Isla de Muerta) i wiedział czego chce. A busola pokazuje to czego pragniemy najmocniej. Jak dla mnie najlepiej by było, gdyby ta dwójka była razem. Ale to raczej złudne nadzieje. ;P

TheCloudEater

niestety.....