ten film to totalna klapa. Ogldalem go nnie pytajcie gdzie i jak ale ja go ogladalem nie polecam
Ja też mam ten film na DVD z wypożyczalni.Fajny jest no nie.A za tydzień będę oglądał czwartą część,która będzie jeszcze lepsza.
Zgadzam się całkowicie!!! Szmira jakich mało!!! A w tym wydaniu z "Poradnika Domowego" to jest tylko polski dubbing w stereo!!! I dodatków nie ma prawie!!! Nie licząc reklam, bo one jak zwykle są świetne. Czy nie uważacie, że ten krem pod oczy z Avonu powinni dodać do następnego numeru "Poradnika..."? Apel do wydawcy: Prosimy o krem z Avonu!!!
w bravo girl jest wydanie kolekcjonerskie wszystkie 15 częsci razem z nowym hitem Freddy VS Jack Sparrow :D
Żałosne jest to jak ludzie piszą że oglądali już takie filmy jak piraci z karaibów 3 czy harry potter 5 pomimo że nie są nawet w połowie nakręcone...
druga i trzecia czesc nakrecili na raz , wiec jest male prawdopodobienstwo ze widzial ten film, aczkolwiek watpie. Ktos inny napisal ze ogladal Shreka 3 i 4 :D niezle co ? :D
shreka to bym sobie obejrzał ale to dopiro za jakieś pare lat :P nie żle narazie cisza ale co niektórzy moze jakaś misje w czasie odbyli ze widzieli, cuda sie zdarzaja nu niee:) teraz mamy nowe milenium w końu! :0)
Jedyną żałosną osbą jesteś Ty (no i osoba, która założyła temat). Zajrzyj do słownika pod hasło "ironia". Jak czytam takie teksty to tracę wiarę w człowieka...
Jedyną żałosną osbą jesteś Ty (no i osoba, która założyła temat). Zajrzyj do słownika pod hasło "ironia". Jak czytam takie teksty to tracę wiarę w człowieka...
nie mogę się oprzeć wrażeniu, że osoba pisząca coś co na bank jest wyssane z palca na swoje usprwiedliwienie "nnie pytajcie gdzie i jak ale ja go ogladalem"ma cos nie tak z głową, albo jej sie nudzi, albo nie wiem co. jak już ktoś ma cos do powiedzenia to niech powie cos konkretnego zamiast oceniać, czego nie sposób ocenić, bo tego nie ma, a juz napewno nie uprzedzać o tym zeby sie nie pytac skad ma te informacje. przeciez to zwyczajny idiotyzm i nie sposób uznać czegos takiego za informacje wiarygodną...
Ale gość. A właśnie przy jego okazji zaprasza wszystkich na mojego BLOGA. Odbywa się tam bardzo nietypowe głosowanie.
Chyba wiem, o co gościowi chodzi. I jeśli mam rację, to zasługuje on na pełen szacunek. Wypisuje bzdury, żeby ludzi zniechęcić do czytania komentarzy pod nowymi filmami. I dobrze robi, biorąc pod uwagę, że większość użytkowników Filmwebu jest głupia i po prostu MUSI po obejrzeniu filmu poczęstować innych jakimś spoilerem. A ten Pan wydał temu wojnę. Popieram.
Żałosne jest to jak ludzie piszą że oglądali już takie filmy jak piraci z karaibów 3 czy harry potter 5 pomimo że nie są nawet w połowie nakręcone...
Karola, te 2 filmy były kręcone razem. Tylko najpier wypuszczają tą 2 część a potem 3. Tak samo było z Matrixem. Ale wątpie żeby ktoś oglądną 3 część Piratów. Nawet wypuszczona nie została...
Co w tym dziwnego, że niektórzy widzieli trójkę piratów, czy potera 5? Po prostu goście się nabijają z frajera, który sobie załątwił jakiś słaby screen z sieci p2p i się podjarał. Ja osobiście też widziałem fragmenty tego screena, ale go wywaliłem z dysku. Poczekam na kino, aby nie psuć sobie dobrago smaku - liczę, że film będzie dobry.
Tjaaa a terminatora 10 niew oglądałeś lol buhahaha koleś sobie coś przyśnił buhahaha a tak na marginesie ja oglądałem Piratów 13 nawet fajne buhahaha
och! Dac Wam temat i juz macie zabawe... po co wogole naduzywac slowa "załosne" Żalosne sa brazylijskie seriale! Ludzi sajcie spokoj cale Filmweb nie musi byc cały na powaznie! Och!
A ja uwazam, ze trzeciaczesc bedzie fajna...no, ale coz kazde ma inne zdanie...Ja musze na to isc :DI mowie Wam, ze wiele ludzi na pojdzie ;) A i nieoceniajcie filmu dopuki go nie obejrzycie ... bo to smieszne .. I zazwyczaj rzadko jest jak ludziom podoba sie drugaczesc jakiegos filmu..
Ja też uważam, ze trzecia częśc będzie fajna =)) Już nie mogę się jej doczekać =))
ha! a ja jestem leprza bo już oglądałam 40 część piratów !! ha i Jack ma już żone i tysiąc dzieci haha i dalej jest zajebistyy i wogóle !!
ha a ja jestem lkeprza bo oglądałam już 40 część i Jack ma już 5 dzieci z czego okazało się że Elizabeth jest jego pierwszą córką !! wybaczcie że zdardziłam wam zakończene... ale wiecie to było silniejsze ode mnie
... nie chce nic mowic ale w 41 okaze sie ze Elizabeth nie jest jego corką bo to jego kochanka ktora podawala sie za corke... eh te nowe filmy ;p
hmmm wiesz ale ja już obejrzałam 658393857845937564 część i okazało się jednak że Elizabeth to córka Barbossy, która jest ciotką Willa, siostrą stryjeczną koleżanki matki barata Jacka, a bratem okazał się Will,
Jak możesz obrażać brazylijskie seriale !!! Istnieją osoby które za takie stwierdzenie potrafią zabić ;)
o kurde. a wieeeciee cooo? ja widziałam toy story 666 omen Chudego.
i epoke lodowcowa 5 - wojna o ostatniego zołedzia...
sluchajcie a the ring 5 jest planowany na 2011 rok a ja wczoraj go kupilem na stadionie dziesieciolecia za 30 zlotych hahahah
przecież nikt nabrać się nie dał. =]
uwielbiam ludzi z wyobraźnią, takich jak autor tego tematu, miałam się z czego pośmiać przez jakies 10 min. fól respekt
muahahahahahahahahahaha
poczucie humoru to wy macie =]
już jutro 50 cz. POTC, szukajcie w dziale mrożonek! xD
Jesli macie te części jak:3,4,5,6 to znaczy że ściągneliście je z internetu i to nie legalnie!!
ja wiem gdzie oglądał ten film założyciel tematu...
Najwidoczniej on zagrał w tym filmie!
A jeżeli nie to pomylił tytuły :P
jesreś żałosny ... wmawiać ludziom TAKIE głupoty że błowa boli ... jak mogłeś to widzeć i to z niewiadomo jakich źródeł skoro nawet jeszcze tego nie nakrcono :|