Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399318
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

No nie. Jak to jest już ostatnia część to ja nie wiem co powiedziec. Po prostu brak mi słów. Miałam nadziaję, że będzie ich więcej, ale niestety :( :( :( :(

Sheesha

Jeśli 3 części to dla ciebie nie wystarczająco dużo, to ja nie wiem jak cię można zaspokoić :D

Sheesha

No, ale ile w sumie ma być tych części :/ Z trylogią i tak mogą się przeliczyć, mimo, że to jeden z moich ukochanych filmów i życzę mu jak najlepiej... Zobaczymy. Może wcale nie będziesz żałowała, że po napisach końcowych trójki spadnie na ciebie niczym grom z jasnego nieba weeeeeeeeelgachny napis: THE END... ;) Pozdro

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

lepiej niech się zakończy na 3 bardzo dobrych filmach niż by mieli zrobić jakiś mini kiebski serial tylko dla kasy

ocenił(a) film na 5
Delest

Lepiej zejsc ze sceny z podniesioną głową, a nie zostać obrzucony pomidorami.
Swoją drogą uważam ze preqel to i tak za dużo.
Każdy z tych filmów będzie gorszy od drugiego. Tylko kapitan Sparrow ratuje sytuację.

ocenił(a) film na 8
Peacock

Spokojnie. Przeczytałem w "Filmie", że przymierzają się do zrobienia nawet 4 i 5 części! Nawet Depp powiedział: "Jak zaproponują mi nawet 7 część, nie odmówię. Uwielbiam grać tego faceta!"

Kaileena_Farah

ehh jak zrobią 4 cześć to już bedzie przegięcie :/ to już nie bedzie to samo i tyle

ocenił(a) film na 6
Sheesha

Oby stanęło na trójce. Nie zniosłabym gdyby "Piratów..." spotkał tak marny koniec jak ciągnące się w nieskończoność marnej jakości sequele. Nie lepiej kupić sobie DVD? ;]

ocenił(a) film na 4
Lady_Snape

Mi to ryba, dla mnie moze byc i 7 części...byle jaknajwiecej, ale żeby trzymały poziom :)

ocenił(a) film na 6
typek234

Z tym właśnie jest problem. Jak to zrobił, żeby po wielokrotnym przemiale historia nadal wciągała, a bohaterowie przykuwali uwagę i wzbudzali sympatię?

ocenił(a) film na 4
Lady_Snape

spilbergowi i lucasowi jakos sie udało xD

ocenił(a) film na 9
typek234

Ale ja czytałam artykuł chyba na onecie, że ci co nakręcili piratów myslą nawet nie o 4 czy 5, ale o 6 części !! Więc zobaczymy co z tego wyniknie =)) Tak czy siak 2 częśc bardzo mi się podobała, a naprawde rzadko sie to zdarza, zeby 2 czesc byla tez taka fajna jak jedynka =) Pozdr.

ocenił(a) film na 6
typek234

Spielbergowi się udało z trzema właśnie częściami, jeśli mówimy o tym samym filmie. Lucasowi podobnie, nowe części to już przecież nie to samo...

ocenił(a) film na 4
Lady_Snape

nowe nie są takie złe, jedynie 1 kuleje, a w 2 za duzo romansideł

ocenił(a) film na 6
typek234

A widzisz! ;P

ocenił(a) film na 7
Sheesha

Dla mnie piraci mogą kończyć się w nieskończoność ;-) Uwielbiam Jacka Sparrowa, on nigdy się nie znudzi.

ocenił(a) film na 10
Maja

Zapraszam do mnie na blog o filmie Piraci z Karaibów 3!

ocenił(a) film na 9
Sheesha

Części ma byc siedem :DDDDDDDDDDDDDD
Ja sie ciesze! dreuga część jest zajefajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1

ocenił(a) film na 8
michal_58

nie ma byc siedem ...narazie sa zaplanowane 3
tylko Johnny w wywiadzie powiedziął ze gdyby mu zaproponowali to i w 7 by wystapił bo uwielbia grac Jacka

ocenił(a) film na 10
Bene

jak dla mnie to moze być ich nawet ze 100, nigdy mi się ten film nie znudzi

ocenił(a) film na 10
Ellisey

Zapraszam do mnie na blog o filmie Piraci z Karaibów 3!

ocenił(a) film na 3
____7

Z 3 częścią może być taki problem że skoro mają szukać Jacka to pewnie znajdągo w połowie filmu. w drugiej połowie mają podobno uwolnic ojca willa i pokonać Kompanie wschodnioindyjską która to tera ma daveya Jonesa na swoje rozkazy. Doliczając jeszcze że najpierw mają szukać śladów Jacka i walczyć z jakimiś hińczykami czu japońcami to:
- Będzie jeszcze mniej Jacka Sparrowa a to strasznie gupi pomysl.
- Film może myć jeszcze dłuższy od Skrzyni Umarlaka.

ocenił(a) film na 10
Sheesha

Mi się tam "Piraci..." nigdy nie znudzą :P
To, że będzie mniej Jacka Sparrowa jakoś mi nie pasuje :P, ale to, że trzecia cześć może być jeszcze dłuższa od drugiej bardzo mi się podoba XD

ocenił(a) film na 8
Sun_beam

Nie wiem czemu uzależniacie poziom filmu od ilości scen ze Sparrowem. Fakt, że to on jest siłą napędową całej historii, ale dajmy też miejsce nowym wątkom i postaciom! Ze swojej strony mogę powiedzieć, że także uwielbiam tę postać, jak każdą inną którą wykreował Johnny Depp, ale to nie oznacza, że podczas seansu tylko czekam, aż aktor wreszcie pojawi się na ekranie i obdarzy publiczność jednym ze swoich legendarnych, lekko nietrzeźwych uśmiechów. Pójdę do kina oglądać opowieść o piratach, a nie tylko Jacka Sparrowa.
Ps. Co do liczby sequeli... Może lepiej nie ryzykować i poprzestać na trylogii? Inaczej w krótkim czasie możemy zatonąć w morzu amerykańskich, lichych kontynuacji Wspaniałych Dzieł...

Schizophrana

dla mnie może być ze sto kontynuacji, byleby trzymały poziom. A jak na razie czekam na premierę trójki.